Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
sztem ezekbol a tesztekbol kiderul hogy a jatek erosen processzorlimitalt. erre utal az is h pl nalam alig van kulombseg szurokkel es szurok nelkul.
sztem a programozo bacsik meg ulhettek vna egy kicsit az engine folott...
nfsug1 50-55fps altagban ment nalam...:S -
Pópa
senior tag
válasz
dj.saabe #1391 üzenetére
Én CiviC-el toltam végig, és a jó beállítások révén nagyon jól tapadt a kocsi.
A street X-nél nagyon szépen (és főleg gyorsan) tudtam bevenni a kanyarokat, és szinte a kanyarkijárat előtt teligázzal tudtam ''lövetni neki''. Látványosan megindult a kocsi a kijáratokban előre, nem tudtak a többiek utolérni. Általában 1-2- ra sikerült nyerni.
Viszont a ''hegyi csúszkálással'' voltak gondok... most hogy jobban belegondolok.
Volt olyan, hogy nem tudtam már megfogni a kocsit, és az szépen nekikoccant a falnak.(persze lóvénak egyből bye-bye.
)
-
-
HunMajin-GG-
csendes tag
aki szeret driftelni azt érdekelheti ez a movie...
aki nem szeret az pedig azért töltse le hogy hátha megszereti...
Bővebben: link
full profi munka, legjobb videó amit eddig láttam... -
Drizzt
nagyúr
70% után egy egy-egy ellenes circuitot végigvittem, s kiírta, hogy vége... Furi.
-
Drizzt
nagyúr
A dragek jó kemények basszus.
-
gabe_
őstag
Az adott, hogy egy kocsi rvd, fwd vagy awd. A játékban sztem ezen nem lehet változtatni. Az életben is eléggé költséges...
-
Dreamcaster
senior tag
A játékban valahogy meg lehet csinálni, hogy egy kocsi 4WD -s legyen vagy első -, vagy hátsókerekes??????
Néhány hsz -ből ezt vettem ki. Gondolom Dyno -nál. De hogy?? -
--Priby--
tag
Minek hardon jáccani. Még mediumban (meg easyban is) csalnak, szóval még hardban?
A World mapban kell megcsinálni mindent, akkor lehetsz 100 %os! -
cor
őstag
kb hogy lehet 100%osan kijáccani ezt?
egybként hardon rohadt zavaro és ideegesitő ahogy csalnak -
Suliro
senior tag
válasz
Lil' bloodz #1378 üzenetére
fog menni, de csak úgy softosan, mert 2,4 cerka nem izomgép, meg az fx5200 sem álom, de 800x600, közepes beállízások mellett kikapcsolt antialiasinggal normálisan fog menni.
-
Zsotie
tag
Mi a helyzet a taxival?
MIkor kapom meg?? -
Lil' bloodz
csendes tag
Szóval lehet hogy már kint van de 1x
A következő konfiggal milyen esély van az nfsu 2-nél:
Intel P4 celeron 2.4
Asus P4P800SE i865PE + 5.1 hangkártya Dual DDR400
512MB DDR400
Abit GFFX 5200 128MB TV-ki
?ű
kösz mindenkinek -
Lil' bloodz
csendes tag
[Szerkesztve] -
Suliro
senior tag
Skyline forever. Miata=szappantartó
-
Robaj
addikt
Hogy lehet skyline-ra tuning cuccot rakni????
Még nincs meg a kocsi, de érdekelne!
Hard-on nyomom, 80%, stage 4, tele vagyok ''fánkokkal'', szal akinek ilyen hiányzik, az nyomja hard-on!!! -
Pompi
nagyúr
Annak aki azt kérdezi, hogy milyen konfig kell a gépnek, annak aki nem tudja eldönteni, hogy csak nála lassú vagy másnál is, és annak aki azt írja, hogy nála szuperul folyik a game egy ati9600-on 1024-ben fullfullfull beállítások mellett javaslom, hogy kukkantson bele ebbe a tesztbe:
Bővebben: link
1280x1024 2xAA, 4xAF, AMD Athlon 64 FX-55 2600MHz (13x200), nv6800gt-vel és ati x800pro-val átlag 37 fps minimum 30 fps.
Mindezt csak azért írtam, mert nem akartam elhinni, hogy AMD XP 3200+-on nv6800gt-vel ultra órajeleken 1024x768-ban 2xAA mellett lemegy az fps simán 37 környékére, ha bent száguldozok a városban akkor átlag kb. 45 fps ha felmegyek a hegyekbe akkor meg kb 60.
Miután megtaláltam ezt a reviewt el kellett fogadnom, hogy ez van.
A játék egyébként ezek mellet az fps értékek mellett is játszható. -
zsoltee10
addikt
válasz
VladimirR #1370 üzenetére
köszönöm szépen a kimerítő választ, közben rájöttem, hogy tele kell pakolni az autót mindenféle ronda felirattal is, nem elég a többi optikai tuning.
viszont mondtál néhány újdonságot, amire nem gondoltam, szóval thx.
n0_gAboR: az biztos, hogy procilimitált, de valszeg drivergond, vagy esetleg nincs codecpack a gépen? -
n0_gAboR
őstag
srácok mi lehet a gond nálam?
1024-ben minden maxon van kivéve az AA és AF (azok kikapcsolva) és még úgy is csomoószor beröccen a gép. fraps-al mérem, és csomoszor leesik 30fps alá pl ha több ellen van a képen. az a durva hogy sebességben minimális külömbség van ha rárakom a szűrőket, és szinte semmit sem gyorsul akkor sem ha 800x600@nofilters -be nyomom.
mi gazolhat annyira a gepem lelki vilagaba?
(konfig adataimnal) -
VladimirR
nagyúr
válasz
zsoltee10 #1365 üzenetére
azert is valaszolok (bar most inkabb nem megyek bele abba, hogy nem tobb ezer, hanem egyetlen - az elso - hozzaszolast is eleg lett volna elolvasni - mint arra fentebb ra is vilagitottam - es akkor Dreamcaster FAQ-jaban megtalaltad volna a valaszt - az elakadtam menupont alatt
)
Tehat osszefoglalva, hogy miert is akad el olykor a jatek:
korabban mindenki arrol irt, hogy azert, mert nem nez ki eleg jol a kocsit, tehat kell neki adni egy kis optikai tuningot - ez helyes is, de kicsit a dolog moge neztem es a helyzet a kovetkezo:
mikor tuljutunk az elso szinten (es innentol ez minden szintre igaz) az elso verseny utan valaszthatunk egy szerzodest a felajanlott nehany kozul
a szerzodesert kapunk nemi penzt es a sponzorunk felajanl egy ujabb ''helyet a garazban'' (pontosabban egy ingyen autot ajanl fel, de ez barmikor szabadon cserelheto)
viszont vannak ennek a szerzodesnek feltetelei is, amik teljesitese nelkul nem lephetunk tovabb
a feltetelek a kovetkezokeppen alakulnak:
-3 sponzor altal valasztott verseny (ezek a szines X-ek a terkepen)
-x dvd boritora felkeulni kocsinkkal - egy-egy dvd-boritora akkor kerulunk fel, mikor kocsink visual rating-je (a csillagok) atlepnek egy ujabb egesz ertekbe - ebbol kovetkezoen osszesen 10 dvd-boritora kerulhetunk fel (azt hiszem szintenkent 1-2-3-4, de ez nem biztos) (ezek a special event-ek kozt vannak, igy sarga csillag a jeluk)
-x url verseny teljesitese - amely versenyek csak a szerzodes bizonyos szintu teljesitettsege utan kerulnek fel a terkepunkre (pl az utolso url mindig csak a tobbi feltetel maradektalan teljesitese utan elerheto es mivel utana egybol atlepunk a kovetkezo szintre, vegezzunk elotte minden mas versennyel - foleg az outrun-okkal es a ''unique run''-okkal) - az url versenyek szama szintenkent 3-5-7-9 (ez sem biztos, elmulasztottam elso alkalommal jegyzetelni) - fontos megjegyezni, hogy szinte minden url utan elerhetove valik egy-ket uj auto - (az url versenyek a terkepen a narancssarga karikak)
-x darab a versenyvo altal valasztott verseny megnyerese - mivel ez a legnagyobb szam (9-19-x-x ezeket meg annyira sem tudom, mint a tobbit), igy ez teszi ki a jatek nagyjat (habar hosszuk nem vetekszik az url-ek hosszval) - ezek a terkepen a szines kariakak (amennyiben jelolve vannak, de akadak rejtett versenyek is)
a szerzodes teljesitettseget az F4 (vagy a T) leutesevel es ott a jobbra gomb megnyomasaval tudjuk ellenorizni
torekedjunk arra, hogy a szponzor altal valasztott versenyeket es a dvd-boritokra valo felkerulest mielobb teljesitsuk, mert igy hamarabb elerhetove valnak az url-ek, s veluk az uj autok, tovabba mivel egyszeru versenybol mindig tobb van a terkepen, mint a teljesiteshez szukseges, igy azok nem fognak elfogyni (hacsak enm vagyunk mas teren - pl dvd - elmaradva)
a'sszem ennyi -
Lesy
csendes tag
Helló mindenki! Az lenne a kérdésem,hogy amd athlonxp2200+ 768mb ram gf fx5600xt a játék kb 23fps-sel megy 800*600-ban kb közepes grafikán.A videókártyát lecserélem sapphire 9800pro-ra.Kb ? fps-sel fog menni a gáme?
-
krokk
senior tag
tapasztalt már vki olyat hogy vibrált a kép? új driver van fenn (nvidia) és vibrál a kép már a videóknál is. ha a menüben átállítom a felbontást akkor megszűnik még ha ugyanoda is rakom vissza de egy kis idő múlva újra és nagyon szar így a kép
vki hasonló probléma?
-
dj.saabe
aktív tag
válasz
zsoltee10 #1365 üzenetére
oké persze értem tényleg neked volt a vasz gomb megnyomva mármint hogy a te neved volt hogy válasz erre.
úgyhogy nem neked mondtam csak elmondtam a véleményem hogy attól ha valaki mod nemkell kivételezni vele ha olyat monda ami hülyeség (ezse neked szól csak úgy) mindenki ember igy tévedhet ill nemtudhatt dolgokat.
enyi
nincs harag remélem. -
zsoltee10
addikt
válasz
dj.saabe #1361 üzenetére
furcsállottam is, mert veled még nem találkoztam a fórumon. visszaélt valaki a moderátori jogaival? nem tudok róla, és mivel nekem címezted, azt hiszem érthető, hogy magamra vettem, és csak pislogok, mert nem értem, hogy mi van.
egyébként van olyan téma, ami már ezerszer ki lett tárgyalva, jó pl. erre, hogy mekkora feszt lehet adni egyes prociknak...mégis mindig válaszolok, ha megkérdezik, mert én nem várom el senkitől, hogy 6500 hsz-t elolvasson, és úgy gondoltam, ha én nem várom, el, és nem b@sznám le a delikvenst egy ilyen kérdésért, akkor majd engem se fognak...na mind1, nem érdekel..nem kell válaszolni erre a részre. -
dj.saabe
aktív tag
tehár még1szer hogy a félreértéseket elkerülkük.
az előbb hsz csak azén véleményem volt volkovy hsz-éről. hogy azért ha valaki moderátor nemmondhatnak neki olyat mint másnak persze Tanács és virágnyelven nem leordibálva meg anyázva ?? nemszép dolog ha valaki visszaél vele. -
Drizzt
nagyúr
Nah, elértem a tíz csillagot, gondolom szinte minden unique cucc megvan, de csak 65%-nál járok... A level 3 motor nagyon nem akar jönni...
Subaru után ad még új kocsit a gém? -
dj.saabe
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #1355 üzenetére
[off]Annyit tudok ehhez hozzáfüzni hogy : attól hogy moderátor attól még mondhatják neki azt hogy ''olvass vissza bazzeg anyucikád'' mert miért ne ha igazuk van. mert szerintem ha egy moderátor az iylen ''piti'' ''sértés'' (ha lehet annak nevezni) emiatt Kitilt valakit mert megteheti az elég egy férg és ..... mert ő a MODERÁTOR. és ha iylet csinál akkor az nem is MODERÁTOR Hanem BUZERÁTOR tehát ennyi[/l]
Mellesleg Zsoltee Olvass vissza..... NO COMMENT
Szerk:Ismét Mellesleg. szóse volt ordibálásról
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
hát menjetek a....
én se szoktam leordítani senkinek a fejét, ha nem olvas el 1500 hozzászólást!
ettől függetlenül is meguntam a játékot, csak meg akartam veletek osztani, de mind1... -
zsoltee10
addikt
meguntam.
ott tartok, hogy a coal harbor vagy min a west még le van zárva, de nincs egy db küldetés sem a térképen, nincs már ellenfél sem, mindenkit legyűrtem. most autókázok a városban, hátha találok rejtett versenyt, de nem találok. most ilyenkor mi van? -
Type-R
őstag
válasz
Lil' bloodz #1348 üzenetére
Az adataimnál látható konfigon, 1024-ben akadozás nélkül fut a game.
-
Lil' bloodz
csendes tag
Hello Mindenki!
Véleményeket szeretnék azzal kapcsolatban hogy milyen konfig kell a Nfsu 2-hoz.Olyan konfig amin már szépen néz ki és nem akad
Köszi -
n0_gAboR
őstag
sziasztok!
nektek milyen konfigon fut az nfsug2? nekem egy 2300MHZ-re huzott barton + 410/380-ra huzott 8pipás256bites 9800se (9800xt). a jatek ~45fps-el megy alapbol, de ha versenyzek vagy sok opponent van a kepernyon vagy sok fust akkor igencsak leesik 30ala is. az a furcsa hogy ha rakok ra mindenfele szurot meg csicsat akkor sem lesz lassabb max 1-2fps. ennyire keves lenne a procim a jatekhoz? -
Integra
titán
gold top secret 350Z:
Bővebben: link -
Senator
aktív tag
Figy, ha haragszol azert, mert leirtam az igazat az a te bajod ;-)
Egyebkent peldaul HW-t nem lehet letolteni w....-rol igy azt kenytelen vagy megvenni pl, olyankor is sir mindenkinek a szaja. El kell menni dolgozni szepen, elotte jo eredmenyekkel zarni kell az iskolakat es lehet penzt keresni. En mar 14 evesen halozatokat telepitettem penzert, 18 eves korom ota aktivan dolgozom ebbol kovetkezoen van mibol nfsu2-t, x800pro-t, a64-et es egyeb csip csup dolgot vennem.
Ugyhogy hadd ne kerjek elnezest a sok rinyageptol akiknek apuci anyuci nem ad zsetont bruhuhu
Na mostmar tenyleg PEACE
[Szerkesztve] -
elttiL
senior tag
Sziasztok!
Most sajna nincs időm végignyálazni az 1-2 ezer hozzászólást, ezétrt bocs.
Mi a feltétele, hogy ''továbbengedjen'' a gém, egy újabb városrészre? 3. stage, minden kijelzett verseny letudva, minden shop megtalálva, ''rejtett'' versenyek, amiket megtaláltam letudva. mi kell még, hogy továbbengedjen??? -
Drizzt
nagyúr
A unique cuccokat át lehet valahogy másik kocsiba tenni?
-
Finwe
őstag
Hail, Ha nem találom, hogy hova ment a játék hogyan lehet mégis rábukkanni?
Elolvtam mit írtatok előzőleg de a totalcmd se találja és a leírt út végén sincs. -
dj.saabe
aktív tag
válasz
Dreamcaster #1332 üzenetére
jaja egyetértek. mármint hogy megakadt a lemez.
ui: tapasztalataim szerint minden kocsinak a ''PERFOMANCE EXUHATS'' al vana legjobb hangja... -
ewo8
tag
szerintem a subarunak van a legjobb hangja
-
neduddki
nagyúr
HI!
wm kesz, suv=ok megcsinalva...
Az a baj, hogynincs rendes versenyazonosito a nem wm-es versenyekre, vagy leglabbis en nem tanatam meg...:- (((((
Az a poen hogy 5.92-nel /rx8/ tejjesen elakadtam kenyete;n voltam autot valtani mert a mx5-mat 6 folott volt, es akkot atcentisztem az egesz elerheto terkepet rejetett versenyek utan. Rejtett versenyek meddig vannak fonn aterkepen???? mod: hejejsbitve szoival a rejtett versenyek amik nincsennek a terkepen azok meddgi vannak meg a valo vilagban???: - ))))
udv
neduddki
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Tisztgelt tagtarsak, ha 96%nal fejeztem be akko rhany versen yt hagytam elsunnyadni???:- ))))
udv
neduddki -
Jenő
aktív tag
válasz
--Priby-- #1324 üzenetére
Nekem is hasonló gondom volt.
Bővebben: link -
Tyalis
csendes tag
VAN ITT VALAKI
-
Tyalis
csendes tag
Vannak DVD-k is
-
penene
őstag
Senator nem akarok ám többet kötekedni
most már nem haragszom a stílusért -
penene
őstag
válasz
Senator #1321 üzenetére
Itt csak te rinyálsz nem?
Egyébként meg már anno a hírekben is volt, hogy sok softwaret már annyira sokan crackelik és terjesztik feketén, hogy nem éri meg kifejleszteni... és ebben van is vmi igazság, de ha pl. a német kisgyerekeket nézed, azok mindent megvetetnek a szülőkkel eredetiben.
Nekem az ilyesmi az csak fanatizmus kérdése, aki nfsu fanatikus és neten is akarja nyomni megveszi, aki meg csak jáccogat, mér venné, van jobb helye is a pénznekÉn megvettem offspring albumokat eredetiben 20kért egyszerre 4et, pedig mp3ban ráférnek 1 CDre bőven, és nem is tok vele neten jáccani...
De akartam, most meg ott porosodnak a CD tartóban
Játékból meg csak d2őt vettem meg, meg régen vmi focisat, mert nagyon tetszett, de nem lehetett biztonsági másolatot készíteni róla (akkor)
Na sztem téma lezárvaÉs már kezdtem unni a 60%nál vége a gémnek és mérnemtudok felrakni semmit beszólásokat, szerencsére megint alább maradt
de mindig visszatérnek vazeeee
-
Senator
aktív tag
Dreamcaster!
A FAQ-ba szerintem be kellene tenned az uj nfsu2 topic linkjet is, vagy a mostanit lecserelni az ujra, mert a mostani link a faq oldalon a regi topicra mutat ahova mar ugye nem lehet irni. -
ewo8
tag
szerintem a subarunak van a legjobb hangja.
-
Senator
aktív tag
válasz
Dreamcaster #1294 üzenetére
Eleve inkabb ott kezdjuk, h senkinek sincs joga w....-rol letolteni egy fizetos softwaret de ebbe most ne menjunk bele. En azt firtatom, ha valakinek nem megy az online az olcsobb verzioval az ne rinyaljon, a lebaszas ezert jott. Marpedig van hozza jogom
Igy van, vegye meg mindenki aki akar online jatszani. Aki nem akar ne vegye, a tobbiek meg ne sirjanak. Peace. -
gabe_
őstag
A kiadók meg már úgyis dollármilliós hasznot húznak a topjátékokból...
-
myrra
senior tag
válasz
Dreamcaster #1294 üzenetére
1-et értek!!
nehogy valaki megvegye ennyiért. évente akár 100.000-200.000 is elmehetne a topjátékokra. majdha a magyar bérekhez képest 300 Ft lenne, mint mondjuk az osztrákoknak akko lehet támogatni a programozókat. -
dj.saabe
aktív tag
hú mi jutot eszembe.
Tiv83us holvan ?? (aszem ez a nickje az évszámban nevok biztos)
annyira leköti U2 hogy nemjr ohra vagy mi ???
á most komoly?? tud valaki valamit ??
emmintha kötelező lenne ide járni de.. -
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy mikor először felraktam az NFSU2-t, akkor 4.8-as Catalyst mellett átlátszottak a fények a falakon, a neon az auto aljáról. Utána feltettem a 4.9-est, azon állítgattam valamit, és normálisak lettek a fények. Most feltettem a 4.12-est, és újra átlátszik minden fény a falon, autokon. Mi lehet a baj? Catalyst kérdése vagy valamit be kell állítani? -
--Priby--
tag
Naigen, de a versenyre gondoltam. Szóval úgy versenyezzen, hogy ne is tudjon róla, vagy mi? Érted nem?
-
dj.saabe
aktív tag
válasz
--Priby-- #1302 üzenetére
1 szivesen.
2Bővebben: link itt van pár ember autója. -
--Priby--
tag
Háá
köszönöm az üdvözlést!
És az autóit senki sem szeretné bemutatni? Nahát? -
dj.saabe
aktív tag
válasz
--Priby-- #1297 üzenetére
cső priby !!
látom ide is eltaláltál végre. isten hozott a PH-sok közt.
Dreamcaster.!
aki fikázta az oldala annak üzenem hogy bekaphat egy jó nagy eres lóf*szt. szerintem kafa az oldal és minden lényeges dolog benne van .
ha lesz időm dobok pár képet ha lennél olyan kedves majd felrakhatnád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest