Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
oooo.....ez eleg erdekes
nekem a jatekban nem volt audio shop (Bővebben: link), de a tobbi sem igy nezett ki, ezen kivul mi az a performance chip 04 (Bővebben: link) (meg csak ecu volt, nem ecu+fuel), meg ugy egeszeben kicsit mas volt az egesz (pl az acc/topspeed/handling csuszkakon nem vonal, hanem kor volt, meg ilyen aprosagok)
szoval engem is erdekelne ezzel kapcsolatosan barmi info -
Senator
aktív tag
Mert egy bunk* p*r*szt vagy, jatszol valamivel ami tetszik, de arra keptelen vagy, hogy elismeresedet ezuton kifejezd, h megveszed a programot s evvel tamogatod a nemkeves programozot aki kiszenvedte a softwaret. Egyebkent meg ha az olcso verzio megteszi akkor ne rinyalj h nem megy az online resze, menj es GIT-tel jatszal vagy nyomjad orok eletedre offline modeban.
-
Pópa
senior tag
Ilyen szempontból az NFS HP2 volt a legjobban eltalálva!
Az játszható volt, volt benne fasza működő multiplayer, viszonylag szépen nézett ki maga a grafikus engine, nehézségi szint is helyén volt. Az undergrund sorozat már messze esik ettől, túlzottan ''Halálos iramban'' stílusú
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest