- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
100% -on vagyok,de mégsem adott be minden extrát! Az a kis gyagyi film a két csajjal lement,már csak a gyökér outrun maradt,de nem akarnak elfogynia kis piros nyilak!
-
wiziloo
tag
41%-nál tartok, és még mindig a corollával nyomom
Reményeim szerint ezzel tolomvégig az egészet -
gabe_
őstag
Azon aztán ne múljon, lenyomom én az összestet
-
gabe_
őstag
Ez jó, most vettem észre, hogy mikor már nincs túl sok verseny a térképen, és ugye piros nyíllal jelzi az észlelt versenyautókat. Naszóval utolérek egy piros Audi TT-t, leelőzöm. Utána megjelenik nem túl messze előttem egy másik piros nyíl, aztis utolérem, egy Zöldes szinű Supra. Megelőzöm eztis, utána meg MEGINT megjelenik a piros Audi!!! Ezek teleportálnak vagy mi a franc???
Valaki észrevette már a jelenséget, vagy csak nekem jojózik a szemem? -
Mnts
csendes tag
Sziasztok! Légyszí megtudnátok mondani, hogy miért van az, hogy az NFSU 2 játék közben egy-két perc után kilép a Windowsba és a Dxdiag fájlba a Display menünél levágja mindhárom kapcsolót (DirectD3D, DirectDraw)?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Integra
titán
-
heihachi
addikt
50%-nál járom még csak, de a TT határozottan jól megy
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
3z
csendes tag
Mikortol él a karbon kaszni?
Már minden karbon, csak tető + az ajtók nem -
heihachi
addikt
Na, rájöttem, hogy ennek a játéknak az irányíthatósága kormánnyal egy fos.
A gyorsulásokat és a drifteket lehetetlen kormánnyal nyomni, amivel 10 meccsen át szopok, azt billentyűzetről elsőre megcsinálom.
Ráadásul sima versenyeken ha billentyűzettel megyek neki egy kicsit a falnak, akkor szinte semmi sem történik, csak lassulok. Ha kormánnyal, akkor keresztbebassza úgy a kocsit, hogy még az ellenkormányzás sem segít. -
Integra
titán
válasz
Viktor77 #188 üzenetére
yessssss!!!
mondtam én hogy csak azért is civic-kel csinálom meg az összes futamot
kicsit finom tuningoltam a drift beállításokat a műhelyben és láss csodát 260k helyett második nekifutásra 290k-t kanyarodtam minden különösebb gond nélkül, úgy hogy kb vagy 40-50k-t buktam!
most már csak a mindent eldöntő utsó URL részing van a kopasz ellen hátra -
Pompi
nagyúr
Hát ezvan amikor csak majdnem mindent próbálok ki és előbb írok ide...
Az első kérdésemet megoldotta a Norton Antivirus 2004 disabled-be rakása. Eszembe jutott, hogy azt telepítettem még fel a napokban. De valahogy nem fér a fejembe, hogy egy ilyen jellegü ''hibát'' miért okoz. De mind1 ez van, sajnos már nem tudtam moddolni az előző hsz-t. De lehet, jobb is igy kitudja, hátha így jár még valaki egyszercsak... -
Pompi
nagyúr
Hali!
Ilyennel találkozott már valaki?
Ati 9800 Pro. 4.9-es Catalyst volt fent amikor feltettem a játékot, attól a közismert hibától eltekinve, hogy először sötétben néztem a fénylő hátsó lámpákat, amit aztán a light glow kikapcsolásával orvosoltam (már nfsu-ban sem tetszett a nagy vakító lámpahegy) minden ment tutin. Egész addig amig meg nem jött a HL2 és biztos ami biztos feltettem a 4.12beta Catalystet és defragoltam a vinyókat. Igazából nem tudom, hogy ezzekkel van-e összefüggésben, de mást nem csináltam a géppel. Most megint elővettem az NFSU2-t és igaz nem egy katasztrófális hiba, de bosszant. Az történik, hogy mondjuk amikor a térképet behívom, akkor először megjelennek a spotok (boltok, versenyek) és csak kb. 1 másodperc után rajzolja ''alá'' a térképet. De ugyanez történik ESC-re mikor előjön a menü, vagy TAB-ra a SMS-hez, valamint üzletből kijövet, vagy verseny kezdéskor az égen sincs textúra csak szintén kb. 1mp után.
Mondom nem katasztrófa, de bosszant kicsit mert nem ilyen volt. Most már visszatettem sorba a drivereket 4.9-ig mindegyiket, leszedtem-feltettem újra a gamét, de nincs változás. Ötete van valakinek?
Más. Kb. 30%-nál járok, Nissan 240-el mentem eddig. Most már válthatnék Nissan 350-re vagy Mazda Rx-8-ra ill. Rx-7-re. Ezek közül mire javasoljátok a váltást? -
macy
addikt
Vennem kell egy kormányt.
De előtte egy másik számítógép asztalt, mert nem tudom hova rakni -
_Volkovy_
nagyúr
Érdekes,én meg azt hittem hogy az ezer forintos tesco gazdaságos billentyűzetem miatt sípol a game balkanyarban nitróval..És nem.
-
Integra
titán
válasz
Dreamcaster #251 üzenetére
3-4 gomb már őskáosz, ez igaz, sípol a gép ezerrel ilyenkor
nekem van hogy a gyorsulás sem műxik... -
Integra
titán
válasz
Dreamcaster #250 üzenetére
akkor basszák meg.
-
Dreamcaster
senior tag
Azt lesheted, mert az kacsa volt www.nfsu2.de -n még anno és a P106 -ot meg a Corsa volt ''valószínű'', az NSX - S2000 meg biztos.
Valszeg nem kacsa volt, hanem kaptak info -t EA -tól, de aztán EA megváltoztatta, mint ahogy a térképet is. (annak kurvára örültem, hogy megcsináltam rá egy fullos map -ot.)
Szal már 2000x leíromRSX, Civic <-----> Corsa, P106
-
Dreamcaster
senior tag
Fent van az Areas térkép. Bővebben: link GAME / Areas Térkép.
''Ez a map létrejöhetett volna, ha nincs a Viktor'', de nem ilyen gyorsan.. Köszi Viktor77!
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nemtom hogy másnél is előfordult e akik klavit püfölnek, de néha egyszerűen nem reagál a program irányváltásokra, hiába nyomom a gombot.. ilyenkor újrapróbálom és működik.
furcsa -
parandroid
félisten
én is az mx5 mellé vettem egy tt-t...
nem jó az semmire, nehogy költs rá, várj még egy kicsit, hamarosan kilockolódik az rx7 és az rx8, azzal el lehet lenni, amíg megjelenik a skyline.
a játék legnagyobb szemétsége egyébként a pénz, ill. hogy a becserélt autókért nem adja vissza a ráköltött pénz legalább egy részét. ez egyszerűen gec*ség.
most ott tartok, hogy fullos a skyline-om (10*), de a mustang gt-t neki sem állok felcicomázni, mert a meglévő kb 30k pénzzel nemigen jutnék messze. mondjuk még csak 60% környékén járok, de kétlem, hogy a végére az összes meglévő autómat fullra felszerelhetem. pedig az mx5-ön és az rx8-on, illetve azon a batár cadillac suv-on is van már cucc bőven, de még így is jó 3-400 ezer dolcsi hiányzik... -
Drizzt
nagyúr
Bebe, már van TT-m... Dragra jó is lesz ez... A többire meg marad az mx5...
-
fan Tom
csendes tag
Hali!
Segítsetek már skacok!
Nem működik a bill, kivéve, ha vezetek. A menüben nem tudom használni , csak az egeret, ill. a ''back'' és ''continue''-t is csak egérrel tudom használni.
Próbáltam már winből, és Biosból is állítani a bill-t, újraraktam a gamet, patchet is raktam fel, de nem segít. ( ja, reseteltem a beállításokat is)
A poén az, hogy az elején működött ( Péntek este), aztán Szombaton valamikor játék közben gondolt egyte, és azóta csak egérrel tudok lépegetni a menüben.
DE, a fő baj az, hogy ott tartok, hogy miután megnyertem a versenyt , ''choose sponsor'' felirat jelenik meg, semmi más. Se continue, se más, így csak bezárni tudom a gammát. Suxxxx!
HEEELP! -
atenza
senior tag
válasz
parandroid #241 üzenetére
Azért kössz.
-
atenza
senior tag
válasz
parandroid #239 üzenetére
Megnéztem már. ----> nincs
Hmm, nagyon humoros fiú(?) vagy.... -
atenza
senior tag
Nincs ott, már korábban rákerestem és nem találta meg, azért írtam! Amit te írtál, azon belül van még EA Games, de azon belül az NFSU2 nincsen, csak más EA-s game-k!
-
atenza
senior tag
válasz
parandroid #233 üzenetére
Köszi, bocs h, ennyit írtam, csak nem vettem észre. THX!
-
atenza
senior tag
sdat.viv nem lehet esetleg az a save file?
-
atenza
senior tag
Up! --->fontos lenne!
-
-
atenza
senior tag
Légyszi sűrgős!
-
atenza
senior tag
Valaki gyorsan megtudná mondani h. hova teszi a mentéseket az NFSU2?
-
Senator
aktív tag
Mi lenne ha nem szenvednetek a GIT-tel, hanem kiperkelnatok a 13k-t a jatekert es jatszanank mar vegre online? Ugyis itt a karacsony...
-
hBR
tag
na szóval... elöbb senki nem válaszolt... tehát mégegyszer:
1. hogyan lehet használni a hidraulikát ''lowrider''-t?
2. nem lehet kocsik cuccait átruházni egy másikra? vagy ha újat akarok akkor azt is fel kell szerelni az elejétől? -
Louis Gara
tag
Nézegetem a kártya beáll. menüét, vagy a biosban álítódott el valami??? Vagy elszállt a kari, más játék megyeget, és a 3dmarkban is hasonló eredményt kapok, mint régen...
-
Louis Gara
tag
Miért van az, hogy tegnap még szaggatás nélkül ment a nfs, full graf, ma meg szaggata, lowon is, ATI9800 van volt már valakinek ilyen, most nyomattam rá uj windowst+sp1, és ugyan az, nincs ötletem.....HEELPP!!!
-
-
Mazka05
őstag
Nah ismét én vagyok mindent úgy csináltam ahogy itt van: Bővebben: link] csak más sorend be én elöször a World Mapban játszotam ki mindent (nem telepjároval) és utána vettem egy telepjárót feltuningoltam és megcsináltam a 3 versenyt és utána elmentem fotózásra és még mindig nincsen verseny a térképemen se telepjároval se Celicaval!! Most mit csináljak?
-
HNB×Csabi
tag
Egész egyszerűen, így: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Dreamcaster #215 üzenetére
na ezt hogy köll?
-
Dreamcaster
senior tag
GIT Gamer's Internet Tunnel. A game azt hiszi hálóban nyomjátok, közben neten, de baszakszik valami miatt de nagyon.
-
Integra
titán
válasz
Dreamcaster #205 üzenetére
GIT??
ammegmi? -
Csicsosz
csendes tag
Hi! Én ugyan ezt gondolom,de a Nissanak-is Király hangja van!
-
busman
veterán
Melyik kocsinak van olyan turbóhangja mint a Nissan 240sx-nek?
-
busman
veterán
Na, végérvényesen elakadtam! 92% és vége..
A Mustang-ban csalódnom kellett! A hangja jó de, amúgy nagy büdös krumpli!
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
Nemrég vettem egy RX 7-est nagyon szar így nem is tuningoltam ugyhogy csak bentáll a garázaban nem lehet valahogy megszabdulni töle hogy ne foglalja a helyet vagy lecserélni egy telepjárora?
-
Scream007
őstag
nekem a conencting to lobbynál mindig megállt.
és a joinolonak sose volt ipje, csak 000000000.a hostnqak oks az ipje.
ez esetben mit kell állítani???
elöző oldalon 491es driftem is van
[Szerkesztve] -
Dreamcaster
senior tag
Valaki jöjjön már a GIT -elni! Hátha sikerül.
A progi és beállítások: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
Dreamcaster #203 üzenetére
Nem tudom, nekem még a hálókarijaimat se ismeri fel a progi.
-
ewo8
tag
akkora fax ez a játék megcsináltam az 1-2.szintet. de mikor befejeztem a 2.semmi tuning. semmi. ez azért gáz mert a 3.szint nel vannak dragos pályák és a cocim nincs full motortuning mert nem engedte. a 3.szakaszt már durván a felét megcsináltam. de semmit sem enged tuningolni. lehet hogy azért van ez mert a térképen már nem jelzi a pályákat. igy hát a world mapsz menüből kell csinálnom a pályákat.+ ahányszor megcsinálom a pályákat. semmi FT. de ha rendessen csinálom nem a world térkép segítségével vagyiy járom az utcákat és meglátok egy pályát amit a térkép már nem jelöl és megnyerem akkor jön a FT. miért van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest