Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
l.skywalker
titán
válasz
zozika84 #8993 üzenetére
Bármelyik oldalról szemléled, nincs verseny.
A teljes piacot tekintve, az MS fényévekkel értékesebb cég, mint a Sony, de a gaming divízióikat összevetve a Playstation köröket ver az Xbox-ra. És jelen helyzetben az általad felvázolt "verseny" jelenleg azt jelentené, hogy:
- az MS még értékesebb cég lesz azáltal, hogy az ABK teljes profitja is őket gazdagítja
- a COD ezentúl is elérhető lesz PS-en így PS-ből változatlanul több fog értékesítésre kerülni, mint Xbox-bólaka. nem verseny lesz, hanem minden marad a régiben, csak még inkább rosszul lesznek elosztva a súlyok.
Azt a kijelentésedet, hogy "végre felrázza a Sanyit" pedig értelmezni sem tudom, mivel ők a piacvezető cég a konzol gaming szegmensben, mit kéne rajtuk felrázni?
-
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #8991 üzenetére
Igen, a Microsoftnál az FPS dominál, de azèrt csak van mellettük egy Gears Tactics, Pentiment, Grounded, Hi-Fi Rush, Flight Sim, Forzák, Psychonauts, Minecraftok.
Ezekből sincs sok, de legalább vannak.
Hi-Fi Rush meg a Psychonauts az amit hoztak, a többi mwg mát házon belül kèszült.
Tudnám èrtèkelni ha Sony-èk a Forza Horizonnak állítanának valami vetèlytársat, mert nagyon hiányzik hogy valami húzza a szèriát, mert már inkább visszafejlődik, mint előre.
Kicsit úgy èrzem hogy a Sony inkább biztosra megy ezekkel a cinematic TPS "Openworld" címekkel, hisz erre harapnak a gèmerek lassan már 10 ève.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #8987 üzenetére
+1
nem szabadna engedni,hogy a nagy multiplatform kiadókat magukba olvasszák ezek a mamutok. nem lenne gond,ha lenne utánpótlás, de az elmúlt 10 évben a jelét sem mutatták ennek. az embracer vásárol,vásárol, de eddig onnan is csak a duma jött.
remélem a kína-kórea vonal rákapcsol és létrehoz legalább egy versenyképes kiadót -
zozika84
őstag
válasz
l.skywalker #8987 üzenetére
Szerintem Kotic maradt volna, ha nem kel el az AB.
En sem azert orulok, mert a micro a annyira profin kezeli a studiókat hanem azért, mert ez végre felrázza a Sanyit is és talán ezáltal közelebb kerül egymáshoz a két cég, szorosabb lesz a verseny...
És néhány fanboy kivételével mindenki tudja, hogy a szoros verseny a játékosoknak kedvez leginkább -
NyMRooD
őstag
Nekem az MS-nél van az az érzésem, hogy náluk minden FPS, még a felvásárlásokkal is erre erősítettek: Doom, Wolfenstein, Elders Scroll, Quake, Dishonored, CoD, Overwatch. De igazad van, ilyen a Sony is, vannak kivételek de a többség TPS, jó lenne mind a két cégnél ha változatosabbak lennének. Én egyébként az FPS-eket annyira nem szeretem konzolon, mondjuk most már ideje lennem ráfeküdni a témára.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ProEvoFan #8983 üzenetére
Újdonsült linux userként kikérem magunknak, a PS közösség soha nem lesz a linuxoshoz hasonlóan segítőkész. Pl. ha van egy játék, ami érdekelne, akkor több honlap több oldalon keresztül fogja kilométeres programkódsorokkal megtámogatva kifejteni, hogy miért nem fog soha normálisan elindulni és amúgy is mit gondoltál, lower your expectations.
-
Wesder
titán
válasz
Farkassacred #8986 üzenetére
Mèg szerencse hogy nem csak háborús lövöldèk vannak.
Persze gondolom a TLOU 2 belezős agressziója az rendben van.Hozzanak ki ők is passion projecteket, hisz ez lenne a gaming lènyege.
-
l.skywalker
titán
válasz
zozika84 #8982 üzenetére
A gond az, hogy a Microsoft nem gazdálkodik jól az értékeivel, lehet, hogy pont azért, mert a piaci helyzetét tekintve nem is szorul rá erre. Én jobban örülnék, ha megmaradt volna az ABK önállónak és Kotic-ot vezetik ki pórázon onnan. A cégek értékét az határozza meg leginkább - legalábbis a videójáték iparban - amit létre tudnak hozni önálló erőforrásokból. Van Xbox-om, sose volt PS-em, szeretem a Game Pass-t , sőt, bevezetése óta folyamatosan 3 évre előfizető vagyok, de végignéztük ahogy eltűnnek stúdiók az MS gyomrában, ahogy a piacot meghatározó IP-k lettek középszerűek - vagy jól teljesítő belsős stúdiók választották inkább a függetlenséget, hogy végül a konkurenciánál kössenek ki. Jól megmutatja, hogy szerintem a Forza-t kivéve, az elmúlt 6 éve legjobb MS dobása amit ki is próbáltam az a Sea of Thieves volt. Tökéletes példája annak, hogy ha hagynak egy csapatot kreatívan dolgozni a végén olyat tudnak létrehozni, ami egyedi. A COD már önmagában is számomra egy olyan tucattermék lett, ami emiatt engem egyáltalán nem vonz csak egy kampány erejéig, de az MS kezében nem tudom jelenleg elképzelni, hogy ez változna és ne csak az lenne a tervük vele, hogy kiszedjék a profitot és ennyi. A BF is áldozatul esett a saját sikerének, amikor a profit felülírja a józan észt. Ez pedig minden csak nem fejlesztés.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
l.skywalker #8979 üzenetére
Mert azt szeretné ha a nagyképű sony meglenne fingatva.
Esetleg azt szeretné, hogy a sony legyen a videojáték ipar linuxa. -
zozika84
őstag
válasz
l.skywalker #8979 üzenetére
Pedig már nemegyszer le lett írva.
-
zozika84
őstag
válasz
l.skywalker #8972 üzenetére
Akkor a Sanyi hamarosan rázendít a hisztire megint
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #8972 üzenetére
150 millió Nintendo és Boosteroid felhasználó sikoltott most fel örömében.
-
l.skywalker
titán
Barátok közt #234: Most a dolog úgy néz ki, hogy a brit versenyfelügyeletet nem zavarná, hogy a COD a Microsoft-hoz kerül, mert elég bizonyítékot látnak rá, hogy PS-en is maradni fog. Ellenben a cloud gaming piacot érintően még vannak aggályaik.
UK regulator sides with Microsoft over Call of Duty on PlayStation concerns - The Verge -
válasz
Bad Pritt #8969 üzenetére
Hát nálunk ez nem így megy. Inkább nem review-ozok le valamit ha nincs rá kellő időm. Illetve le is kevernék egy nyaklevest, ha a csapatom bármely tagja indokolatlanul törölni merne egy unit tesztet
Én személy szerint amúgy már a betanítás alatt (kb 2-3 hónap) a betanulós feladatokon alkalmazni szoktam a később is tapasztalható szigort, szokják csak. Ha nem tetszik, legalább próbaidő alatt megy el az egyén.
-
válasz
Bad Pritt #8969 üzenetére
Nem mondom, hogy nincs benne igazság.
De amúgy van olyan, hogy git blame, amivel vissza lehet követni, ha gebasz van, mi törte el, ÉS ki volt a reviewer. Nem biztonságos ilyet játszani, mert előbb utóbb úgyis utolér. Persze van az úgy, hogy az embernek az összes töke pont kivan, és úgy dönt, hogy az "tomorrow opr" problémája. De tényleg nagyon ritkán, mert ezért jár a csúnya nézés.ui: Amúgy az egyik legkönyörtelenebb, kákán is csomót kereső, seggfej reviewer hírében állok, szóval... A művészet az, hogy tudd, kit jelölsz meg reviewernek. Mindenki szarik bele néha, csak a kérdés, hogy mekkora rá az esély. Ha valamit összebaszol, azt jelöld meg, aki gyakrabban szarik rá és kész.
Illetve, egy nagyon fontos különbségre úgy érzem, hogy muszáj felhívnom a figyelmet: nincs az az isten, hogy az otthonról dolgozó senior fel legyen öltözve. Mármint, baszki, van rajta gatya! Pedig biztos nem akar boltba menni, mert épp enni készül!
-
Bad Pritt
félisten
how we write/review code in big tech companies
Opr, kérlek erősítsd meg vagy cáfold a fenti szösszenetet.
-
ρσгτσ
addikt
Steam Deck -hez van már cucca a NYXI -nek is, ha valakit érdekelne kiegészítő.
-
Bad Pritt
félisten
-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt #8959 üzenetére
Tegnap olvastam, hogy valaki egy CS GO skin-ért 150 000 dollárt fizetett.
Rengeteg embernek, rengeteg pénze van amivel nem tud mit kezdeni, akkor jönnek a szokásos pénz lehúzók, de én nem sajnálom a károsultakat....BTW
Közben a CS2 hivatalosan is megjelenik, már streamerek csapatják is! -
Bad Pritt
félisten
Most pont összefosta magát egy új update-től a SC, Kotaku csinált is cikket róla a következő mondatokkal:
- Star Citizen—a video game first announced when Gangnam Style was top of the charts...
- You need to know that because this story is about the unfinished game’s playerbase, many of whom paid for Star Citizen when Lebron James was still playing basketball in Miami.
- Fans are understandably pissed, citing stuff like the fact this game has been in development since FIFA 13 was on shelves...Néha bírom amúgy, ahogy savaznak bizonyos dolgokat.
-
-
.LnB
titán
Egyébként a Lumen-t és a Nanite-ot használja valami a Fortnite-on kívül? Mert az is szerintem jó példa, hogy azok is, hogyan lettek demózva a Matrix demo-ban, és hogy néz ki az a játék, ami valóban használja is azokat a technológiákat. Na nem mondom, hogy csúnya a Fortnite, de van egy "árnyalatnyi" különbség a kettő között.
-
.LnB
titán
Abba bele se gondoltam, hogy az ER az UE e. Csak arra értettem, hogy 2023-ban se lettek olyan szépek a játékok.
#8947Moby
Eddig is voltak ilyen játékok. Miben méred, vagy mi volt az a pont, amitől ez most az UE számlájára írható? Unity-vel is rengeteg ilyen kis "gyöngyszem" készül. Az Annapurna-nak is vannak Unity-s játékai. -
Moby
veterán
Ez szerintem nem majd látszik meg, hanem most is látszik. Végtelen mennyiségű játék készül UE-vel, és egyre több közöttük, amik elszakadnak a hagyományos iparági normáktól, egyediek, és közben képesek nagyon magas színvonalúak lenni, mert nem a technológiával kell foglalkozni. Ezek nem léteznének, ha az UE nem fejlődne ilyen ütemben. Az ilyenek, mint az Annapurna Interactive nem is léteznének talán enélkül. Ez nem holnap fog történni, hanem történik tegnapelőtt óta.
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #8945 üzenetére
Engem sem érdekel. Csak visszaemlékezek az évekre, amikor mindig annyira lelkes voltam ezek után a bemutatók után. Küldtem haveroknak a videókat, cikkeket, hogy így fognak kinézni a játékok ezt figyeld!?
Aztán 2023-ban ránézel egy Elden Ring-re és.. hát látod, hogy még mindig nem érkeztünk meg oda, amit (kb.)5-6 éve demóztak. -
Bad Pritt
félisten
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #8943 üzenetére
Azért mert a technológia adott, még koránt sem biztos, hogy úgy is lesz használva, ahogy a két fórumtárs optimistán megálmodja.
Szerintem pont nem fog ezektől sem változni sok minden. De majd az idő eldönti. Majd meglátjuk.ui.: De lehet, hogy fognak változni a dolog, csak éppen mi végfelhasználók majd nem veszünk semmit észre belőle.
-
l.skywalker
titán
Na ezért mondtam, hogy láthatóan nem értek hozzá
-
Moby
veterán
Az UE fejlődése ma nagyon nem erről szól, hanem főleg és elsősorban a produktivitásról. Amire óriási szüksége vban az iparnak, mert az évek, vagy inkább évitizedek alatt teljesen kisodródott arról a páyláról, amiben a videójáték készítés egyfajta művészeti ág, vagy az önkifejezés egy formája volt. A géming hőskora tele van egy meg kétemberes kultprojektetkkel, amik majdnem teljesen eltűntek, mert a technológia fejlődése, és annak használata bedarálta ezt a fajta megközelítést. Az UE ma a legjobb eszköz arra, hogy ez visszataláljon abba a normális kerékváságsba, ahol a technológia eszköz, nem cél.
És akkor legyen egy, a végtelen számú egyemberes, és mikrostúdiós projektből, amiknek ez a megközelítés ad életet, és reményt. És itt érdemes belenézni a scale-be. Ezt egy fejlesztő készíti:
[link] -
Igen, szükség lesz, viszont a költségek lejjebb mehetnek akár 10-15%-al is a produktivitás növekedésével. Grafikában valószínűleg közeledni fog egymáshoz a AAA meg az indie, de komplexitásban (pláne komplexitás +csiszoltság kombóban) nem fog tudni. Ahhoz sajnos kell a rengeteg ember meg a rengeteg pénz, és ez így is marad. Viszont simán látom magam előtt, hogy nagyot csökken a fejlesztési idő.
Ez a metahuman + iphone cucc ez akkora dolog, hogy egy 5-6 éves projektből akár egy év spórolást is jelenthet egy sztorisabb vagy openworld vagy hasonló játéknál. Akkor is, ha végül marad a stúdió a jobb minőségű, komolyabb motion capture mellett, mert percek alatt van használható minőség. És itt arról beszélünk, hogy percek alatt van az, ami eddig hetek alatt volt. Az már akkora különbség, ami teljesen más projektmanagementet igényel, teljesen máshogy lehet tervezni, gyorsabban lehet iterálni, stb.
-
_drk
addikt
Félig meddig jogos amit írsz. Ezek a techdemos cuccok nagy részét, jó ha pár év múlva 1-2 játékban láthatjuk.
Viszont ezek nagyrészét valamilyen formában már láthattad, csak teljesen máshogy, rengeteg trükközéssel és inkább átveréssel leprogramozták teljesen máshogy.
Doom 3 lámpa mozgás ami a trailerben is volt, meg az Uncharted 4ben a kavicsok mozgása. Vagy maga az egész Ray tracing mindig is jelen volt, vagyis nem az, hanem ami annak látszik-
Ezek meg automatikusan már működhetnek is. -
Itt gyakorlatilag kizárólag te beszélsz grafikáról. Mi pedig a produktivitásról meg a toolokról.
Amiket itt mutogattak, azok
A) olyan lehetőségeket adnak ideie stúdiók kezébe is, amiknek eddig a közelébe nem tudtak menni, pl gyakorlatilag motion capture egy darab iPhone-al, percek alatt? Az nagyon durva.
B) olyan szinten növelik az általános produktivitást, hogy az már bőven érezhető lesz még a nagyok számára is.
C) és igen, valóban vannak főleg grafikai újítások is, de azok a legkevésbé lényegesek, mert az csak a grafika. A minden más meg minden projektben számít és hasznos, nem csak az übergrafikás AAA játékokban. -
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #8934 üzenetére
Az utóbbi évek legnagyobb durranása ilyen szempontból a Matrix demo volt. Az végre nem csak egy videó volt, mint a korábbi éveben. Viszont az is csak egy demo. És olyan minőségű játékok se nagyon lesznek, mert az specifikus demo. És a legszebb játékok is specifikusak, saját specifikus engine-nel rendelkeznek. Az Unreal meg még mindig techdemo engine. Tele a YT eszméletlen techdemo-kkal. De olyan minőségű játék nincs.
Azt hiszem, hogy a legközelebbi "nagyobb" UE5 játékmegjelenés a Redfall lesz. Na az a realitás. Nem ezek a techdemo-k.
-
l.skywalker
titán
Én abszolút hobbi-lakatos vagyok, így kábé egyáltalán nem vagyok tisztában, hogy a most használatos játékipari technológiák mikor jelentek meg és mikor bejelentették őket, akkor mennyire álltak távol az épp aktuális hardveres, nagy tömegek számára elérhető valóságtól. Őszintén nekem az olyanok, mint a Ray Tracing vagy a HDR teljesen ismeretlen, valószínűleg nem is láttam még. De ugyanakkor jó azokat az úttörő projekteket látni, amik először próbálnak meg valami hasonlót, a fent bemutatott valamely butított változatát a felhasználóknak átadni. Mivel konzolos topikban vagyunk, így talán még inkább nagy dolog, ha ez megjelenik egyik konzol típuson, habár amióta én tulajdonos vagyok, azóta a legnagyobb újítás a 60FPS volt ill. ami nekem látványos ugrás volt One X-en a 4K felbontás. Holott ezek már lassan 20 éves dolgok
-
ρσгτσ
addikt
-
Moby
veterán
Facial mocap iphone-al
[link]
-
válasz
T.Peter #8928 üzenetére
Uh, tényleg, substrate-et le se írtam, pedig az is mekkora gyomros a mindenki másnak!
Moby: én pont nem ekézem őket a nyomulásuk miatt, így is magasan a legkorrektebb, legügyfélközpontúbb cég az iparban. Különös tekintettel a fejlesztőkre. Az meg, hogy Veér Istvánnak nem tetszik, hogy a steamen kívül kell használni még egy launchert... Hát, azt leszarom.
Ez a fortnite content creator economy 2 vagy mi a picsa is mekkora dolog már. Pláne, hogy nem majd egyszer, hanem március 1-től, visszamenőleg van számlázva. Van egy olyan érzésem, hogy pár fortnite content creator ma elment durván bebaszcsizni.
-
zozika84
őstag
válasz
Farkassacred #8924 üzenetére
Persze, hogy nem hagyják el, hiszen a Sony sem ezzel kampányol
-
Fú gyerekek... Most pótoltam a state of unreal-t. Hát ez valami brutális. Eddig is nagyon a konkurencia előtt jártak az UE5-el, de ez az 5.2, a FAB, a fél-procedurális világkreálás meg a metahuman újítások... Aztakurva. Teljesen ledobta az agyam a láncot.
-
Farkassacred
őstag
Sokra nem mennének vele az tuti. Max nem fognak majd játszani ezekkel a ps tulajok, ergo csak buknak a dolgon így is, úgy is. Az exeket biztosan nem hagyják el egy boxért a ps tulajok, de gondolom ezt érzitek ti is.
A legjobb a nintendós közösségnek most is, ők halál nyugodtan elvannak az ottani játékokkal és termelik a lóvét szépen.
-
negyven2
veterán
Kérdés, hogy ők micsodát értenek fejlesztés alatt (pre-production/active development). Ha jól emlékszem te is láttad a PsychOdyssey-t, és ott az egyik producertől meg is kérdik, hogy a 2020-as E3-ra Xbox demó kell, vagy PC-s. És ott ugye az volt a válasz, hogy PC-s, mert ha Xbox-os kellene nekik akkor a Microsoft-os vezetést szépen elküldi melegebb éghajlatra (vagyis nem szép szavakkal illette volna őket egy ilyen kérés esetén).
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem álltak sehol se a konzolos kiadással, de azért multiplatform címek esetén elég valószínű, hogy előbb a PC-s kiadást csinálják meg, és aztán optimalizálják konzolokra. Pluszban azért PsychOdyssey-ben is látszott, hogy abból igazából az utolsó egy-másfél évben lett játék (de az lehet egy speciális eset volt).
-
Wesder
titán
válasz
negyven2 #8915 üzenetére
John Johanas azt mondta hogy amikor megvettèk őket, akkor még konkrèt konzol nem volt tervben, csak PC-n futott a játèk. Utána meg ugye már nyílván csak Xbox.
Mondjuk a Redfall is csak egy ève volt fejlesztès alatt így ott sem volt gondolom konzolos port, de azèrt tervben volt a PS5 is ezek szerint.
Mondjuk ha csak a funboyokból indulok ki, biztos nem bánják.
-
Wesder
titán
A PS5 version of Redfall was in development, then cancelled, confirms Arkane director Harvey Smith:
"We were acquired by Microsoft and it was a change with capital C. They came in and they said 'No PS5, we're focusing on Xbox, PC and the Game Pass'.
-
_drk
addikt
Nekem az ARPG mindig is egyet jelentett a Diablo-val. Vagyis nekem az ARPG az izometrikus nézetű hack&slash akció rpg, amiben nem sok rpg van
Nem hiába csúfolják az összeset Diablo klónnak. De én nem is éreztem egynél se az a feelinget, hogy nagyon jó lenne. Inkább vissza mentem az aktuális D-hez és indítottam egy új karaktert. Csak sajna olyan időtávokban jelenik meg mindig Diablo, hogy a régi már nagyon régi és unalmas lett. -
Bad Pritt
félisten
Na én meg pont fordítva, Diablo 3-mal nem tudom összevetni, viszont a kortársakkal (Path fo Exile, Lost Ark, Last Epoch) nagyrészt igen és azokhoz képest... hát na. Mondjuk én en bloc úgy gondolom, hogy ezt a Diablo stílust meghaladta a soulslike szubzsáner az ARPG-ken belül főleg az utóbbi pár évben a Nioh-kkal meg az Elden Ringgel, rengetegszer eszünkbe jutott a béta során az ER, mondjuk főleg a szar repetitív dungeon-ök miatt.
-
ρσгτσ
addikt
Van egy-két maradvány bug. Amivel én konkrétan szenvedtem, az a sebzés bug. Nekem a varázsló csajszinál jött elő. Egy idő után nem sebez az adott karakter, aminél előjön, szóval lehet kukázni. Valamikor 50+ szinten kezdett el szivatni a játék.
Ez elég random módon jön elő, és nem mindenki találkozik vele. Már évekkel ezelőtt is jelen volt ez a hiba.
Szerk.:
A legjobb egyébként, hogy nekem az első karakterem volt. Szóval elég jól belenyúltam. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Bad Pritt #8908 üzenetére
Jah, vágom mire gondoltál.
Erre, meg az egyik korábbi hozzászólásra válaszolva. Ilyen és hasonló stílusú játékok között nekem egy olyan sem volt, amit annyira élveztem volna, mint a dió 3 -at. Van amelyiknél meg tudom magyarázni az okokat, van aminél meg nem. Egyszerűen csak érdektelen volt némelyik.
Szóval számomra még így is az egyik legjobban várt játék idén, hogy nem kergetek illúziókat.
De amúgy ez az év számomra kva jó lesz, szóval nem panaszkodom. Már ha minden becsúszik.
-
Bad Pritt
félisten
És akkor Isten hozott 2023-ban, ahol az év legjobban várt, 27 ezer forintos játékára a fenti három pont igaz lesz.
Amúgy nem feltétlen patchelhető hibái vannak a játéknak, hanem core játékelemek nincsenek átgondolva, itemization, level scaling, boss design. Ezekbe nehéz lesz értelmesen belenyúlni.
-
Bad Pritt
félisten
-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt #8900 üzenetére
D4 engem is nagyon érdekel, de a Bétába eszem ágába nem volt belenézni.
Majd ha megjelenik, vagyis utána 1-2 héttel (úgy is le lesznek halva a szerverek ), majd akkor már a teljes játékot megnézem.
Ugyanakkor egy lifeservice-es online multiplayer évek alatt rengeteg változik. Csak a Blizzard játékok sokszor jelentősen megváltoztak. Lehet megjelenéskor nem lesz teljesen jó, de hogy 2-3 év múlva sokkal másabb lesz az teljesen biztos. Az más kérdés, hogy jobb vagy rosszabb lesz.D3 aukciós házat én nem is láttam. A kieg megjelenéskor vettem meg, amikor az kikerült, na akkor már az teljesen megváltoztatta a játékot. De utána is az évek alatt is rengeteget változott.
Pár szösszenetet láttam D4ből: egész jól néz ki, z alapok meg ugyan azok mint 30 éve
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy ruhás topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest