Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Hát ezt a nem kell előrendelni dolgot mondd azoknak, akik már megjelenés előtt sikeressé tették azt a játékot.
Annyi a különbség amúgy az általad említettek meg a Cyberpunk között, hogy az az egy játék sokkal több embert érintett, mint a másik négy összesen. Biztos, hogy hazudtak már nagyobbat egy videojáték marketingkampánya során, de a kutya sem emlékszik rá, mert nem volt elég high profile. Lehúzni én sem fogom a jövőben megjelenő játékaikat, de hogy nem várok tőlük semmi maradandót, az is biztos.
Amúgy most a Diablo IV early access után indult be egy kicsit hasonló mechanizmus, viszont az egy komoly előnye, hogy az emberek kipróbálhatják, szóval enyhébb lesz a retail megjelenés impaktja, ha szar a fogadtatás. Azt is istentelen embermennyiség várja és elég markánsan megoszlik a vélemény a bétáról, az egyik oldal néha erősen copiumfüggő módon próbálja figyelmen kívül hagyni a játék problémáit és hiányosságait vagy megmagyarázza azzal, hogy a végső változat majd tuti jobb lesz, a másik oldal meg kicsit talán túl szigorúan azt ecseteli, hogy ha az Act I 25 szinttel ilyen, akkor a teljes játék miért lenne jobb?
-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt #8898 üzenetére
Nem kell előrendelni! Ez az alap!
A CP teljesen megérdeml minden rugdosást meg a CDPR is, de a következő játékukat látatlanba nem húzom le.
Majd jól megnézzük milyen lesz, de meg se kell majd, mert úgy is arról fog zengeni minden.
Az meg hogy most hazudtak, hát mindenki hazudik orrba szájba jelenleg, nyilván az a marketing így utólag nagyon bicskanyitogató.
De mondjuk egy Anthem vagy WC3 reforged nekem sokkal károsabb, ami el lett baszva de még csak kísérlet se volt a megjavítására.
Vagy a Square 1-2 porjektje amit nem is értek. Babylon Fall meg Avengers mi a rossebb...
Én tavaly kikölcsönöztem a CP-t, játszottam pár órát. Teljesen játszható, van valamilyen sztorija, nem crash-elt be, lehetett lövöldözni, fejleszteni, build-et építeni. Egy teljesen játszható játék lett, csak rohadtúl középszer és semmilyen.
(Még az elején várni kellett talán 2 órát, hogy valami night club kinyisson, na akkor elkezdtem ott körbe járkálni, hát valami kínszenvedés volt mert semmi érdekes nem történt, semmi nem is volt csak valami sikátorban lelőttem 2 embert azt annyi, jól le is töröltem. ) -
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #8895 üzenetére
Ez azért túlzás. Ha nem rendeltél elő akkor a CP annyira nem Fájhatott. Első napokban már kiderült hogy katasztrófa.
Most a játék már játszható, igaz hogy nagyon középszerű semmi játék lett, de nagy baj már nincs vele.
Ez rossz játékért meg ne ítéljük el a stúdiót, kicsit túl tolták, de amit most a withcer-rel csináltak az tök jó, hogy ingyen next gen és még patchelik is.
Ha a következő játék is kuka, na akkor majd! -
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #8890 üzenetére
Ezt a részét nehéz megítélni, hisz legtöbb esetben nem tudni, ténylegesen mennyibe kerül egy játék, milyen megtérülést várnak tőle, stb.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bad Pritt #8891 üzenetére
Ő csak máshonnan közelítette meg a témát. Vagyis hozzátette, hogy ezek mind feleslegesen viszik el az erőforrásokat.
Egyébként néhány játéknál én azt mondom, hogy nem baj, ha kukázzák annak ellenére, hogy be van jelentve. Néha fejlesztési oldalról jobban összeáll a játék, mint felhasználói oldalról. Aztán amikor beindulnak a zárt tesztek kiderül, hogy marhára nem működik, amit elképzeltek.
Ubi kalózkodással is nem tudom mi lesz. Illetve tudom. Egyszer meg fog jelenni, de...
Szerk.:
Inkább kitöröltem a végét. -
Bad Pritt
félisten
Az azért más és minden létező iparágban ez zajlik. Én is vettem részt olyan zárt alfában, aminél már a teszt sem ment végig rendesen, olyan hulladék volt a termék, tudok olyan filmekről, amiknél már megvolt a stáb, összeácsolták a díszletet és akkor lőtték le a produkciót, illetve mennyi kiadatlan zenéje lehet egy Rolling Stones-nak mondjuk, akik az özönvíz óta zenélnek?
A gond az, ha bejelentik és aztán jön a magyarázkodás, hogy hát hasznosnak akartunk tűnni, de közben nem értünk hozzá.
-
l.skywalker
titán
válasz
Bad Pritt #8887 üzenetére
Igen főleg be nem jelentett játékok, de nekem meglepő volt, hogy szinte készen vannak és akkor mondják azt rájuk, hogy kuka. Miközben vannak olyanok, amik sokkal rosszabb állapotban megjelennek. Szerintem mindegyikkel gond van. Ezekre kifizették az erőforrásokat, majd simán kidobják profit nélkül, miközben van olyan amibe lehet, hogy többett kellett volna pumpálni, talán pont ezeket az erőforrásokat. Vagy nem tudom. De eléggé agyrém.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Szerintem ő a belső körös, zárt tesztekre gondol. Amit aztán kukáztak, de mellette rengeteg pénzt locsoltak bele. Ami mondjuk céges oldalról gáz. Bár abban a tekintetben sem jó, hogy ezt az energiát és időt belerakhatták volna olyan projektekbe is, ami pénzt is termel. Vagy legalább eljut a játékosokig.
-
Wesder
titán
válasz
Ezeknek a játèkoknak a remek ellenpèldája a Skull and Bones. Istenèrt sem akar megdögleni, pedig senki nem kiváncsi rá. Jó tudom, itt a Ubi szaladt bele egy mèretes pofonba, ès ki kell adni egyszer majd valamikor. Gondolom a csúszás miatt is megcipőzik őket, mert talán tavaly év végéig kellett volna kiadniuk.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #8886 üzenetére
Bejelentett játékok? Csak mert azzal nincs baj, ha van egy projekt, hét lakat alatt őrzik még a létezését is, aztán kiderül, hogy nem fog működni és offolják mindenféle bejelentés előtt. A problem akkor van, amikor még egy váz sincs meg a játékból, de már jön a trailer vagy valami deviantart-szinten összedobott kis mosott szar kép.
-
l.skywalker
titán
válasz
Bad Pritt #8885 üzenetére
Én az utóbbi két évben elsőkézből találkoztam legalább 4-5 olyan játékkal, ami meg sem jelent, de egy csomó pénzt kifizettek rá. És nem is kis cégek és nem is ismeretlen nevek. És ha még mellé veszem azokat, amik ugyan megjelentek, de fél év elteltével mentek is a levesbe... brutális milyen szinten herdálják a pénzt.
-
Bad Pritt
félisten
Itt jön ki az, hogy mi a szarnak jelentesz be fél tucat seholsemtartó projektet, ha aztán offolod majd a felét, ami alapján a népnek az lesz a benyomása, hogy inkompetens a céged?
Did CD Projekt write off Project Sirius, the new multiplayer Witcher game from The Molasses Flood?
(Twitter)De hiányoznak azok az idők, mikor a Bethesda bejelent egy játékot nyáron és ősszel már meg is jelenik. Helyette itt vannak ezek a semmitmondó, gyökér kódnevek...
-
ρσгτσ
addikt
Microsoft plans mobile games app store to rival Apple and Google
Lehet csak fizetősen hozza be, akkor itt egy kép a szövegről. Talán olvasható... -
ρσгτσ
addikt
válasz
Bad Pritt #8878 üzenetére
Nekem is volt eredeti konzolom. Sőt, Game Boy is volt pár embernek, de azért itthon annyira nem volt jellemző.
Persze nekünk nyugatról sok minden jött, de hát az sem volt annyira jellemző.
Pl. Pong -ot is felnőttként láttam először. Azt sem tudtam, hogy létezik.
Bár az egy korábbi gyerek.
-
Bad Pritt
félisten
Máig nem tudom, hogy a mi első konzolunk, egy Sega Mega Drive II klón volt-e vagy sem. Felnőtt fejjel azt gondoltam mindig, hogy itt a szegény balkán szegény családjában csak klón konzol lehetett, de néhány éve megtaláltam az egyik kontrollert és pár órányi nyomozás után kiderült, hogy eredeti volt.
-
Bogyi007
veterán
Azért a maga idejében egy Cov, egy Guru és az 576Kbyte magazin is adott olvasnivalót a táborának.
Szóval azért volt itthon felhasználói közössége - mondjuk 1993-94 során a kimondottan Amiga Guru már földbeállt az is igaz..Természetesen Atari klónom is volt - sőt most is van csak kellene hozzá egy adapter valamint egy szaki aki átnézné a masinát.
-
Bogyi007
veterán
Ez azért aranykorszaka volt az életünknek - itt lakunk a Szerb határ mentén és hát a 90-es évek elején sokat jártunk Szabadkára, Zentára és Kanizsára...
Itthon meg Budapesten a Pozsonyi utcai, Szegeden meg a Csongrádi sugárút/Vadász utcai 576Kbyte üzletbe jártam sokat...
Ezek még ráadásul nem is Cd lemezes játékok hanem Floppylemezesek voltak Amiga 1200-ra.
-
_drk
addikt
válasz
Bogyi007 #8868 üzenetére
Első eredeti játékom a half life volt kb 2003-4 környékén amikor kellett a multis CS-hez.
Előtte még a másolt CD is 2000ft volt olyan 2000 környékén, ami külön szülinapi ajandek volt (vampire ❤️)
Ismerős is 500 Ft-ért irta a lemezt ami kb 200ft körül volt.
Átlag magyarnak ezek voltak a reális árazások, de még ezt is külön be kellett adni szülőknek...A minap azon gondolkoztam hogy tavaly előtt mindenki hüledezett, a 27 ezer Ft-os játék árakon, köztük én is. Hát már most viszonyítási alapon annyira nem is drága. Egy étteremben ott hagyok annyit, de még a mekiben is egy 10k a páros menü extrákkal, vagy bárminek is nézem az árát.
Mondjuk ez azt hozza magával hogy majd 80dodo lesz egy játék. -
ρσгτσ
addikt
Ezen csodálkozom én is, és már nem először kerül elő ez a pletyka. Jelenleg a market cap 18.77 milliárd dollár. Ez meg ugye marhára nem a kivásárlási ár.
Amikor először kijött ez a pletyka még kb. a negyedét érte ez a cég. Akkor még azt mondtam van mögötte realitás. Azóta valamiért ez beragadt egy-két újságíró fejében.
Szerk.:
Egyébként pont ezt említettem korábban, hogy mostanában minden újságíró, és magát szivárogtatónak beállító ember olyan okos lett.Lövése nem volt az embereknek az AB felvásárlási bejelentésről, de akkora híre lett a témának, hogy azóta mindig előkerülnek vélt pletykák különböző felvásárlásokról egyesülésekről. Mindenki nagyot akar mondani...
-
Bogyi007
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
Jujj...pletyka...
"Lehetséges, hogy a Sony a Rockstar Games és a 2K Games anyavállalatának felvásárlásával vágna vissza a Microsoftnak, ha az megveszi az Activision-Blizzardot."
Kb ennek sem lenne semmi értelme...
-
Ne haragudj, de most nem kezdek el forumokat turni emiatt. Elkezdtem, de 30mp utan ugy dontottem, hogy baszok ra. Ugyanezt a kort lefutottam harmincszor mar ilyen akvizicios hirek meg PR cicaharc miatt.
Itt a PH!-n is ment a cirkusz vagy egy fel evig, ugyan ezeket a koroket futottuk, csak akkor eppen a snapdragon, az ms, az apple, meg talan meg a ninti (de ebben nagyon nem vagyok biztos) furta az ugyet. Sokszor nevetsegesnel nevetsegesebb baromsagokkal, amit azert nem ertettunk, mert az NV-ARM biznisznel tenyleg volt boven min aggodni. Meg jo kis szemelyeskedesbe fordulo veszekedes meg moderaciok is voltak itt a forumban amiatt, hogy egymasnak estek a forumtagok, pont ugyanugy, mint itt ebben az ugyben. Ment a hattyu halala, a melyik ceg a "jo ember" meg a "hisztis picsa" baromasgok meg minden. Nem kell messzire menni, eleg itt a PH!-n visszanezni. -
zozika84
őstag
válasz
l.skywalker #8859 üzenetére
Reméljük...
-
l.skywalker
titán
Uh Oh! Sony Patents NFT Trading Framework for Gaming Platforms
Remélem csak patent marad
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #8857 üzenetére
Ez nem jelenti azt, hogy nincs túlértékelve ebben az üzletben.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Bad Pritt #8851 üzenetére
a King van túlértékelve? i dunno. Activision Blizzard's mobile games make more money than console and PC sales combined
-
F-ECT$
titán
De, most is sok minden túl van valószínűleg árazva. A tőzsdén tavaly elég nagyot zuhantak az IT cégek árfolyamai (Meta -70%, Google -40%, Microsoft -30%), de ez a deal még a "régi" áron megy majd, ehhez igazodik a többi cég is, kérdés, hogy lesz-e rájuk vevő.
De az árakat már messze nem az dönti el, hogy egy cég hány lábon áll, vagy hogy gyárt-e kézzelfogható dolokat, hanem az, hogy milyen profittermelő képessége van, mekkora növekedés előtt áll és hogy mit tudnak vele szemben a vetélytársak.
-
Bad Pritt
félisten
Sony is jogi útra fogja terelni, ha eljut odáig az ügy, csak kivárnak. Van ismerősöm, aki tökig benne van a témában és általános vélekedés, hogy jelenleg kivárásra játszanak, hátha érdemben változik az ABK értéke és akkor természetesen ugrik a deal, lehet majdnem elölről kezdeni.
A másik, hogy ugyan az EU várhatóan engedélyezni fogja áprilisban a felvásárlást, de még így is van két bástyája a japánoknak a CMA meg FTC személyében (szvsz. megvan az esélye, hogy utóbbi olyan erőszakot fog végrehajtani a Microsofton, ami után még céges telót se mernek 500 dollár felett vásárolni).Ami egy nagyon fontos részlet és még a szakmai cikkek is hajlamosak átsiklani felette, hogy a szóban forgó felügyeleti szervek alapvetően nem a cégek érdekeit nézik, hanem a felhasználókat védik és itt jönnek képbe ezek a most még viccesnek tűnő 10 éves szerződések mindenféle bikkmakk szolgáltatókkal is. Ha a nyár végi FTC meghallgatásra ott lesznek a MS kezében a Nintendo, nVidia meg mindenki más aláírásával ellátott szerződések vagy akár csak jól megfogalmazott szándéknyilatkozatok és bizonyítani tudják, hogy a Sony-nak is ajánlottak hasonlót, de a japánok nem éltek vele akkor nincs több kérdés.
Pusztán érték szempontjából amúgy sima ügy a felvásárlás, legalábbis én nem láttam nyomát, hogy az SEC pampogna miatta.
-
_drk
addikt
Én azon gondolkozom, hogy jelenleg nincs egy kicsit túlárazva pár stúdió/kiadó?
Square ügye pár 100 millióért adott el nagy címeket, amott meg a CoD húzza fel ennyire.
Furcsa belegondolni, hogy az AB majdnem annyit ér mint a Sony.
Egyik cég "csak" játékok. A másik cég meg játékok és rengeteg elektronikai eszköz tv-stűl telefonok-ig mindenestűl nem is rossz minőségben. Már csak a hifikre gondolva, milyen jó kis cuccaik vannak.De több 10 éves tapasztalat rengeteg területen.
Furcsa világot élünk... -
Bad Pritt
félisten
Egyrészt nem tudná, másrészt nem engednék. Nem ez a lényeg, hanem hogy ott regulázva van a teljes iparág főleg az évszázad botránya óta és adatszolgáltatáson túl nincs feladata a piaci szereplőknek, hacsak nem támadják meg és terelik jogi útra a kérdést. Itt meg zajlik a vadnyugat és a felügyelő szerv random CoD játékosokat kérdez meg arról, mit szólnak a témához.
-
Igy igy. Raadasul... 3, amibol egy annyira kulon palyan jatszik, hogy emliteni se erdemes, mert kb semmilyen szempontbol nem konkurenciai egymasnak a masik kettovel, teljesen jol megelnek kulon, tok mindegy, mi tortenik, toluk aztan johet meg 20 konzolgyarto is, de csodbe is mehet a masik ketto, kb semmi nem valtozna a hazuk tajan. Nyilvan nem fogja zavarni a felvasarlas se, le se szarja.
-
zozika84
őstag
-
.LnB
titán
Teljesen hidegen hagy engem, hogy ki mennyit ér. (szerk.: de tessék: [link] ) Teljesen hidegen hagy , hogy mi lesz ennek a kimenetele, meg ilyesmik. Én csóró gyerek vagyok, anyám még is megtanított viselkedni (még ha ez nem is látszik.). És hiába ilyen kis cég a Sony, neki is illett volna normálisan viselkedni. A Sony a tehetséges kis csóró gyerek, aki mostanra bunkó lett. Az MS meg anyuci elkényeztetett kedvence, akibe nem sok kreativitás szorult, de pénzel ezt tudja ellensúlyozni.
-
Mindenki mas rohadtul leszarja, mert semmilyen szinten nem veszelyezteti a piacat, a piaci helyzetet. A sony meg kb a PS-bol el. Ugy, hogy az egesz sony erteke cakkompakk mindenestol (tehat felvezetoktol kezdve a fulparnakig ps-en at minden) ugy 110mrd dodo korul van. Ebbol realisan kb annyit erhet az egesz PS, mint amennyiert most ez az AB felvasarlas tortenik. Gyakorlatilag az egyetlen konkurenciajuk altal. Nyilvan mindent meg fognak tenni, hogy ne mehessen at a biznisz, ne vicceljunk mar.
-
Bad Pritt
félisten
Meg ha kitekintünk akkor más iparágakban sem megy az ágálás az ilyen felvásárlások ellen. Most eszembe jutott, hogy mi lett volna, ha a VW-csoport vagy a Toyota elkezd pampogni a Stellantis-szá váló cégcsoportok összeolvadása ellen, hát valszeg rövid úton kussba rakták volna őket a felügyelő szervek, nem hogy még adják alájuk a lovat.
-
Jaaa, en mar reg nem veszem ezt a temat komolyan. Csak rohogok az egeszen.
Mar leirtam a komoly velemenyem parszor, az nem valtozott:
A) Itt nem cegek, hanem ugyvedek tepik egymast meg kommunikalnak
B) Mivel ellenfelek, nagyon egyszeru: A sony-nak az faj, ha az ms-nek jo, tehat igyekszik megoldani, hogy az ms-nek ne legyen jo. Forditott helyzetben pontosan ugyan ez lenne.
C) Kulon hatalmas vicc, hogy sokan itt lefestik az ms-t, mint josagos tunderkisasszonyt, akit gatol a csunyagonosz sony.Nem lehet ezen a szinten mar nem rohogni.
Viszont amelyik ugyved a temaval kapcsolatban
A) A SONY kommunikaciojaert felelos, azt kb azonnali hatallyal el kell kuldeni fuvet nyirni vagy medencet takaritani vagy valami hasonlo bonyolultsagu dolgot csinalni
B) A MS kommunikaciojaert felelos, annak meg azonnal akkora bonuszt adni, hogy kilognak a csekkrol a nullak. -
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #8830 üzenetére
Áhhh én azokat nem féltem, nézd meg mennyi fakír, önmarcangoló gamer van. A sok CoD-os, Fifás, AC, FC rajongó... Ezek mind szeretik ha rosszm ha fáj nekik.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #8827 üzenetére
(utólag belegondolva) Még jó, hogy én írtam ezt, aki eléggé hajlamos (volt?) ráragadni egy-egy témára...
Ha ez a deal végbemegy. Én ott ütném a Sony-t ahol érném, a MS helyében. Piszkosul megfingatnám őket. Bár én igen "váza" csávó vagyok.
Na nem mintha a Sony most nem lenne az.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #8824 üzenetére
Nincs, Mojang adja ki PS-re.
-
l.skywalker
titán
Onnan indultunk, hogy lehet, hogy a "Sony" nem akarja... de valójában lehet, hogy már most is van olyan játék aminek az elején látható. Nem energiát feccölünk bele, csak beszélgetünk
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #8819 üzenetére
És a Minecraft is dacból van sok évben a legtöbbet játszott játékok éves listáján a top10-ben PS-en.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #8824 üzenetére
Annyi energiát feccöltök ebbe a XGS logo/intró kérdésbe.. Mintha az MS ne csinálhatná azt, amit csak akar. Ha akarja beteszi a COD elé, ha akarja nem. Tök mindegy, hogy más játék előtt van e. Én tuti odatenném... De csak a PS-es verzióba.
..ha sikerül a felvásárlás. -
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #8822 üzenetére
Az a butaság, ha valaki azt feltételezi/hiszi, hogy egy Online lövöldéből jó ötlet kizárni a legnagyob játékosbázissal rendelkező konzolt, és hogy ez egy ésszerű terv lehet a jövőben...
A többi IP esetében még csak-csak, de egy COD-nál???
Na ezt én egyáltalán nem tartom elképzelhetőnek... -
hombre[EU]
veterán
válasz
zozika84 #8820 üzenetére
az egy példa volt,amivel fel lehet gyorsítani a folyamatot...és egyébként egy legális szürke zóna
a butaság azt hinni,hogy a micro azért veszi meg actit,hogy 12év alatt visszahozza a saját àrát. nagy ip-ket vettek,amelyekkel a saját platformjukat szeretnék duzzasztani. ha mindenkinek egyenlō feltételeket biztosítasz (pl. megfizethetō áron plusba kerülhet) azzal csak saját magad rúgod tökön,mert legjobb esetben is csak stagnálni fog a piac leosztása.
ha ez megtörténne,hogy passbe és plusba is egyszerre jelenne meg abból a sony jön ki jobban. adott egy playstation, amit mindenki vesz és még cod is van elōfizetésben...a user minek választaná a másik gépet? -
Bad Pritt
félisten
Hát meg ugye Xbox+Bethesda a show-jaik neve, jól érzékelhetően nincs alá-fölérendeltségi viszony köztük.
Amúgy a Zenimax angol wiki oldalán el is van cseszve, mert a parent részen az XGS-t írja, holott a Microsoft a tulaj és utána egy hitványul megírt VGC cikkre hivatkozva leírja, hogy az XGS része lett a Bethesda, ami megint nem igaz. -
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #8819 üzenetére
Nyugi, ez ugyanolyan légből kapott butaság részemről, mint nálad a Sony szándékos ellehetetlenítése áremeléssel meg 40 dodós DLC-vel
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #8814 üzenetére
Az, hogy közvetve a Micronak fizetnének ezért a bekerülésért
Minden dollár egy tökönrúgás lenne nekik -
Amugy, igy hirtelen belegondolva, lehet siman csak azt nem akarja a sony, de nagyon nem, hogy minden alkalommal a retinajaba legyen egetve az "xbox studios" logo a PS jatekosoknak, mikor elinditjak a CoD-ot.
-
hombre[EU]
veterán
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #8810 üzenetére
Beleférne, de nem fog. A Sony tuti nem fog érte fizetni...
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #8808 üzenetére
Pont ez a különbség az akkori és a mostani felállás között...
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #8806 üzenetére
Day one jöttek Plusba?
-
hombre[EU]
veterán
-
zozika84
őstag
válasz
l.skywalker #8803 üzenetére
Fent megválaszolták, plusz fel érne nekik egy nyilvános vereséggel
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #8800 üzenetére
Hótmindegy, mert a drága Sanyi egy normális árazás mellett sem tenné be sehová, nemhogy a Plus-ba
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #8800 üzenetére
Tökmindegy, mert ha ingyen adná se tennè be a Sony Plusba a CoD-ot, mert nekik kell az eladásokból befolyt összeg. Nem elègszenek meg azzal hogy mondjuk +3millió PS+ előfizetőjük lett a CoD miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest