Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
Este 6 óta Telekom nagyon gyenge, netfone sem enged fel.. Ha minden igaz központi hiba.
-
bkiky01
senior tag
Számhordozás, régi számnak elment a térerő új meg nem enged fel a hálózatra, izgi lesz..
-
NFT2
junior tag
válasz
psion2101
üzenetére
A kisebb csomagoknál az EU-ban felhasználható akár a teljes adatmennyiség is, ez 20GB-ig van így. E felett maximum 20GB az EU-ban felhasználható mennyiség, ez vonatkozik a korlátlan adatot tartalmazó csomagra is. Fontos, hogy tartós és/vagy rendszeres külföldi tartozkodásra nem alkalmasak a csomagjaink.
-
-
Nekem a számhordozásos, sim cserés, sim aktiváláa sorrendjében tud valaki segiteni? Mikor aktiváljam a sim-az oldalon? Bármikor? Éjszaka történik meg a számhordozás. Várjam meg amíg a másikon megszűnik a hálótaz, és akkor rakjam be a netfon-os sim kártyát?
-
tarbela777
tag
Tegnap este 10-kor aktiválódott a kártyám, ma telefonáltam többször, a hangminőség nekem rendben van.
-
psion2101
tag
Sziasztok!Én azt szeretném kérdezni a hozzá értőktől,hogy külföldön mennyi az adatmennyiség es mennyire használható?
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Én is most hoztam át ide egy számot, Digi Nettel kombinálva szerintem most ez a legjobb ajánlat. Remélem nem csalódom bennük.
-
NFT2
junior tag
Szia, tulajdonképpen non-stop van ügyfélszolgálat, bár éjszaka csak ügyelet, de este nyugodtan keresd a kollégákat, ha nap közben nem alkalmas. Az is jó megoldás, ha emailt küldesz. Ma is, mint minden számlázás után eléggé leterhelt az ügyfélszolgálatunk. Nem hibák miatt, hanem általában az új ügyfelek először elbizonytalanodnak a számlával kapcsolatban, mivel egy teljes hó+tört hó van rajta, volt itt téma ez korábban. Ha nekem megírod privátban, én is meg tudom nézni mi a helyzet nálad.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nekem most lenne számlareklamációm, de csak munkaidőben van ügyfélszolgálat, ami egy kicsi zavaró így.
-
radamsky
senior tag
bkiky01
hozd át nyugodtan... én csak leirtam a tapasztalatomat.. Igazából az boszantot.. telefonálok, ok vissza fognak hivni, visszahivtak, lebeszélek mindent. Eddig Ok. Aztán elküldöm a dolgokat mikor hazaérek.. és még egy olyan választ se kaptam, hogy ok, köszi, megkaptuk, feldolgozuk.
Aztán telefonálok, jo pár nap mulva megkapták?? ja persze, folyamatba... aztán ugye csomagváltás megtörtént, de megint csend.. irok mailt, semmi válasz
maga a csomag amit használok jo... nincs ezzel semmi baj.. de legalább annyit kaphatnák ok , köszi , megkaptuk, intézük.3 telefon van már itt...
NFT2
a kommunikáció zavart, fenn irtam.. egy válaszlevél jöhetne, hogy ok megkaptuk amit kértünk. Tegnap egyeztettem kolégáddal. Ezen finomitani kell, nem kerül sokba, de PL anno 6 forintnál másnap jött válasz, ok megkaptuk a kérést, hamarosan intézük amit kell . hátradöltem és már nem is foglalkoztam vele.
illetve mindenképpen kénne valamit forgalomfigyelő.. ha már kivánságmüsor van
-
radamsky
senior tag
érdekes egy cég vagytok.... ugye lassan több mint 1 hete.. mondom csomagot váltok, egye kutya legyen hüség, ugyis kell egy telcsi.. ár/teljesitmény gyöztes telcsit találtam és néma csönd és hullaszag van... miota elküldtem az általatok kért okmányokat, mondjuk elvártam volna egy ok köszi megkaptuk választ, csomag át lett váltva, jött sms, no de a telefon??? mailra válasz nincs... lemerem fogadni a hüség az meg lett kötve...
mondjuk, mondtam csak ha kapok telcsit akkor, le is irtam, mondtam is.... innentől annyira nem érdekel, szerzödés sincs, semmi válasz a tegnapi mailra. Kivi leszek a kaukciot amit januárba fizettem, hogy kapom majd vissza
ügyfélkezelés nálam 0 .. ne csak ajnározzunk, se arra válasz, megkapták az adatokat, se arra, hogy akkor hol áll az ügy, se a mailra válasz, simán 0 ez. -
llaszlo
veterán
Kértem az előfizetés megszüntetését.. Azt mondták a telefonban, hogy 24 órán belül ki lesz kapcsolva. Ehhez képest, már több mint 40 óra eltelt. Persze ügyfélszolgálat az nincs reggel. 😔😔
-
sifarr
senior tag
Kicsit felhozom a topicot.
Kedden vonják az aktuális számlám csopbeszedéssel. Előtte megnéztem a számlám, ahogy szoktam. Észrevettem egy furcsaságot/érdekességet.
Áprilisban csomagot váltottam felfelé az egyik számomnál. A váltás pénzügyi elszámolásával minden rendben volt. Viszont észrevettem, hogy a csomagváltás jogilag szerződésváltással jár (új a szerződés száma, erre figyeltem fel). Azaz megszűnik a korábbi szerződés és egy új szerződés jön létre. Nincs ezzel semmi gond, bár a többi szolgáltatónál nem így szokott történni.
Viszont az új szerződést nem küldték meg emailben. Elvileg így abban akármi más is lehet a díjszabás változása mellett, pl. 100 év hűség. Tudom, garantáltan nincs így!!!
De akkor is illene az új szerződést megküldeni.
Mindenesetre, aki csomagot vált, "félős" és ezért igényli a szerződés birtoklásának biztonságát, az kérje ki tőlük.
Biztos jön, szól majd NFT2 is, és megnyugtatásul elmondja, hogy hol volt a hiba a mátrixban, s ez egyedi vagy rendszerszintű.
-
llaszlo
veterán
Az előfizetést mennyire könnyű felmondani? Ugyanis a mostani Telekomos flottánál lehetőségem lett korlátlan csomagra váltani, 25 gigás nettel és mindössze 700Ft-tal kerül többe.. Így nincs szükségem két előfizetésre.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A szó, amit keresel, az oligopólium. Még a Wikin is írja, hogy törvénytelen, de többnyire jövedelmező lehetőség az oligopolisták számára a kartellezés. És az elmúlt 20 év erősen gyanússá teszi, hogy élnek is ezzel a lehetőséggel. És így a vásárlók szívnak.
-
jose999
senior tag
Upc 120 perc lebeszélhetőség/korlátlan net 5990-ért azért tényleg nem volt rossz ajánlat vezetékes szolgáltatás mellé, míg be nem kebelezte a Vodafone...
Amúgy a hazai MVNO szolgáltatók (már nem létező) többségének ha megnézitek nem ez volt a fő profilja... Upc, Tesco, Lidl stb) lehet ez is számít.Az viszont igenis jó kérdés קובלאג ', hogy a kimondottan mobil szolgáltatók miért ilyen pofátlanul drágák
(bár nem engem kérdeztél
) -
mexel
veterán
-
NFT2
junior tag
válasz
üzenetére
Még az időközben eltűnt MVNO-k számossága is csekély a külföldi példákhoz képest. Van ahol a szabályozás oldja meg ezt a kérdést, van ahol egyszerűen a piac berendezkedése. A hazai MVNO-k egyébként mind eltérő működési és üzleti modellel mentek, a hoszt szolgáltató sem volt azonos (Voda vagy Telekom), de még azonos hosztnál is lehet már rövid távon másképpen értékelik az együttműködést. Amúgy a UPC-nek korábban voltak jó ajánlatai, a Tesco mobil sem piaci ár felett értékesített, mindkét esetben más ok eredményezte azt, hogy nem működnek tovább.
-
törölt tag
Szerintem sem hozzád sem szóltam, sem a többi személyeskedőhöz sem, a véleményeteket sem kérdeztem, viszont ha személyeskedést nem fejezitek be kimoderáltatlak benneteket, és vonatkozik ez mindenkire másra is aki kóstolgat
Majd ha hozzád szólok, téged kérlezlek akkor válaszolj légyszives, de ne személyeskedve. -
törölt tag
-
NFT2
junior tag
válasz
üzenetére
Szia, én sem szeretnék "tippleni"
Az biztos, hogy a külföldi mobil piaci adatok szerint bőven van hova feltornázni az MVNO piaci részesedést. Egyelőre (sajnos vagy nem sajnos) ezt mi kell felvállaljuk magunkra, míg más országokban (piac arányosan is) jóval több ezen szereplők száma, így az elért eredményük is. Térjünk vissza erre mondjuk jövő év végén, akkorra mást kell mutasson ez a riport. -
mexel
veterán
Szerintem anya nyitva hagyta a laptop tetejét, ilyenkor oda lehet férni a géphez és lehet írni mint a nagyoknak, ahogy elleste. Persze úgyis kikap amikor anya észreveszi, de ha kicsit is sérült a gyerek akkor sajnos úgysem tanul semmiből, már csak azért is csinálja. Az a baj ha az ilyen megnő akkor az egész környezetének rossz lesz

Igaz ő maga nem veszi észre mert egyszerűen nem érti, és nem tudja miért kerüli és miért sajnálja ( esetleg utálja) mindenki -
AtHoS
nagyúr
"mivel másik számítógépem van"
Ennek milyen köze is van jelszavakhoz? -> semmilyen, mert a jelszavak jelentős része számítógéptől független!
Talán ideje lenne jelszókezelő alkalmazást használni [Jelszókezelők] a későbbi hasonló problémák elkerülésére
-
maxikaa
csendes tag
Sziasztok.
Az ügyfélkapus jelszavam nem tudom (elfelejtettem), mivel másik számítógépem van.
Vajon, hogy lehet új jelszót kérni?
-
sifarr
senior tag
válasz
üzenetére
A magyarországi MVNO-k év végi 0,2%-os piaci részesedését a Netfone ezen év végére az új, "jóárasított" ajánlataival mennyire tervezi felhozni, mik a tervek?
Ezt most komolyan kérdezed?
Az biztos, hogy az MVNO-ok részesedése év végére is a statisztikai hibahatáron belül lesznek.
A Netfone üzleti terve sem a piaci részesedés százalékos növelésére irányulhat. Inkább az szerepelhet benne, hogy január 1-én volt egy ügyfélszámuk, s a cél az, hogy hány tízezerrel növeljék ezt a számot.
Fogalmam sincs, hogy mennyi lehet ez a kiinduló és a már elért ügyfélszám. Becsülni/tippelni csak abból lehet/tudok, hogy a Netfone-os számláim sorszámát nézem. Hogy mennyi számlát bocsátott ki az előfizetői felé.
A növekedés a márciusiban 11825, az áprilisiban 12765 és a májusiban 14698 volt. Mivel egy számlán akár több előfizetés is lehet (nekem pl. 3), ezért az előfizetések számát 16-18 ezerre becsülöm. Van prepaid szolgáltatásuk is, ott nincs számla (illetve nem ebben a számlázási rendszeben jelenik meg), tehát ennek száma nekem tippelhetetlen.
Szerintem 20-50 ezerrel akarják növelni az előfizetések számát. De ez a piaci részesedés százalékát nem növeli érzékelhetően. -
törölt tag
A magyarországi MVNO-k év végi 0,2%-os piaci részesedését a Netfone ezen év végére az új, "jóárasított" ajánlataival mennyire tervezi felhozni, mik a tervek?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Én személyesen nem tudom, mert az én szokásaimnak elég egy Telenoros feltöltőkártya, meg mellette van egy Digis SIM 500-ért, hogy legyen mobilnet. Ott még a percdíj is kedvező, ha olyan számot kell hívni, ahol lényegtelen, hogy milyen számról hívom.
A feleségem viszont meg van vele elégedve, ő elég sokat beszél rajta. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Megjött az első számlám, ránéztem a hívásrészletezőre. A másik topikban állandóan fikázták a Digit, hogy hogyan számláz, itt a hívásrészletező vicces egy kicsit. A mértékegységből derül ki, hogy egy-egy sor az éppen hívás, sms vagy netforgalom.
De ez csak ilyen apró megjegyzés, a szolgáltatás megy flottul, a számla is teljesen világos. Már csak az kell, hogy valahol lehessen követni a netfogyasztást, esetleg egy appban, és minden tökéletes lesz.
-
zzola
titán
Szuper az ügyfélszolgálat. 2x hívtam, elmondja a bevezető szöveget, majd megszakad a hívás...
Így nehéz lesz bárkivel is beszélnem... -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Le a kalappal az ügyfélszolgálat előtt. Tarifacsomagot akartam váltani, beszélek az ügyintézővel, mondja, hogy továbbkapcsol. Ment a zene kb 1-1,5 percig, majd beleszól a hölgy, hogy most nem tudja kapcsolni az illetékes kollégát, rögzítette a kérésemet és vissza fognak hívni. És nem kellett negyed- vagy fél órát hallgatnom a zenét.
És valóban vissza is hívtak. -
NFT2
junior tag
-
llaszlo
veterán
A net keret mikor indul újra? Honnan tudom az elhasznált mennyiséget?
-
jose999
senior tag
Szia! Igen, ilyen egyszerű a megrendelés. :) annyi még talán, hogy utána vissza hívnak egyeztetni. A
költség az 1350 Ft, új sim kártya lesz, amit futár visz.Hagyd...ha vissza olvasol, láthatod, butaságokat beszél, érthetetlen stílusban. Nem kell foglalkozni vele. Próbálkozott mással is, sikertelenül. Nem kell válaszolni neki.
-
mexel
veterán
válasz
üzenetére
Te ki vagy morci hogy ilyen közvetlen tudsz lenni? Akkor milyen kérdésekre van a topik? Azt hiszem normálisan kérdeztem, olyan választ is várok. De nem tőled valószínűleg.
Mindenesetre azért visszavehetsz a stílusodból szerintem.
Találó a profilképed, de Ilyen stílussal nem lesz hosszú ez a régi reged azt hiszem
-
mexel
veterán
Sziasztok! Biztosan megtalálom ha nagyon visszaolvasgatok, de talán egyszerűbb ha a legfrisebb infót megkapom valakitől:
Nővéremnek szeretném a dominos kártyáját a Netfone-hoz átvinni ( Ő is szeretné csak ő teljesen nem foglalkozik ilyesmivel - még régi, nem okos telefonja van).
Az lenne a kérdésem hogy mi lenne a teendő: A netfone oldalán ha a megrendelésre kattintok ott be kell írni telefonszámot. Most nem indítom el, de később ezt a számot lehet hordozni, vagy ez a megrendelés csak új sim-re jó?
Azaz mit kell tenni hogy előfizethessen?Szerk: közben továbbvittem, megvan, ott lehet beállítani, szóval lehet hogy tárgytalan is a kérdésem, de itt hagyom ha nem ilyen egyszerű a megrendelés mégsem akkor kérek szépen infót.
Ami még érdekel: van bármi díja a váltásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Tapasztalatból beszélek, voltam már mindegyik nagynál.
(bár nem engem kérdeztél
)