Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
Szia! Igen, ilyen egyszerű a megrendelés. :) annyi még talán, hogy utána vissza hívnak egyeztetni. A
költség az 1350 Ft, új sim kártya lesz, amit futár visz.Hagyd...ha vissza olvasol, láthatod, butaságokat beszél, érthetetlen stílusban. Nem kell foglalkozni vele. Próbálkozott mással is, sikertelenül. Nem kell válaszolni neki.
-
NFT2
junior tag
Szia, jose999 jól válaszolt, biztosan nem lesz kaució sem az esetedben. Mivel nincs hűségidő, teljes szabadság van, módosíthatsz, és persze bármikor el is mehetsz tőlünk, de erre az eshetőségre nem számítunk
A lefedettség pontosan azonos a Telekom-mal, mivel a hálózatot tőlük béreljük. Várunk, csatlakozz hozzánk, add le kérlek megrendelésedet a weboldalunkon. -
jose999
senior tag
Szia!
-Belépési díj nincs. (A kártyát futárral küldik, azt fizeted (1350 Ft) kaució más kérdés, ELVILEG ha előfizetéses számot hozol át, vagy bankszámla + közüzemi van, NINCS. Azért elvileg, mert nekem csak bankszámla kivonat volt, nem előfizetéses számot hoztam, és egy fillért nem kértek)
-a szám a Te neveden lesz. A Tiéd. Ez nem flotta!
-Hűség csak díjcsomag/sim vásárlása esetén nincs. Ha készülék is kell, más tészta.Remélem segítettem. (ha hibáztam, javítsatok!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
költség az 1350 Ft, új sim kártya lesz, amit futár visz.
A lefedettség pontosan azonos a Telekom-mal, mivel a hálózatot tőlük béreljük. Várunk, csatlakozz hozzánk, add le kérlek megrendelésedet a weboldalunkon.