Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
válasz
enginev3.0 #1348 üzenetére
Az ügyfélszolgálatuk nagyon patent
-
jose999
senior tag
válasz
enginev3.0 #1346 üzenetére
Ez jó kérdés, eléggé új még a 'vezetékes' net náluk.. De egyáltalán nem elképzelhetetlen... (Biztosan válaszolnak..)
-
jose999
senior tag
válasz
#90184448 #1277 üzenetére
Dehogynem igaz... Ezt írtam... "Ha mégis úgy döntöttél anno, hogy hűséget kötsz, itt is ugyanannyi a kenyér 1 évig ;) nekem maradt az ára" tehát itt is garantált egy évig az ár, mint a másiknál, ugyanazokkal a feltételekkel (1 év hűség). Viszont ha nem tetszik, nem kötelező a hűség. Bármikor el lehet menni,ha találsz jobbat, olcsóbbat. A másiknál nem.
-
jose999
senior tag
válasz
#76055552 #1275 üzenetére
A CBA boltja (KÜF) viszont megköveteli, hogy egy évig csak ott vehetsz kenyeret. Ha máshol olcsóbb lesz idővel, vagy finomabb lisztből készül, akkor is! A spar (netfone) nem. Ha nem tetszik a liszt, amiből van a kenyér, vagy drága, mehetsz. Ha mégis úgy döntöttél anno, hogy hűséget kötsz, itt is ugyanannyi a kenyér 1 évig ;) nekem maradt az ára.
-
jose999
senior tag
Én ezt nem értem. Van itt olyan, aki nem olyan egyedi előfizetői szerződést kapott, mint amire akart szerződni? Nem hinném... Neten kiválasztottam, felhivtak, egyeztettünk telefonon, kaptam emailt, amiben az állt, amit kértem és amit mondtak is, hogy kapom... Azóta sem változott...
-
-
jose999
senior tag
Upc 120 perc lebeszélhetőség/korlátlan net 5990-ért azért tényleg nem volt rossz ajánlat vezetékes szolgáltatás mellé, míg be nem kebelezte a Vodafone...
Amúgy a hazai MVNO szolgáltatók (már nem létező) többségének ha megnézitek nem ez volt a fő profilja... Upc, Tesco, Lidl stb) lehet ez is számít.Az viszont igenis jó kérdés קובלאג ', hogy a kimondottan mobil szolgáltatók miért ilyen pofátlanul drágák
(bár nem engem kérdeztél
)
-
jose999
senior tag
Szia! Igen, ilyen egyszerű a megrendelés. :) annyi még talán, hogy utána vissza hívnak egyeztetni. A
költség az 1350 Ft, új sim kártya lesz, amit futár visz.
Hagyd...ha vissza olvasol, láthatod, butaságokat beszél, érthetetlen stílusban. Nem kell foglalkozni vele. Próbálkozott mással is, sikertelenül. Nem kell válaszolni neki.
-
jose999
senior tag
Én úgy tudom, az átvevőt terheli a felelősség ilyen esetben. Valamint ha jól emlékszem 72 óra elteltével ködbérre is jogosult tőlük az ügyfél...
-
jose999
senior tag
Én pont emiatt jöttem el a Vodafonetól..az ügyfélszolgálat... Vodafone (volt upc) hosszabbítás múlt héten : jön az email hogy lejárt, hosszabbítsak.. Mondom ok.. Felhivtam őket, menü kivalasztva.. 29 percig zenélt az automata és mondta, hogy milyen fontos vagyok nekik... Aha... Leszarnak kB... De más tv itt helyileg nincs
ha meg nincs rablánc, drágább...
VoLTE és olyan csomag, amiben korlátlan a net és a beszélgetés 50-100 akármennyi perc hiányzik nagyon a Netfonetól valóban... Nagyon sok ismerősöm jönne, ha lenne ilyen... -
jose999
senior tag
Szia!
-Belépési díj nincs. (A kártyát futárral küldik, azt fizeted (1350 Ft) kaució más kérdés, ELVILEG ha előfizetéses számot hozol át, vagy bankszámla + közüzemi van, NINCS. Azért elvileg, mert nekem csak bankszámla kivonat volt, nem előfizetéses számot hoztam, és egy fillért nem kértek)
-a szám a Te neveden lesz. A Tiéd. Ez nem flotta!
-Hűség csak díjcsomag/sim vásárlása esetén nincs. Ha készülék is kell, más tészta.Remélem segítettem. (ha hibáztam, javítsatok!)
-
jose999
senior tag
válasz
SomodiFeri #451 üzenetére
Ezt már kérdeztem én is tőlük, a válasz :
"Az e-sim és multisim szolgáltatás előreláthatólag nyárra kerül bevezetésre. A 4G lefedettség már működik, az 5G pedig idei évben lesz bevezetve."
-
jose999
senior tag
válasz
Kronos3000 #419 üzenetére
"az itteni és a máshol is olvasott negatív tapasztalatok, meg az egyéb anomáliák"
Felsorolnád őket?
-
jose999
senior tag
válasz
madbutcherh #412 üzenetére
Nekem azt válaszolták, mikor kérdeztem, hogy nyárra lesz applikáció... Addig 1250
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Politika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Fűnyíró topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest