Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
Kicsit felhozom a topicot.
Kedden vonják az aktuális számlám csopbeszedéssel. Előtte megnéztem a számlám, ahogy szoktam. Észrevettem egy furcsaságot/érdekességet.
Áprilisban csomagot váltottam felfelé az egyik számomnál. A váltás pénzügyi elszámolásával minden rendben volt. Viszont észrevettem, hogy a csomagváltás jogilag szerződésváltással jár (új a szerződés száma, erre figyeltem fel). Azaz megszűnik a korábbi szerződés és egy új szerződés jön létre. Nincs ezzel semmi gond, bár a többi szolgáltatónál nem így szokott történni.
Viszont az új szerződést nem küldték meg emailben. Elvileg így abban akármi más is lehet a díjszabás változása mellett, pl. 100 év hűség. Tudom, garantáltan nincs így!!!
De akkor is illene az új szerződést megküldeni.
Mindenesetre, aki csomagot vált, "félős" és ezért igényli a szerződés birtoklásának biztonságát, az kérje ki tőlük.
Biztos jön, szól majd NFT2 is, és megnyugtatásul elmondja, hogy hol volt a hiba a mátrixban, s ez egyedi vagy rendszerszintű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- AMD FX
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- World of Tanks - MMO
- Kihal az Orion is, mint TV gyártó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De akkor is illene az új szerződést megküldeni.