Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz
feketedini
üzenetére
... tehát a telekomot ingyen hívom, akkor vajon a netfone-t is?
Nem, azért fizetsz. -
feketedini
tag
Szerintetek ha van egy telekomos előfizetésem, amivel hálózaton belül, tehát a telekomot ingyen hívom, akkor vajon a netfone-t is?
-
llaszlo
veterán
Digi vezetékesről nem tudtam hívni a telefonom. Ez miért lehet? A másik számom Telekomos azt simán tudom hívni. Nekem ez munkaeszköz. Elég fontos lenne, hogy vezetékes számról is elérhető legyek.
Plusz amit még tapasztaltam, hogy dual simes telefonban többször nem csörgött ki, hanem jött az SMS, hogy kerestek. A másik sim sem volt használatban. Ezzel lehet valamit kezdeni? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
NFT2
junior tag
Szia! Azt érdemes csak, amit valóban használni is akarsz
Tipikusan kockázatos az emelt díjas hívás és SMS, ezért nincs beállítva ügyfeleinknek, mivel rettentő magas egységnyi tarifájú esetek is vannak, ami nem szándékos felhasználás esetén komoly költséget jelentene számotokra. -
zzola
titán
Persze, nincs benne semmi titok. A dolgozói díjcsomag jobb ajánlat, inkább visszamentem. + van WoVifi, amire nekem szükségem van, itt a házban elég gyér a benti lefedettség. Van esim, 5G stb, bár ez utóbbi nem igazán volt az okok között. 4 előfizetésem van, így négyesével mozgatom őket (most csak a sajátommal tettem kitérőt). Meg persze ott a Magenta1 is, ami szintén jól jön majd nemsokára...
Igazából itt rosszat nem tudok mondani, azt kaptam, amit ígértek! -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Megjöttek a SIM kártyák, megvan a hordozási ablak is, eddig gördülékenyen megy minden.
Kérdésem is lenne:
Itt van emelt díjas SMS vagy hasonló szolgáltatás? Vagy itt nem kell ilyen lehúzásoktól tartani? -
zzola
titán
Tegnap személyesen voltam Telekom irodában, elindítottam a számhordozást Telekom irányába. A kelleténél kb. 3x több időt töltöttem ott, ugyanis nem találták a számomat a rendszerben. Kérdezősködött az ügyintéző, hogy a sajátom-e a szám. Elkérte a telefonom és egy kódsorozattal elővarázsolt valamit a sim kártyáról, egy 3 jegyű szám kellett neki, talán 617, de nem biztos. Ez valami azonosító (SK)....
Kezd gyanús lenni, mert nem jött SMS értesítő, hogy elindult a folyamat és az átadó visszaigazolta a hordozást...
Ha meghiúsul, ki fizeti a kötbért?
-
4Grider
félisten
De ehhez nem a virtuális szolgáltató rendelkezik eszközökkel (mint ahogy az eredeti kérdés hangzott), hanem a hálózatát bérbeadó Telekom. Egy virtuális szolgáltató kap egy adminisztrációs felületet a szolgáltatójától és azon dolgozik. Hogy mit tud beállítani, mit lát, az a szerződésében és az azt kiegészítő mellékletekben rögzített.
-
llaszlo
veterán
Kb mennyi idő alatt jön meg az új SIM?
Milyen körzetszáma lesz? -
-
giligili
csendes tag
Hali, ha elfogy a havidíjban foglalt net, akkor korlátozzák a netet egy alacsonyabb sebességre, vagy teljesen megszűnik? Hogyan lehet nagyon gyorsan további net hozzáférést aktiválni(nyilván plusz pénzért)?
-
sifarr
senior tag
De ha több számot hoznék át számhordozással, azt hogy tudom megoldani?
Én nem úgy csinálnám, hogy többször, számonként a megrendelem opció után adnám meg az adataimat. Így akár különböző ügyintézőhöz is kerülhetnek a megrendelések. Nem ugyanazon az ügyfélszámonra kerünek az előfizetések, több számla is lesz.
Inkább a honlap kapcsolat menüjében, alul tölteném ki a formot, s leírnám a megjegyzésbe, hogy több számot hordoznék. Vissza fognak hívni, és ügyintézőn keresztül egyben lezavarhatod a tobbszörös számhordozós megrendelést. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Elkezdtem a megrendelést az oldalatokon. De ha több számot hoznék át számhordozással, azt hogy tudom megoldani?
-
NFT2
junior tag
A szerződéskötés szóban történik, de ezt kiegészíti a megrendeléskor megkapott írásbeli visszaigazoló. Ha a szóbeli szerződéskötéskor változik a megrendeléshez képest a szolgáltatás vagy a készülék, akkor módosítjuk a visszaigazolót és újból megküldjük neked. Postai úton nem küldünk szerződést, védjük az erdőket
-
NFT2
junior tag
Megerősítem, nálunk nincs belépési díj, legalábbis ha online rendelsz, akkor biztosan nincs.
Üzletkötői és bolti csatornákban létezik adminisztrációs díj, a személyes ügyintézés miatt.
A kaució - ha egyáltalán szükség van rá, sok esetben nincs -6 hónap után visszaigényelhető. -
NFT2
junior tag
válasz
csszrbalazs
üzenetére
Szia, tiltja a szerződés, a csomagjaink hang+adatcsomagok, telefonban történő felhasználásra. Tervben van routeres csomag is, de erre ígéretet nem tudok tenni jelenleg.
-
martonl
senior tag
Akkor el fogják utasítani a hordozást. A régi szolgáltatónál át kell írni sajnos az előfizetést a nevedre annak minden költségével együtt, mert minden adatnak egyeznie kell. Én így tudom legalábbis. A másik verzió, hogy cégesen hozod át és itt iratod át a nevedre. Meg kell kérdezni mindkét helyen, mennyi lenne a költsége.
-
llaszlo
veterán
Ezek szerződést nem küldenek?
Azt hittem, hogyha már minden online megy, akkor emailben kapok egyet. -
zzola
titán
Nah, megjött az első számla. Kíváncsi vagyok, hogy a munkáltatóm elfogadja-e. Vodafone/Telekom-nál mobil internet van a számlán, itt adathasználat.
-
xcsabo
őstag
És mi van ha most céges flottában vagyok, de magán előfizetésre akarom áthozni?
-
4Grider
félisten
válasz
giligili
üzenetére
A számhordozás mindenütt ugyanúgy történik, mivel két szolgáltató összmunkája kell hozzá.
Hétköznap este 8-12 között történik meg, jellemzően 10-ig készen van.
Egy hét alatt meg kell legyen, ha az új szolgáltatódnál megadott adataid stimmelnek az átadó szolgáltatónál lévővel. Tehát nem árt előtte adatot egyeztetned az átadó szolgáltatónál (de magát a számhordozást az átvevőnél kell kezdeményezned). -
giligili
csendes tag
Hali, hogyan zajlik a Netfonenál a számhordozás? Az előző szolgáltatónál május 10-ig köt a hűség, mennyivel előbb kell "bejelentkeznem" a Netfonehoz, illetve mennyi idő maga az átállás, lehet-e időszakot kérni(délután pl.)?(még soha nem vittem át a számomat sehova, semmit nem tudok erről
) -
csszrbalazs
újonc
Esetleg tudja valaki?
A SIM kártyát bele lehet tenni routerba, vagy ezt tiltja a szerződés? -
llaszlo
veterán
Megrendeltem. Várom a futárt.
Igazából nekem az bőven elég, hogyha működik. A Telekomot sem hívom soha.
Felőlem ha nem lenne ügyfélszolgálat az sem érdekelne 
-
Dracula72
senior tag
Értem. Köszönöm mindkettőtöknek a válaszát
-
-
llaszlo
veterán
Most mennyi a csatlakozási díj? Ezt nem találtam a honlapjukon.
Több panaszt is olvastam itt a hangminőségre. Ez megoldódott már? Nekem is Telekom van és azzal most minden ok. Nem lehet, hogy mivel a Netfone csak bérlő ezért a T hátrányban részesíti az ő ügyfeleit?
-
sifarr
senior tag
Számlázásban a netfone kilistázza a hívások perceit/darabszámát vagy ugyanúgy "nem pazarolja a tintát" mint a telekom a korlátlanoknál?
A hívásokat nem, az internetfogyasztást sem. Viszont az sms-t igen. Gondolom, azért, mert az 100 fölött fizetős. Biztos, hogy a nemzetközi hívás/sms-t és a nem EU-s roamingot is listázzák, mert az is fizetős. Bár lehet, higy az EU-st is.
De a hívásrészletezőben megnézheted tételesen. -
NFT2
junior tag
A Mobilháló egy üzletkötői hálózat, ami a Netfone szolgáltatásait értékesíti. Ők csak az egyik értékesítési csatornánk, elérhettek bennünket közvetlenül weben, telefonon, GSM bolthálózatban, az emag-on is ott vagyunk, és még vannak ötleteink a jövőre nézve

Egyébként az Mobilháló nem az a klasszikus mlm hálózat, amihez sok mindenki fejében negatív élmény társul, nem piramisjáték, ők is régóta a piacon vannak. Aki lehetőséget lát üzletkötőként is a Netfone termékek értékesítésében, érdemes meghallgatni őket.
Nem jellemző ránk a DM levél/SMS küldés, de azt sem ígérem, hogy a jövőben számotokra tényleg értékes ajánlatokkal nem jelentkezünk, azt viszont ígérem, hogy ezek nem lesznek zavaró mennyiségűek. -
onetwo
tag
Sziasztok!
Számlázásban a netfone kilistázza a hívások perceit/darabszámát vagy ugyanúgy "nem pazarolja a tintát" mint a telekom a korlátlanoknál?
-
NFT2
junior tag
válasz
üzenetére
Szia, tekintsd ezeket az írásaimat "hivatalos" kommunikációnak. Igyekszem olyat írni, amit tartani is tudunk, jelenlegi információink alapján. Összegezve egy sorban, nyárra ezekkel szeretnénk megjelenni: 4G hang, eSIM, applikáció, nagy adatot és kevesebb beszélgetést tartalmazó csomag. Az 5G-vel kapcsolatban még nem tudok nyilatkozni, amint van kommunikálható dátum, megosztom itt.
-
xcsabo
őstag
Könyörgöm. Tanuljatok már meg helyesen írni. Plíz!
-
bkiky01
senior tag
válasz
üzenetére
Nini a nagy megmondó.. Most aztán jól megmondtad.. Pff.. (Telekomnál vagyok)
Az, hogy neked nincsenek igényeid, attól még van aki szereti a fejlődést és elvár dolgokat..
Sztem az ilyen fotelhuszárok a visszataszítóak akik újoncként osszák az eszet..
Az, hogy 2021-ben említek valamit, ami "jó lenne a jövőben", az max folyamatos ügyfeleket fog jelenteni a szolgáltatónak, ha meg nem teljesül talán attól sem dől senki a kardjába. Bár azért egy 4G hang már nem a világ vége. -
bkiky01
senior tag
Látom más is gondolkodik a váltáson, nem csak én..

E-sim szerintetek várható valamikor? Talán ez és a 4G hang, ami érdekel, de inkább a 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tipikusan kockázatos az emelt díjas hívás és SMS, ezért nincs beállítva ügyfeleinknek, mivel rettentő magas egységnyi tarifájú esetek is vannak, ami nem szándékos felhasználás esetén komoly költséget jelentene számotokra.
)