Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz
jose999
üzenetére
Van itt olyan, aki nem olyan egyedi előfizetői szerződést kapott, mint amire akart szerződni? Nem hinném...
Akkor tudnék érdemben válaszolni, ha minden részletet elmondanék. Ezt nem akarom. Lehet, hogy később igen, de most nem.
Így csak azt mondhatom, hogy két lehetőség van.
1) Megtörténhetett, hogy valaki nem azt kapta szerződésileg, amit valójában megrendelt. De ezt nem vette észre. Az "ördög mindig a részletekben rejtőzik".
Nem tudom, hogy ténylegesen megtörtént-e, csak eshetőségről beszélek.
2) Vagy én nem hibát fedeztem fel, hanem az ajánlat a cég üzletpolitikájába illik, valid ajánlat. Akkor viszont jelenlegi szerződöttek vagy megkaphatják ugyanazt a szolgáltatást olcsóbban, vagy ugyanazért az árért kaphatnak többet. Ez vonatkozik a később szerződőkre is, alaposan kellene megvizsgálniuk a kínálatot, hogy valóban a nekik legkedvezőbbet választhassák.Ha te azt kaptad, amit kértél, akkor minden rendben van. Én is a 2 szerződésben azt kaptam, amit kértem. Csak, ha korábban tudtam volna "valamiről", akkor mást kértem volna.
Tudom, ködösen fogalmazok, de részletek nélkül nem lehet másképp. -
MadMancs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest