Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
-
vence
aktív tag
válasz
Dr Bubo #5104 üzenetére
Azért nem kellene lenézni az MVNO-kat.
Inkább több kellene belőlük!Szerencsésebb helyeken ezek vittek életet a mobil szolgáltatások piacába és tették azt igazi működő és versenypiaccá.
Ami nem mellesleg a szektor gyorsabb fejlődését is magával hozta/hozza.Szóval éppen ez az, ami nálunk hiányzik, helyette csak umbuldás flottázgatás van.
Amiről az emberek nem kis része sose hallott. -
-
-
NFT2
junior tag
válasz
Dr Bubo #1014 üzenetére
Ha megvan az utolsó számlázás is (ami gyakran a felmondást követő hónapban történik az utolsó tört hónapra), akkor tesszük meg a visszautalást. Viszont mivel a számlázás automatikus, illetve a visszautalás bankszámlája sem mindig adott, ezt csak akkor indítjuk, ha az ügyfél jelzi felénk.
-
NFT2
junior tag
Szia, tulajdonképpen non-stop van ügyfélszolgálat, bár éjszaka csak ügyelet, de este nyugodtan keresd a kollégákat, ha nap közben nem alkalmas. Az is jó megoldás, ha emailt küldesz. Ma is, mint minden számlázás után eléggé leterhelt az ügyfélszolgálatunk. Nem hibák miatt, hanem általában az új ügyfelek először elbizonytalanodnak a számlával kapcsolatban, mivel egy teljes hó+tört hó van rajta, volt itt téma ez korábban. Ha nekem megírod privátban, én is meg tudom nézni mi a helyzet nálad.
-
törölt tag
-
NFT2
junior tag
Szia! Azt érdemes csak, amit valóban használni is akarsz
Tipikusan kockázatos az emelt díjas hívás és SMS, ezért nincs beállítva ügyfeleinknek, mivel rettentő magas egységnyi tarifájú esetek is vannak, ami nem szándékos felhasználás esetén komoly költséget jelentene számotokra.
-
sifarr
senior tag
De ha több számot hoznék át számhordozással, azt hogy tudom megoldani?
Én nem úgy csinálnám, hogy többször, számonként a megrendelem opció után adnám meg az adataimat. Így akár különböző ügyintézőhöz is kerülhetnek a megrendelések. Nem ugyanazon az ügyfélszámonra kerünek az előfizetések, több számla is lesz.
Inkább a honlap kapcsolat menüjében, alul tölteném ki a formot, s leírnám a megjegyzésbe, hogy több számot hordoznék. Vissza fognak hívni, és ügyintézőn keresztül egyben lezavarhatod a tobbszörös számhordozós megrendelést. -
törölt tag
Nekem volt egy számhordozásom: 0620-as számot vittem digitől a telenorhoz. Egy napig a számot nem lehetett elérni: ha voda hálóból hívtam kicsöngött, ha telenorról szintén, ha telekomról, akkor azt mondta be az automata, hogy a "hivott szám nincs előfizetőhoz rendelve". Nem tudom, hogy végül ki oldotta meg a hibát (digi vagy telenor), mert mind a kettőnél jeleztem, de SMS egyiktől sem jött, hogy "igen, mi voltunk a ludasok, de megoldottuk"
-
zoli1980
csendes tag
-
NFT2
junior tag
Szia! Igen , elég aktívak vagyunk a közösségi médiában, mint sok mindenki más is, erősítjük az online jelenlétünket. Ez még csak a kezdet
Valóban láthatsz üzletkötői vagy partner bolthálózati posztot, hirdetést is, viszonteladóink is megjelennek közvetlenül ajánlatainkkal. Ezzel semmi baj sincs, minden kedves leendő ügyfelünk ott vásárol, ahol neki tetszik/ahol ráakad a szolgáltatásunkra. Bárhol is veszed, a vásárlással a mi ügyfelünk leszel, nem leszel semmilyen hálózat részese, ettől ne aggódj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest