Hirdetés
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krishy
csendes tag
Sziasztok!
Ma felhívott a Netfone-tól egy ügyintéző, hogy lejárt a hűségem és ha nem vállalok új hűségidőt, át kell raknia a hűség nélküli díjcsomagba. Jeleztem, hogy nem szeretnék új hűséget vállalni és úgy tudom, hogy ebben az esetben változatlan feltételekkel és havi díjjal kell mennie tovább a díjcsomagnak. Valahogy így:
"A hűségidő lejárta után az új, határozatlan idejű szerződés havidíja, illetve a szolgáltatás egyéb feltételei nem lehetnek hátrányosabbak a korábbi, hűségidős szerződésben szereplő feltételeknél, és az előfizető a határozatlan idejű szerződését bármikor jogosult azonnali hatállyal, jogkövetkezmény nélkül felmondani."
Tavaly fizettem elő még 3990 Ft.-ét, ezt azóta egyszer emelték 4605 Ft.-ra, az inflációs korrekcióval, ez rendben is van. Rosszul tudom, hogy ha nem akarok újabb hűséget vállalni akkor kötelesek ezen az áron tovább szolgáltatni? Ugyanez a csomag most hűséggel 5800 Ft., hűség nélkül 6400 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest