Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen videókártyát?
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen asztali médialejátszót?
- Home server / házi szerver építése
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
őstag
Én is átkerültem az említett partnerhez.
Ezúton is köszönöm az eddigi segítséget a kollégának.Sajnálom, ami történhetett. 100% tiszta volt szerintem, hogy nem a netfone-t mint céget képviseli itt, hanem üzletkötőjük, maximálisan jó szándékkal volt itt jelen a kolléga, és a jó szándékot főleg a netfone irányába/érdekében, és az ügyfelek felé értem.
Valószínűsítem, hogy a franchise/partner/üzletkötő szerződés valamelyik kitételével nem fért össze az itteni jelenléte/ténykedése.
Talán egy másik üzletkötőnek szúrta a szemét?
Amilyen esetlegességet tapasztaltam a netfone-nál (dokumentumok, adminisztráció, ügyfélszolgálat, és még sorolhatnám), el tudom képzelni, hogy nem megalapozott döntés volt.
De ez már lehet, hogy összeesküvés-elmélet szintű találgatás.A pontos körülmények figyelembe vételével (szerződésben foglalt felbontás pontos feltételei, körülményei, menete + ptk) lehet, hogy érdemes lenne konzultálnia egy sikerdíjas munkaügyi ügyvéddel. Ha nem minden szabályosan történt, akkor akár komoly összegekre számíthat.
A jövőre nézve biztos vagyok benne, hogy megtalálja majd a számításait. Ha továbbviszi ezt a vonalat, akkor egy másik szolgáltató/flotta nagyon jól jár majd vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS 2028-ig!!! Asus Rog Xbox Ally X 24GB/1TB + prémium tok
- Garanciális Acer Predator Helios Neo 18 // i9-14900HX // 32GB RAM // 2TB SSD // RTX 4070
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 256GB NVMe gar
- Zenbook S 13 UX5304VA 13.3" 3K OLED i7-1355U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Google Pixel 9a 128gb garanciás eladó!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest