-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lingam
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy óriási gondom:
Ha a gépemet 1-2 napig áramtalanítottam akkor bekapcsoláskor nem igazán akart elindulni. Csak világítoot a power led és ennyi, de néhány újraindítás után már okés volt minden.
Most viszont egyáltalán nem akar életre kellni.
Bekapcsolás után nem sokkal fogja magát és leáll. Néha még a biost betöltéséig sem jut, márkor az oprendszert tölti be félig.
És most jön a döbbenet: sokadik próbákozásra (restart kb 15-ször) feláll a redszer, és tökéletesen működig egész nap.
Ugy néz ki mindha bemelegedés után minden ok lenne.
Asus A7N8X-X (nf2), AMD Barton 2500+, Kobian 300W, ATI9600Pro., 1Gb DDR
Nagyon jól esne egy-két jótanács. Én alaplap hibára gondolok, vagy táp gondra. De hát nem tudom...
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest