- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lingam
csendes tag
Ok köszi. Megpróbálok kölcsön kérni egy tápot. Amúgy teljesen meg van zakkanva a gép: ma gond nélkül indult. Lehet besz@rt, hogy lecserélem.
De azt is hallottám másik fórumon, hogy akár kondenzátor tönktemenetele is okozhatja.
[Szerkesztve] -
lingam
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy óriási gondom:
Ha a gépemet 1-2 napig áramtalanítottam akkor bekapcsoláskor nem igazán akart elindulni. Csak világítoot a power led és ennyi, de néhány újraindítás után már okés volt minden.
Most viszont egyáltalán nem akar életre kellni.
Bekapcsolás után nem sokkal fogja magát és leáll. Néha még a biost betöltéséig sem jut, márkor az oprendszert tölti be félig.
És most jön a döbbenet: sokadik próbákozásra (restart kb 15-ször) feláll a redszer, és tökéletesen működig egész nap.
Ugy néz ki mindha bemelegedés után minden ok lenne.
Asus A7N8X-X (nf2), AMD Barton 2500+, Kobian 300W, ATI9600Pro., 1Gb DDR
Nagyon jól esne egy-két jótanács. Én alaplap hibára gondolok, vagy táp gondra. De hát nem tudom...
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fűnyíró topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- Ryzen 7 5700X / 32GB 3600Mhz / 1TB SSD / 850W 80+ Gold / Lian Li ház / Asus TUF B550 / GPU nélkül
- Bányászrig eladó
- Szerverterem bontás - Enterprise storage (PowerVault, Storwize stb.) + PSU, controller, battery
- Szerverterem bontás - DELL R610, R620 hostok
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest