-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #52521 üzenetére
Megjött az új ram, végre hátradölhetek... ugyan úgy recovery. WTF!!!!44
Mondom egyenként lehúzkodom az SSD-ket hátha, mikor ahhoz értem amelyiken a windows van, ki tudtam húzni lazán a kábelt...
Szóval letört a Sata csatlakozónál a tartó pöcök és egy idő után elkezd kilazulni magától (ház minimális rezgése, bolygó forgása blabla) és újra berak recoverybe. De legalább pár percig működik jópár inditással tesztelve. Na most vagy veszek új SSD-t, vagy átpakolom egy másikra a windowst, de ahhoz meg törölnöm kéne közel 700gigányi cuccomat.
Remek.Viszont ebből kiindulva amivel nem kompatibilis kingston memóriával a lap a gyártó szerint, simán viszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest