Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz szabolint #51158 üzenetére

    Maximum nehézkes a csere, de nem lehet lehetlen.

    Annyit elöljáróban el kell mondanom, hogy áramhoz nem értek. A szünetmentesekről annyit tudok, hogy az aksijukat érdemes 1-2 évente (2-3?) cserélni, mert aksi nélkül nincs másod, csak egy cefet nehéz elosztód. Fölösleges a rendszeren tartani, mert áramkimaradás esetén hiába próbálna áttkapcsolni aksira, nem fog neki sikerülni. Hogy ilyen feszültség ingadozás, áramvédelemi akármi ellen véd-e azt nem tudom, ha pedig véd, azt végképp nem tudom, hogy ahhoz kell-e az aksi.

    Ami most még elém jött, hogy a 950-es modell kimenetére az internet 480 wattot ír. Valahol írnak 520-at is, de még az sem 550, amekorra a gépben levő táp. A 480 watt karcsúnak tűnik a confighoz, szóval ez valahol, valahogy biztos okozhat problémát.

    Ha csak kihúzod a szünetmentest de nem kapcsolod ki amikor elmész, az is probléma lehet, mert azzal olyan, mintha okoznál egy áramszünetet. Amit pedig egy régi aksi nem fog szeretni. Ebben az esetben a watt nem hiszem, hogy fontos tényező, mert nem megy a gép. Vagyis, inkább azt mondanám, hogy nem értek hozzá, hogy a 480 wattra rádugott 550 watt milyen esetben okozhat problémát.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák