Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tpeter77

addikt

sziasztok,

Szerintetek van olyan alkatrész, ami sorozatosan tönkreteszi a tápegységeket?

Május elején bedöglött a gépem, nem indult be. Munkahelyről hoztam egy tápot, összedugtam, beindult.
    A táp 2 éves volt, még garis, visszaküldtem. Az Alza ült rajta egy hónapot és visszautalták a vételárat.
    Vettem egy másik tápot Fractal Design ION+ 560P, amit Szerdán kiszálltottak.
    Csütörtökön este beszereltem, de késő volt és nem próbálta ki csak péntek délután. Minden rendben volt, beindultak a ventik de 5-10 mp múlva leállt a gép. Nem figyeltem túlzottan rá, mert épp a helyére tologattam a házat és reflexből újra bekapcsoltam (korábban sosem volt olyan, hogy a gép leállt volna).

Újra bekapcs, minden rendben ment. Windows elindult, frissített, újraindult, kicsit netzeztem és kikapcsoltam.
    Késő délután nagy vihar volt, de az elosztót még előtte kihúztam a konnektorból. Éjfélkor visszadugtam a 230-ba az elosztót és a tv bekapcsolt, a géppel nem foglalkoztam. Este még volt egy kisebb vihar, de elaludtam.
    Ma reggel már nem kapcsolt be a gép! Gyanús hogy nem kap áramot.

Próbáltam, hogy az alaplapon azt a két pin tűt rövidrezártam, ami elindítja a gépet. Összezártam, de semmi. Sajnos nem a bekapcsoló gomb hibásodott meg.
    Szerintetek csak a táppal lehet baj?

Új hozzászólás Aktív témák