-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor00701
csendes tag
sziasztok! Olyan problémám van , hogy tegnap este még ment a gép minden kikapcsoltam reggel felkeltem elmentem dolgozni délután visszaértem indítanám el a gépet semmi (semmi hang még a ventilátor is csak próbál elindulni és de semmi ) elkezdtem utánna olvasni hogy mi lehet a baj , szétszedtem a házat megnéztem külsérelmi nyomokat esetleg de nem láttam semmi hibát minden rendezett minden kondi lapos , tápot cseréltem , kihúztam az összes perifériát ramot vga-t megpróbáltam beindítani semmi. Utána olvastam hogy szedjem ki az alaplapot nézzem meg úgy hogy nem e a ház ment tönkre, szétszedtem a processzor hűtőjét megnéztem magát a procit de semmi problémát nem találtam rajta. A bios-t is reseteltem az se segített gombelemet is kivettem.
Kérdésem esetleg van e valami amit kihagytam és még probáljam ki hátha elindul a masina vagy valószínű hogy az alaplapom ment tönkre? illetve hogy lehetséges e az gombelem lemerülése és azért nem indul el ?Válaszokat előre is köszönöm
Üdv ViktorKb 5 éves a gépem
DFI lanparty lt x48 t2rs
q8300 proci
5770 vga
corsair 450 táp
4 gb ram
stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- VoLTE/VoWiFi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- További aktív témák...
- FireFly Delux Ultra BTF Gamer számítógép (Zsír Új! Számlás! Garanciás!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÚJ GAMER ELIT: Azonnal harcra kész ERŐMŰ! Új, Garanciás, Windows 11 Pro-val!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest