- SSD kibeszélő
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
- PLC programozás
- Milyen notebookot vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
Kérlek segítsetek! Hááát ilyen nincs, volna egy két éves gépem minőségi alkatrészekből. Fél éve kezdte, hogy nem indult el felpörögtek a ventik aztán leált. Elvittem az itteni pc s hez, ő azt mondta biztos a lap halt meg mondtam neki egyből cserélje ki és lám minden jó lett. A lapot elküldtem az lpon- ba ,hogy gariba csinálják meg. Az ipon visszaküldte a lapot , hogy semmi baja / amugy biosz frissítettek\ vissza raktam ezt a lapot a gépbe és minden oké. Hát mondom ilyen nincs, na de most megint elkezdte, hogy nem mindig indul elsőre. A ventik felpörögnek egy pill. és ennyi, amikor meg elindul akkor nyúzhatom egész nap semmi baja. A ház bekapcs gombja biztos jó mert rövidre zártam és akkor pont nem akart elindulni. Had kérjek tanácsot hátha tudtok valami okosságot mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- SSD kibeszélő
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Komplett PC Ryzen 5 2600x GTX 1070Ti 16GB ram
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest