Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Hobby elektronika
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pano
addikt
Sajnos ez sem segített
szerk: Megpróbálom. De most attól meghalt volna, hogy 5 perc alatt átettem egyik házból a másikba?
-
Pano
addikt
válasz
CoolMan #23292 üzenetére
Cooler Master Elite Power 500W P/White RS500-PSAPJ3
Remélem nem proci...
Mondjuk attól még magának a proci ventinek mennie kéne, de csak rándul egyet.
Egy 430-asat tudtam szerezni, azt bekötöttem ugyan ezt csinálta vele (szintén 4 pines táp)szerk: Próbáltam úgy is, de nem, nem csipog.
Az alaplap tuti megy, mert használtam az összeszelés előtt kb 10 perccel -
Pano
addikt
válasz
CoolMan #23289 üzenetére
Szia!
Köszi!
Lehúztam mindent róla, a vinyókat (HDD+SSD), vidi karit de így is. Csippanást nem hallat, de amúgy a speaker rá van kötve.
CPU Fan rá van csatlakoztatva.
(tápot sajna nem tudok kölcsön kérni)Viszont.. ami szerintem tuti a hiba, hogy a tápon csak ilyen "4-es" ATX csatlakozó van, de az alaplapon meg 8-as. A felébe be is megy -vannak konfigok ahol működik a megoldás-, de szerintem emiatt nem kap elég feszt, hiába 500W-os, mert bizony ez a proci 84W.
@SigmaW: Akkor nem én hülyültem meg ezek szerint
-
Pano
addikt
Sziasztok.
Most vettem egy gépet, össze is raktam de egy hiba miatt nem indul és nem tudom mi lehet a gond.
Bekapcsoláskor a vga venti elindul, a vinyó is hallatja hangját, a CPU venti megrándul majd a gép kikapcsol. Pár másodpercig kikapcsolt állapotban marad, majd elindul újra magától es ismét ki. Ezt csinálja megállás nélkül.
A memo, vinyó, vga kari eddig másik konfigba ment így azok jók.
megnéztem az alaplapom támogatja az I5 procit az alap gyári biosal.
amit vettem most az a proci meg a táp. Tápra gyanakszom, mert a többi komponens már működött.
tippet tudtok adni? -
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Továbbra sem szűnt meg a Kernel 41 problémám, amiből úgy gondolom, hardver hibám lett.
Játszani akartam, így bátorkodtam visszarakni a VGA-t a gépbe. Intergrált VGA-val semmi baj sincs, két ram modullal sem! Most a helyzet a következő: visszaraktam a GTX 550Ti-t, bekapcsolnám, felvillan a led, kikapcsol a gép, ezt csinálja végtelen ideig, hiába nyomom hosszan a kikapcsoló gombot, akkor is újra bekapcsol! Csak akkor hagyja abab, ha a tápot lenyomom, de még ebben az esetben is egy pillanatra kapcsolna, míg ki nem sülnek a kondik.Ilyet még nem láttam! Ezt két ram modullal + VGA-val csinálja. Kivettem az egyiket, beraktam a VGA-t, kb 3-adjára bekpcsolt, azóta nem indul újra a gép, nem ad Kernel 41-et, csak a monitorom belilult.
Ha visszarakom a 2. modult, akkor sokadjára elidnul, de Kernel 41-et ad, illetve a monitor lila maradt. Gondolom tönkrement a VGA. A tápot is kizártam, beraktam előbb egy Chieftec GTC400-at, majd vettem egy FSP350-GPN60A-t. A kérdésem, hogy sikerülhet még ezt a lilásságot eltüntetni a montirrol, vagy kénytelen vagyok VGA-t is cserélni? Az biztos, hogy az életben többet Intel alaplapot + Kingston memóriát nem veszek.
-
pkbiker1
csendes tag
Sziasztok! olyan gondom lenne az asztali gépemel, reggel felkapcsolom és nem megy az internet, hálózati kapcsolat- nincs ott a kis ikon, lekapcsolom felkapcsolom és megy a net, és a kis ikon ott van a hálózati kapcsolatban.. mi lehet vele a gond?.
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Mire gyanakodhatok es mit erdemes eloszor megneznem, ha a kovetkezo jelenseggel talalkoztam?
Beuzemeltem a masodik monitort, egesz nap hasznaltam, tokeletesen mukodott, majd este leallitottam a gepet. Egy kis ido mulva, szeretnem a gepet ujra bekapcsolni, de semmi ....., szo szerint.
Hallom, ahogy kattan a masina, indulnanak a ventik, de egy pillanat es le is all minden. Ezt tobbszor eljatszottam a fokapcsoloval, mig egyszer csak elindult. Igen, de ebben sem volt koszonet, mivel a moncsik meg azonnal kileptek power safe mode -ba.
Ezutan csak ugy tudtam kikapcsolni, hogy power gomb hosszan megnyomva es azota a fokapcsoloval nem is tudtam elindulni.
Feltetelezem, valami hardware-es gond lehet, mert nemhogy a BIOS-ig, vagy epp a win7-ig, de meg csak a bekapcsolason sem jutok tul!
Tap problema lehet? Netan alaplap?
Nem tavgyogyitast kerek, termeszetesen, hanem otletet, ha erre lehet mit mondani. Termeszetesen szetszedem a gepet es belenezek. Igazan azt szeretnem tudni, hogy talalkoztatok-e mar hasonloval es elso korben mire gyanakodtok?
Koszonom, udv:
A -
quailstorm
félisten
-
Ge Rii
újonc
sziaztok
Lenne egy kis gondom..
most kellene ujra raknom a gépem de az alaplapom nem tudom támogatja e a win 7 rendszert
alaplap: IBM REV 2.4 a hozzá kapott cd pedig IBM s50 illesztő programokat satolt
neten keresek rá
de semmi információt nem kapok e felől...szeretném ha segítenétek ebben.. és ha tudtok olyan linket amin ehhezu találok az alaplaphoz illesztőt szívesen váránmElőre is köszi
-
quailstorm
félisten
válasz
quailstorm #23264 üzenetére
Erre senki? Most végzett, elvileg jó a RAM. 512-es volt a célalany, 256-os a másik.
-
SirKero
őstag
válasz
#10726912 #23274 üzenetére
Ha jól figyeltem akkor két hosszú sípolás -szünet - ismét két hosszú sípolás.
Ilyet nem találtam a listánVagy én nem jól jegyeztem meg
Annyi változás történt ( a ramokat leteszteltem de egyesével sem írt ki hibát a memtest ) viszont míg az 1-2 slotban voltak hiába állítottam ganged módra a biosban a bootolásnál ungangedet írt ki. Amikor átraktam őket a 3-4 slotba már a boot képernyőn is ganged mód jelent meg. -
törölt tag
válasz
SirKero #23273 üzenetére
Állapítsd meg pontosan, hogy milyen hangjelzést hallasz és EZ alapján megtudhatod, mi a hiba forrása.
Azért kell egyesével tesztelni a ramokat, mert lehet, hogy a ramnak csak a vezérlő elektronikája hibás, az is lehet, hogy a slot a hibás, amiben van, az is adódhat, hogy a két ram nem kedveli egymást, az is lehet, hogy csupán a dual chanelt nem bírja az alaplap...tömören ennyiért érdemes egyesével ellenőrizni, tesztelni.
Ja és egyszerű kontakt hiba is lehet. -
kislaki92
senior tag
igen azt tudom,hogy ha hosszan villog akkor van gáz :d csak nem tudom..szeptemberben jöhetett a gép és igazából lehet,hogy már akkor is villogott csak akkor nem nézegettem...ezért szeressük a PROHARDVERT
korrekt emberek,korrekt válaszok!mégegyszer köszi !
de semmi gond nincs vele...teszi a dolgát!teljesítménye is kitűnő
-
SigmaW
tag
-
SigmaW
tag
válasz
kislaki92 #23269 üzenetére
Az AMD-s konfigom egy Asrock 970 Extreme4, hasonló kategória, ezen nem led van, hanem egy ledes kis kijelző, bekapcsolásnál pirossal írogat infókat a gépről, szerintem a DRAM_LED is hasonló funkciókat tölt be, rosszat nem jelent, ha hosszan villog és esetleg nem ad be képet, akkor kell a gombot nyomkodni
és optimalizálja a memóriákat
-
kislaki92
senior tag
SigmaW : csak úgy érdekel,hogy miért is villog...egy hosszú egy rövidet villog a gép bekapcsolásakor..utána abba marad..ez ugye minden bekapcsoláskor megtörténik..de azon kívül nincsen semmi gond...csak azért mégis érdekelne...
-
SigmaW
tag
válasz
kislaki92 #23267 üzenetére
akkor mi a probléma? szerintem bekapcsolásnál automatikusan felhúzza az órajelét, de nézd meg vmi progival, hogy mekkora hz-en működik a ram, vagy akár bios-ban, alapeseten azért villog, mert valami "gáz" van a memóriákkal, de ha a villogás abbamarad, és nem is tapasztalsz semmi problémát vele, akkor nincs min aggódni, mert a lap megoldotta magának
ha csak 3-at villog, akkor az sima pozitív visszajelzés, mint régebben ahogy a speaker csippant egyet-kettőt
-
kislaki92
senior tag
tehát akkor annyi,hogy amikor bekapcsolom egyszerre nyomjam meg hosszan? de a villogás kb 3 másodperc amúgy
-
SigmaW
tag
-
quailstorm
félisten
Adott egy P3-mas gép. MicroATX form factor, 2 db SDRAM foglalat. 1 modullal csak az egyikben indul, gondolom az elsődleges foglalat, 2-vel meg csak akkor indul, ha a kisebb van az elsődlegesben. Régen ilyen volt a helyzet, ez rémlik.
Namost, a cuccban integrált VGA van, nekem meg RAMot kell benne tesztelni. Az úgy jó hogy az elsődleges RAM az ami eddig is benne volt, és amit tesztelni kell, azt beraktam mellé? Akkor abból vágja le a 32MB-ot ami tuti jó ugye?
Tehát a RAM elejéből vesz le és nem a végéből, ugye? PCI-os kártyával most nem akarok szenvedni, egyszer majdnem kicsuktam magam a gépről a shared memory levételével...
Működik, szenvedni meg nem akarok vele semennyit. -
dav<3
tag
Nem indul el a laptopom bármit csinálok vele mindig kiírja ezt és utána ha le okozom vagy ki x-elem fekete képernyő és nem csinál tovább semmit. Pls help!!!! Ez a kis ablak pont akkor jön be amikor a profilomnak kéne bejönni , beírni a kódom és belépni.
-
HUNPablo
tag
Az a kérdésem hogy miért nem akar működni a gépem ha 2 ramot rakok bele?
2x4 giga kingstone hyperx blue genesis 1600mhz
processzor:fx 8150 3.6 ghz
vga:Sapphire r9 270x 2gb
táp corsair vs650
winyo:seagate barracuda 250gbha belerakom az alaplapba a második 4 gigás ramot akkor bekapcsol a gép de nem indul el a windows miért van ez?
-
fntastic
aktív tag
Az lenne a gépemnek a baja, hogy néha fogja magát és lefagy minden egy pár másodpercre, aztán ha ez bekövetkezik onnantól ezt csinálja kb. percenként, valamint a kurzor megváltozik, mindig más lesz, össze-vissza. Aztán ha újraindítom innen, akkor nem tud kikapcsolni a gép rendesen, fekete képernyővel megy. (restart gomb segít, aztán megint jó egy darabig)
Konfigom a profiloldalamon, Windows 7, SSD, swap kivan kapcsolva (én arra gondoltam talán ez lehet a gond?)Mi produkálhatja ezt?
-
kislaki92
senior tag
és ezt gondolom nem menet közben kéne
lekapcsolt gépnél?
és az a bizonyos gombot merre keressem?
-
kislaki92
senior tag
sziasztok...az a problémám hogy 2 hónapja kb indításkor az alaplapomban a dram led villog..egy rövid egy hosszú...de a gépem tökéletesen működik...
alaplap:ASUS M5A97 r2.0
processzor:fx 6300
videókártya:hd 7870 oc
ram : KINGSTON 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT
táp:450 w Coolermaster GXmi lehet a problémája?azért idegesít mert tökéletesen működik minden...de még is azért parázok...válaszotokat előre is köszönöm!
-
-
RockFonok
tag
Sziasztok van 1 kérdésem remélem tudok segíteni Van egy számítógépem néha le fagy és melegszik a táp de már kicseréltem benne a vinyót a memóriát tápot és még mindig csinálja kiszedem belőle a memóriákat vinyót és a dvd írot anélkül kapcsolom be utána vissza rakok mindent darabig jó de elszokta tüntetni a dvd író meghajtóját amikkor le fagy de az új dvd írónál is azt csinálja
MSI 865GM3-LS P4 alaplap (micro ATX, Socket 478 CPU foglalat, intel 865G chipset,2 db DDR400 memória foglalat dual channel, integrélt VGA + AGP slot,3 db PCI slot, integrált 5.1 hangkártya, integrált 100 megabites LAN kártya, ATA és SATA winchester csatlakozások) intel Celeron D 2,53 GHz processzor (Socket 478,256 KB cache,533 MHz FSB) 2 GB DDR400 RAM 1000 GB SATA HDD 300W P4 táp, kis méret.
-
P00By
nagyúr
Lehet nem jó helyre írok.
Az előbb a windows(XP) betöltése után ez fogadott! Másodszor elindult rendesen. Hó elején a videokártyám egyik DVI csatlakozóm tönkrement, van összefüggés?
Tudom életem legjobb képét sikerült elkészítenem, de azért vmi látszik
-
twosixxx
csendes tag
válasz
berzebub #23222 üzenetére
Bocsánat, a táp egy XFX Pro 650W.
Köszönöm, elolvastam, de itt inkább a CPU_Led-ről írnak, nekem a VGA_LED világít. Ahogy megfigyeltem, a probléma ,,hideg" indításkor áll fent, (bár ezt még nem tudom 100%-ra mondani), de most egy kikapcs/bekapcs esetén simán elindult, reggeli indítás esetén viszont szinte mindig nyomnom kell egy resetet. CPU egyébként az Asus Ai Suite-al húzva van, automata módon, BIOS verzió pedig 1207. -
Trumpek
tag
Sziasztok!
Nemrég raktam össze egy gépet, 8 giga ram lett bele, és abból Rendszernél csak 7,9 használhatót ír, szerintetek ez miért van?
Adatlapomnál megtaláljátok a gépet.
Köszi előre is!
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Ilyet még nem keféltem...Adott egy i3 Lenovo laptop, ami kb. fél óra alatt bootol... Rögtön a -sajnos szokásos- HDD hibára gondoltam, pendrive-ról HDSentinel szerint viszont jó a lemez. Most fut a memteszt, elvileg nincs hiba. Linux alatt néztem, töröltem fájlokat, másoltam rá, nem volt hiba, sebességet nehéz megítélni, mert light linux-al minden gyors...Akkor gondoltam win helyreállításra, az sem tölt be. Utolsó lehetőségként akartam egy reinstall-t, de a telepítő is a végtelenségig tölt. Esetleg alaplap vagy a proci megadta magát? Pár hónapos laptop, garis, csak mieélőtt gariba küldjük én szoktam csekkolni, h nem user error-e... De ezBakker. Most, olyan 1 óra után szépen pirosodik a memtest. Akkor jó, ilyet má' keféltem
CoolMan81: uhh... ehhh... köszi. Remélem összegutunk játékban és kinyírlak...
-
SirKero
őstag
válasz
SirKero #23203 üzenetére
Üdv.
A mai nap új hiba jelenség jelentkezett ugyan ennél a gépnél.
Egyszer csak elment minden se kép se hang csak hosszú sípolások egy más után. Ha jól figyeltem akkor két hosszú sípolás -szünet - ismét két hosszú sípolás.
Ezt megcsinálta egy párszor majd újra indult. A memória teszt nem jelez hibát. -
csab1
csendes tag
Sziasztok!
Frissen összerakott gépre installáltam a windows 7-et, és eddig számomra még ismeretlen probléma ütötte fel a fejét. Túl gyorsan pörög a rendszeridő és a kurzor is legalább 3x olyan gyorsan ugrál mint kéne.
Mitől lehet ez?
Intel 4670k+Asrock Z87 Extreme4 -
kickboxko
tag
Sziasztok!
A gépem indulásnál ezt írja ki "Replace the disk, and then press any key" ha lenyomok akámit akkor elindul mi lehet a problémája és hogyan tudnám orvosolni ?Köszönettel :kickboxko
-
twosixxx
csendes tag
Hello!
Adott egy új konfig, a következő főbb paraméterekkel:
Alaplap Asus Z87-A
CPU i7 4770K
RAM 2x4GB Kingston Hyper-X Beast 1600
VGA Sapphire R9 270 Boost &OC
SSD 120GB Samsung 840 EVOA probléma a következő: indításkor nincs boot és monitor jel, folyamatosan ég az alaplapi VGA_LED. Erről az alaplap manualjában nem találtam semmi infót. Reset után viszont simán elindul. Valamikor meg amúgy is elindul, kb. 10-ből 1-szer. Valakinek van ötlete, hol lehet, mi lehet a baj?
Köszönöm! -
donmackó
addikt
válasz
SigmaW #23216 üzenetére
Valszeg ez már valami utolsó szériás lehet, mert nincs benne a alaplapi, csak a helye van meg. A moncsi már nekem is eszembe jutott, de itt anyóséknál csak egy régi crt- t találtam, de a helyzet ugyanaz. Majd holnap elviszem magamhoz és megnézem az lcd tv- n. Ha nincs esetleg más ötlet, akkor majd holnap jelentkezem.
-
SigmaW
tag
válasz
donmackó #23212 üzenetére
1. CPU, +100% működő RAM + alaplapi VGA-ra dugd a monitort
2. CPU, +100% működő RAM + 4650 mind2 porton probáld a monitort rákötni
3. Speaker mond valamit? Ha nincs bekötve, köss rá egyet
4. Monitor mít ír? VGA no signal, vagy hasonló?
5. USB-s külső vinyó, vagy IDE/SATA rack? -
donmackó
addikt
Sziasztok. A problémás deszka egy p4 3ghz prescott cpu-s (nem húzott), fujitsu Siemens d1561-a2. Ram 3x1 gb ddr400, 2x1 tb hdd, ati radeon hd 4650 1gb agp, aqprox 500watt táppal ellátva. A probléma hogy a ventik forognak indításkor, viszont se kép se hang, még bios kép sincs. Előzmény, egy külső hdd- re történt másolás, majd leválasztás után fagyás, majd halál. Amit próbáltam:
1. Sima restart
2. Vga ki majd indítás
3. Cpu + külön egyesével a ramok
4. Csak cpu-val indulás
5. Indítás csak alaplappal
Természetesen próbáltam bios resetet is. Sajna alkatrész hiány miatt nem nagyon tudok már mit kipróbálni.
Ötlet esetleg valakinek? -
kalapur01
csendes tag
Üdv,
Ma hoztam a gépet haza (hardverkerben összerakták; videóvágásra lesz) és fel akartam installálni a windowst, de a monitor nem kap jelet valamiért. Mi lehet a baj? Próbáltam a hdmi-t (több helyre) és a vga-t is, a monitor működik, a gép bekapcsol még pittyeg is egyet, minden elindul, forog a hűtés.
Minden új benneKonfig:
Intel Core i7 - 4770 BOX LGA1150 / 3.4GHz / 8MB
Corsair DDR3 16GB/1600 C8 KIT4 Vengeance LP Black (CML16GX3M4X1600C8)
Kingston 120GB S3 (450/450) V300 (SV300S37A/120G) 2 db
WD 1.0TB S3 7200/64 Caviar Blue (WD10EZEX)
Intel s1150 ASUS Z87-Plus
ASUS GTX 660 2GB GD5 (GTX660-DC2-2GD5)*
SAMSUNG SH-S224DB DVD-RW / SATA / OEM
Cooler Master N400 NSE-400-KWN1
XFX PRO 650W P1-650S-NLB9
LG 24" TFT 24EN33V monitor (5ms, 1920x1080, D-Sub, DVI-D, HDMI) 2db
BeQuiet Shadow Rock TopFlow SR1 Model BK012Előre is kösz!
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
SirKero #23205 üzenetére
Valami felébreszti a Wint/gépet, azért indul újra. USB-n, hálón, kutyatökén érzékel valamit.
Minden féle "ébresztést" letiltanék BIOS-ban. Meg win-ben is ha vannak ilyen opciói. Igazán Win oldalról még nagyon nem kurkásztam. Nekem leállítással leáll, minden mással indul újra egyből. Időt kéne szánnom rá nekem is.
-
Monya78
veterán
Köszi a tippeket.
Ma csak szoftveres tesztelést csináltam...super Pi 16M és 32M módban közben HW info (max 51fokos volt a proci), 7 óra folyamatos kínzás közben egyszer jött elő a hiba. Hiba javítás kimerült annyiban hogy tápkábel ki-be és kész.
-
SirKero
őstag
Üdv.
Időnként nem tudom leállítani az egyik itthoni asztali gépet. Sem a "hagyományos" leállítás füllel sem a hosszan nyomott power gombbal nem áll le. Egy pillanatra leáll de szinte egyből újra is indul. Csak a táp lekapcsolásával lehet leállítani. Viszont utána bekapcsolom és le is tudom állítani megint egy darabig. Nem lehet semmihez kötni teljesen változó időnként csinálja.
Rakjam újra a windowst vagy hardware ( alaplap ) hiba?
Valaki tudna tanácsot adni? -
tornas
őstag
válasz
Zsivaagoo #23201 üzenetére
Narancs-sárga címkés Codegen-ek közül a 400 W-os (8 cm-es és 12 cm-es ventivel) és az SG6105-ös vezérlővel ellátottak voltak tán a legjobbak, amiket idehaza lehetett kapni. A Chieftec HPC sorozatában is ezek a vezérlők voltak benne, és némi védelem még adott is.[link]
A mostanság kapható Codegen-ek rosszabbak (sőt...) minőséget képviselnek.
Nekem is volt Abit NF7-esem. 40 napos üzemidő ( 3 év alatt) után elkezdtek pukkadozni a kondérok és instabillá válni.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
Monya78 #23197 üzenetére
Tápellátási probléma. A sárga címkés Codegenek jobbak voltak.
( Öreg gép. Venti megállt a DTK tápban, a táp túlmelegedés miatt leáll. Volt sárga címkés Codegen. Azzal ment 2 napot és ismét beteg lett a gép. Került bele 360W-os 8 éves Chieftech. Mai napig jó.)
Az az Abit NF7 nem volt híres arról, hogy túlzottan jó kondijai lennének. Azokat is meg kéne vizslatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Fujitsu Esprimo D738 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest