Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen TV-t vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mester47
újonc
Üdv!
Remélem jó helyre írok ha esetleg mégsem akkor bocsánat.Következő lenne a probléma, van egy laptop Lenovo z580 (I53210,8GB ram, GeForce 630 2GB, 1TB HDD) időnként ha wifiről használom úgy dönt hogy eldobja a jelet, kiírja hogy korlátozott hozzá férés majd nem azonosítható hálózat. Ezt csinálja akár 5 percenként vagy éppen sose. Első körben a feladat megoldására azt találtam ki hogy kikapcsolom a wifi kártyát és be. A kikapcsolás még ment viszont mikor bekapcsolom lefagy a gép és se előre se hátra. Próbáltam Win 7 és 8.1 alatt is a hiba mindkét esetben fent áll. Próbáltam azt hogy csak új ip címet kérek, arra nem reagál. Hardveres hibára gyanakszom. Gari még van rá így nem akarom megbontani, viszont sok jót nem olvastam a szervizről így csak nagyon végső esetbe küldeném el.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest