- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mester47
újonc
Üdv!
Remélem jó helyre írok ha esetleg mégsem akkor bocsánat.Következő lenne a probléma, van egy laptop Lenovo z580 (I53210,8GB ram, GeForce 630 2GB, 1TB HDD) időnként ha wifiről használom úgy dönt hogy eldobja a jelet, kiírja hogy korlátozott hozzá férés majd nem azonosítható hálózat. Ezt csinálja akár 5 percenként vagy éppen sose. Első körben a feladat megoldására azt találtam ki hogy kikapcsolom a wifi kártyát és be. A kikapcsolás még ment viszont mikor bekapcsolom lefagy a gép és se előre se hátra. Próbáltam Win 7 és 8.1 alatt is a hiba mindkét esetben fent áll. Próbáltam azt hogy csak új ip címet kérek, arra nem reagál. Hardveres hibára gyanakszom. Gari még van rá így nem akarom megbontani, viszont sok jót nem olvastam a szervizről így csak nagyon végső esetbe küldeném el.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Asztali PC , i5 11600K , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- ÚJ GAMER PC-k SZÉLES VÁLASZTÉKBAN - www.olcsogamerpc.hu - 3 ÉV GARANCIA - SZÁMLA 27% ÁFA
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest