- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
sunny84 #17789 üzenetére
Én most C-ben a Nissan 2000 Gt-R-re kaptam rá. Bizony okoztam vele meglepetéseket Mr2-eseknek. Meg egy Cop 2000-el is összefutottam University Way-en több mint 4000 pontja volt de utána írta is, hogy át kell alakítani az övét mert nem tudott megfogni.De Rockridgen én is A1-el megyek vagy IS300 még ami jó
#17783 Én versenyre használom, drag-ra sajnálnék ilyen autót betenni és ez így jó is neked dragra, ez a legjobb beállítás oda szerintem. Csak nem tudom milyen lenne kék turbóval. És lentre is nekem más van berakva
-
UFO1
senior tag
válasz
sunny84 #17789 üzenetére
NOS mentes versenyben a 350Z-nek a legnagyobb a vége (nem írtam hogy a legjobb gép!) és utolérheti az A1-et, de csak egyenesebb C-s pályákon ezért is írtam azt, mert fordulni nem nagyon szeret. Különben pont ott megy jól az a Nissan csak kéne bele 4s perfect, 4*-os sling hossz + erő esetleg ugyanez jugger-ből is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Trollok komolyan
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Macrodroid
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest