Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #20735 üzenetére
A játékkal nagyon sokan játszanak (minden ellenkező vélekedésekkel ellentétben), de lerontaná a játékélményt, ha a kezdőket ill. gyengébb tudású játékosokat összetenné a top száz+ pilótákkal. Kivétel talán a class-os pályák, ott bármi megtörténhet. Próbálj csak kezdeni egy új accot, szinte mindig talál lobby-t, akár tömve is, persze leginkább munkaidő után (EU, US) ill. hétvégén.
Tegnap pl. egy B-s RX8-al dobott össze a karácsonyi pályán és nem tudom hogy csinálta (lehet nyomott valamit?), de nyert is. Pedig én R8-al és Corvette Z06 Carbon Limited-el megyek ott leginkább, mert semmi nem gyorsul jobban azoknál NOS nélkül. Utána megnéztem a fickót és benne volt a top 50-be. Mondjuk ettől még nem 100, hogy tisztán ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest