-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20488 üzenetére
Melyik szó nem volt világos a ritkaság, vagy hogy nem akarok egy olyan autóval találkozni a köcsög AF, speed, vagy gyorsulás hekkerekkel, amit én
drágaboostért megvettem. És nem csak itt különleges, hanem a való életben is, mert bele bas.tak egy akkora motort ami felgyűri az aszfaltot és meggörbíti a teret mikor gyorsul. Az LFA is nagy fájdalom, mert annak van talán a legszebb (és legkülönlegesebb) „visszaváltó” hangja ebben a játékban.(#20489) noblem1983
Még meg van, mert ma be„bot”olt egy GT-t! -
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20488 üzenetére
De mindegy de ezek szerint még a te profilod is létezik(vagy mégse?) . Ma bent voltam pár S-es lobbyban volt ott LFA, Boss, Murci Roadster, Porsche GT3 de mind tisztán ment. Nem hiszem hogy a véletlen műve lett volna. Takarítás történt és még fog is ha jól sejtem
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged