- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Indulhat a hardverparti!
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #20735 üzenetére
A játékkal nagyon sokan játszanak (minden ellenkező vélekedésekkel ellentétben), de lerontaná a játékélményt, ha a kezdőket ill. gyengébb tudású játékosokat összetenné a top száz+ pilótákkal. Kivétel talán a class-os pályák, ott bármi megtörténhet. Próbálj csak kezdeni egy új accot, szinte mindig talál lobby-t, akár tömve is, persze leginkább munkaidő után (EU, US) ill. hétvégén.
Tegnap pl. egy B-s RX8-al dobott össze a karácsonyi pályán és nem tudom hogy csinálta (lehet nyomott valamit?), de nyert is. Pedig én R8-al és Corvette Z06 Carbon Limited-el megyek ott leginkább, mert semmi nem gyorsul jobban azoknál NOS nélkül. Utána megnéztem a fickót és benne volt a top 50-be. Mondjuk ettől még nem 100, hogy tisztán ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Béta iOS-t használók topikja
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- Indulhat a hardverparti!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest