Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
DeadBullet #9199 üzenetére
"Iranyithatosaga mihez hasonlo el camino vagy spyder? E30 ellen hogy birja az iramot?"
A legjobb T2-esek egyike. Inkább El-Camino. De annál jobb. Lomhábbnak tűnik mint a többi top T2-es, de nem sokkal, éppen csak annyival hogy az izomautós jelleg - naygobb tömeg, meg a "tolom a pingpongasztalnyi motorháztetőt érzés" - meglegyen.
Nem annyira virgonc mint az E30, ami előny is, hátrány is. Ha elfajulnak a dolgok és nitro-spammelésbe torkollik a vesreny, akkor az élesebb e30 előnyben van.
Ezzel viszont kevesebbet hibázol, nem téríti el járdaszegély, parkolóóra, meg a többi bizbasz, megpördülési hajlam nulla. Nitroja "kozmikus".
Ha eddig nem tudtad hol rejtőznek a e30-asok, ezzel megtalálod az összeset multiban. -
válasz
DeadBullet #9199 üzenetére
Sajnos nem tudok többet írni róla/Camino-m nincs és nem is lesz,a Spydert pedig csak egy verseny erejéig használtam/.Hónapok óta nem vettem elő,de jó gép.A garázs mélyén van,azért felejtem el mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest