-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Nos szerintem minden autót független a tulajdonságaitol, legyen az a stat vagy a viselkedése kanyarodós gyorsulós , mert ugye ez sem tükrözi a szám értékeket, a következőképp kellene megépiteni 1 re a kanyarodást kéne kimakszolni utánna a gyorsulást, és végül a végsebességre kell rámenni. Nos ez a való életben ugy épül fel hogy ,
Motor , turbó : Velocicom
Sebváltó : Ursa
Rugó,fék, gumi: VenturaNos elvileg az igy összeállított autó elég ütős kell, hogy legyen.
Egyébként ez nemcsak az én véleményem , hanem a nagy öregek is osztják ezt a trendet.
De rakj fel mindent amit nyersz , mert ugysem lehet igy kigyüjteni , hacsak nem veszel 1000 starter packot akkor talán.
Néha előfordul , hogy végsebre rosszab de gyorsulásra jobb alkatrészt nyersz , mégis felrakod és a végsebessége is javul a kocsinak.(#3599) odébbb
Nem bánkódom csak reménykedtem ,ha nem kapkodom el a fejlődést , (TE+GEM hajszolással) és a szintemnek megfelelő versenyeket futom , akkor talán szépen fejlődök dobál 1-2 alkatrészt stb. mert ugye az első nekifutást elkapkodtam , s ott találtam magam a naygok közt és fojton kikaptam-ok. Na mind1Part dobáláson ne is kisérletezz elfáradsz , teljesen random, én azok közé tartozom akik keveset nyernek, vannak akik többet , de ne bonyolódj bele random . csak játsz nyerj s ha kapsz örülj. Én csak azért vook nyűgös , mert nem birom elverni a lambokat a 911 eket olyan pályákon ami nekik fekszik, mert ami nekem ott nem megy senki volt már 9 percnél is tovább vártam a semmire, ha autón megyek csak boost ossal rak össze , gyengébb felek lepattanak mindig egyből. s szeretnék haladni de ahoz part kell és jók a legjobbak , de azt nem nyerek ezzel a lendülettel ahogy játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged