Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

UFO1 senior tag válasz  execute93

üzenetére execute93

üzenetéreAkinek memória hibaüzenetet dob a játék próbálja meg low minőségben. Nekem úgy semmi hasonló gondom nem volt, ha feljebb tettem ki is vágott. Talán a későbbiek folyamán javítják ezt a hibát.  (#13775) noxwill 
 Meggyütt a járgányom ide nekem, pénz nem számít.
 Ez most komoly?
 És mennyivel fog menni, mert ha a valóságból indulunk ki 407 a vége, mert korlátozták. 420 felett menne, de ahhoz nem biztonságos a felépítmény.
 És ha tuningoljuk? Meg ma nirtozzuk, ugye itt 30-35km/ó megy rá. Akkor a többi járgány mehet a süllyesztőbe! 
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest