Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrese618
csendes tag
Akkor az M3 már nem olyan jó mint régen?
Van még egy dolog ami bosszant...ami régen is baszta a csőröm a jelenség neve nissan silvia,még mindig nincs kijavítva? ezek a valóságban nem ilyen gyors autók
Csak most aktiváltam az audi r8 giftem amit még anno kaptam...hát valahol tetszik...induláskor dobálja magát mint egy rossz kurva, viszont nagy sebességnél éles kanyaroknál ahol más autóval kicsit fékezni kell ennél csak vissza engedem picit a gázt majd ahogy visszaadom neki olyan szépen óvatosan irányítható mint egy szűz kislány
Ezért szereted gondolom CHRISS
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest