Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kihal az Orion is, mint TV gyártó?
- VR topik
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- ZIDOO médialejátszók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Ateszzero
üzenetére
"Több órás játszmám után Két versenyben tudtam a második helyen végezni!"
Hát ezt csakis magadnak köszönheted, simán megtanulható a játék, nfs után én is szenvedtem vele hogy ezt esélytelen irányítani, azt kész lettem, de belejöttem és így simán nyerhetőek a versenyek, pláne basic fokozaton, nem akkor kell fékezni amikor már a kanyarban vagy vagy utsó pillanatban, hanem már jóval előtte, nfs-el ellentétben.
"ha egy kicsit koccanok vele,máris jelez az egyik kerék hiba és hopp,már nem is lehet vele a kanyarokat bevenni!!
Ez meg egy másik nagy hülyeség, valószínűleg 200-al belemész hátulról vagy neki egy falnak, mert egy kis koccanástól nem sérül a verdád legalábbis úgy hogy a motor felfüggesztés stb, max a külseje karcolódik, csak akkor nemtudsz már kanyarodni amikor pirossal mutatja az adott rész sérülését, ha még csak sárga akkor az nem igazán érzékelehető, szóval ez alapján csak azt tudom mondani hogy tanulj meg vele játszani.
Én inkább azt utálom benne hogy az ellenfelek kilöknek/beléd jönnek, akkor te kicsúszol a picsába, és ugyanez akkor ha te mész beléjük, mindenképp te szívsz legtöbbször, persze nem lökdösösdi a játék lényege, de a gépek kicsit köcsögök ilyen téren, ha bekerülsz eléjük nem érzékelik és ő meg az ideális íven megy és így belédjön lazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Xbox Series X, makulátlan, karcmentes állapotban, újrapasztázva, 6 hó gar, Bp-i üzletből eladó!
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- LG 34UC79G Ultrawide 144Hz monitor
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs