Új hozzászólás Aktív témák

• Landon

addikt

Nos kipróbálva a játékot elősször is nekem tetszik amit eddig láttam belőle. Másodszor meg az összes hócipőm tele van ezzel a hulladék AMD-vel... legalább is az összes tetves driver fejlesztő barommal akiket feltehetőleg az utcáról szedtek össze hajléktalanokként és berakták őket driver-t fejleszteni. Nem hiszem el hogy ezeknek a tetves AMD kártyáknak bármi új kijön tuti vmi bajuk lesz vele... Sajnos amit az interneten irogatnak IGAZ! Cfg-om látjátok, namost ezen 1920x1080, 4xAA, minden High-on Vsync OFF, 16xAF képes az FPS lmenni 27 ill helyenként tizedmásodpercekre 20ra is DE ugyanakkor 60on menne... na mondom OK semmi gáz ameddig nincs hotfix tolom 1360*768-ban, igen ám de ott ugyanez a helyzet! SEMMIT nem segít rajta uazokat az értékeket kapom. Ebből látszik, hogy vmi mgint el van kúrva. És hogy a köv vga-m nem amd lesz az is ziher. Elegem van már a sok driver szívásból... 1 normális drivert nem voltak képesek összehozni. Most őszintén lesz@rom, hogy a 3dmark v-be hány pontal kapok többet a 9.9-es driverrel engem az érdekelne h a játékok normálisan fussanak LOL. :W

Új hozzászólás Aktív témák