Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Hát jó hogy kiadják ezt a patch-t, már ideje. Lassan vége a karrier módnak nálam mire kiadják
De nem baj, igazából kevés dolog zavart eddig.
Érdekes módon a Murci sebesség limitje nálam nem igazán jött elő. Fullra van tuningolva, és sokszor tényleg volt sebesség limit, de sok állítgatás után ezeken sikerült valahogy túllépni. Ugyan ez csak egyszer jött elő, de a nurburg-i pályán egyszer mentem 320-al a Murcival
De általában olyan 270-80 körül tud menni.
Ja és annyit akartam még mondani, hogy ha valakit érdekel még az online játék, használja a Tunngle programot. Kb ugyanaz mint a Hamachi, csak van hozzá chatszoba, ergo nem kell összevadászni embereket a játékhoz, aki játszani akar ott van és kész. Kb 10-30 ember között mindig. Hamachi val eddig egyszer nem jött össze nekem Shift online játék, ezzel meg szinte mindig lehet találni versenyzőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest