Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Köszi, ezt nem tudtam. Olyasmiben gondolkodtam még, hogy a telepítőbe beleintegrálni a hálókártya drivert, de ez egyszerűbb, ki fogom próbálni. Most előkotortam egy régi gépet, igaz csak 512 MB ramot sikerült belegyömöszölnöm, de egyelőre úgy tűnik felmászik rá.
Egyébként nem sikoltozik ő, jól viselkedik, egyszerűen csak bekéri a serialt, amit nem tudok.
-
Tamy
őstag
Nos a hálókártya bedobás nagyon hamar meg is bukott, lévén azon a gépen, amin próbálkozok nincs PCI foglalat, csak PCIe. Bár az élesben fejlesztendő gépek kicsivel régebbiek, elképzelhető, hogy már azokban sem lesz, mint ahogy az is, hogy a Win 7 telepítő ott sem ismeri fel az alaplapi hálókarit.
Na innen lesz szép nyerni...
-
Tamy
őstag
Ma jutottam csak el a próbáig, de sajnos egyik módon se akar sikerülni. Simán lemezről (illetve pendriveról, mert a dvd olvasó nem olvas dvd-t) telepítve a Win 7 Pro-t serialt kér, mivel a telepítő nem ismeri fel az alaplapi hálókártyát, ezért telepítés közben nem tudja magát aktiválni a közhálón. Ha nem írok be serialt, vagy ha valamilyen netes serialt adok is meg, utólag nem sikerül már aktiválni. Illetve eleve a közhálós serial lenne a fontos, az így meg gondolom bukta.
A másik megoldás, hogy Win alól (Home Premium) telepítem a Pro-t, megint zsákutca, azt mondja, hogy ilyen módon nem lehet upgradelni, használjam a WAU-t. Jó vicc, azzal kezdtem
Most vagy megpróbálok beledobni egy régebbi hálókártyát, hátha azt felismeri már a telepítés alatt, és akkor talán kinyerhetem a serialt, vagy fogom, aztán nulláról telepítem az egyik gépre a Pro-t, meg minden kacatját, utána backup, aztán mehet a többire ugyanaz. Sajnos ezt tartom a leginkább megvalósíthatónak.
Esetleg valakinek még valami ötlet?
-
iwu
addikt
válasz
haromegesz14 #8291 üzenetére
mappa tulajon: biztonság-speciális-szerkesztés és itt alul a pipa.
-
haromegesz14
aktív tag
Egy könyvtáron az örökölt jogokat hogy tudom megszüntetni? Megosztott mappáknál speciális beállításoknál jó helyen keresgélem?
-
sanzi89
addikt
Szükségem volna egy újabb okításra a tapasztaltabbaktól.
Van egy Server 2012 R2 Standard VM-em, ami DHCP, DNS, DC feladatokat lát el. A felhasználóknak vannak saját mappái, ahova pakolgathatnak cuccokat, ez jelenleg ugyan ebben a VM-ben van, gondolom ez így nem szerencsés, de nem volt több kapacitás. Most kaptam plusz 4GB ramot - ilyenkor jövök rá, hogy milyen apróságoknak is lehet nagyon örülni
- és gondoltam beüzemelek egy FTP és egy Remote Web Access szervert, ami külön VM volna, ne kutyuljuk össze a tartományvezérlőt. Igazából kb csak engem érdekelne a dolog, szóval brutális nagy igénybevételre nem kell gondolni. A kérdésem, hogy a tartományi felhasználók adatait jól gondolom, hogy ki kellene pakolni egy másik VM-re, ami fájlkiszolgáló feladatokat látna el - igaz fizikailag még egy gép, de remélem egyszer csak meghallgatják a rinyálásomat, és kapok még egy fizikai vasat, akkor kikerülne az egész VM oda. Szóval miként oldom meg a két gép között a fájlok átvitelét? A fájlszervert is tartományba léptetem, és ugyanúgy tudok ott is tartományi jogosultságokat kezelni? És annyi különbség volna, hogy a Home folder-je egy másik gépen lévő megosztásra mutat?
Biztos bagatel, hülye kérdés, de kíváncsi vagyok miként kellene csinálni.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
CommVault-tal foglalkozik valaki?
A VM Backup & Recovery csomagot honnan tudnám letölteni? A Simpana-val próbáltam volna, de ott nem tudom, hogy mi tartozik ehhez, a support meg nem valami közlékenyKöszi
-
Tamy
őstag
válasz
kraftxld #8284 üzenetére
Köszi, ez alapján próbálom aktiválni, de sehogy sem jön össze.
"slmgr.vbs /skms 195.199.255.195" Ezt a parancsot futtatva kiírja, hogy sikeresen beállítva, de ha kiadom az "slmgr.vbs /ato" parancsot, akkor azt mondja, hogy a termékaktiválás sikertelen. A telnetes próba sikeresen lefut, illetve erről a végpontról aktiváltam már több Win-t is, köztük ezt is.
-
Tamy
őstag
Sziasztok!
Az egyik teremben van kb. 16 egyforma gép Win 7 Home Premium-al telepítve. Szeretném tartományba léptetni, ehhez viszont Professional-ra kéne váltanom. A WAU az online frissítésre azt mondja, hogy már nem elérhető, frissítési kulccsal elvileg megoldható lenne. Van egy másik telepítőlemez is, ami Win 7 Pro, viszont ahhoz meg nincs serial, mert közhálón keresztül aktiválódik. Hogyan lehetne összehozni újratelepítés nélkül? Esetleg ha a közhálós Pro-t feldobom egy gépre, majd aktiválás után kinyerem belőle a serialt, azt beírva a WAU-nak működhet a dolog?
-
cinkoxid
senior tag
válasz
haromegesz14 #8278 üzenetére
A lényeg, hogy az NTFS szintű jogosultság mindig előnnyel bír, illetve ezek öröklődésére érdemes odafigyelni.
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
haromegesz14 #8278 üzenetére
Egy szakadt Win2000 virtuális gép 256MB rammal, meg egy mégbénább XP virtuális gép max 256MB rammal tökéletes a teszteléshez, virtualbox-ban ingyenesen 1-2 óra alatt összerakható
Az alapok nem változtak Win2K óta. -
haromegesz14
aktív tag
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
haromegesz14 #8275 üzenetére
Ha nem akarod agyonszopatni magad, akkor a megosztásra mindenkinek full access-t adj, és NTFS szinten szabályozz mindent, ennyi a titka az egésznek
-
haromegesz14
aktív tag
Hello!
Jogosultságkezeléssel kapcsolatban tudtok linkelni segítséget? Konkrétan az érdekelne, hogy mely jogok bírnak nagyobb precedenciával. Arra gondolok, hogy ha van egy felhasználó, aki tagja az egyik csoportnak, akkor Ő rá, egy hálózati megosztást elérve milyen jogosultságok lesznek érvényesek, miközben a helyi/hálózati jogok teljesen eltérően vannak beállítva a felhasználóra és arra a csoportra, amihez egyébként tartozik.
Szerk.: Google sajnos nem segített, bár lehet rossz irányba keresgélek.
-
válasz
kraftxld #8272 üzenetére
Már nekem is megfordult a fejemben, hogy virtualizációval kellene megoldani a dolgot. Az Exchange szerverrel kapcsolatban igazatok van, ennyi főnél anyagilag biztos nem éri meg. Telekom is kínál csupasz Exchange szolgáltatást havidíjért, ha jól gondolom, az MS csomagját értékesítik egy az egyben tovább. Kértem tájékoztatást tőlük, jövő héten kiderül, mi a helyzet.
-
kraftxld
Topikgazda
-
válasz
kraftxld #8265 üzenetére
Így igaz, de ha kibővítem azzal a képletet, hogy jól jönne a jelenlegi szerverből DC-t csinálni, az mellé pedig jöhetne egy email szerver TDC szerepkörrel megkombózva, esetleg valamelyikre rásütni még egy WSUS-t is, már baromi nagy előrelépés lenne a céges informatikában.
Persze, ez így már régen nem az optimális email megoldásról szólna csak...
-
-
válasz
kraftxld #8261 üzenetére
Ott nem csak irodai programokkal együtt lehet bérelni email szolgáltatást, meg Lync-et, stb..? Nemrég vettek minden gépre win7/office 2013 kombót, így az irodai programcsomag rész felesleges számunkra.
(Most nézem, van Exchange Online szolgáltatásuk, ami csak levelezőszervert biztosít...3 eurós havi áron, felhasználónként)
-
Sziasztok!
Mostanában kissé halódik a webtárhelyünk szolgáltatója által biztosított levelezés, és elgondolkodtunk a váltáson. Nagyjából 20 email fiókra lenne szükség, céges .com domainnel, 200 MB fiók tárhellyel felhasználóként, ééééés ennyi. Amit eddig néztem, az a Google szolgáltatása volt, 4 euró/cím/hónap, de az az igazság, hogy semmi szükségünk appokra meg minden csicsára, csak a levelezés kellene, de az megbízhatóan, úgy, hogy naponta akár százas nagyságrendű levél is becsorog felhasználónként. Weboldalnak hely nem kell, az maradhatna a jelenlegi helyen is.
Tudtok valamit ajánlani? Zugcégek kilőve, itt olyan megoldás kell, ami garantáltan 100%-ig működőképes minden egyes hétköznap, órás kiesések nem nagyon lehetnek, ezért gondolkodom MS/Google nagyságú vállalatokban. Persze, ha tudtok kivételt, ami erősíti az "olcsón nem lehet jót" szabályt, azt nagyon megköszönöm!
-
kraftxld
Topikgazda
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld #8255 üzenetére
Meg mindig ez az atkozott 2007 ccr cluster rendszer ... Most mar masik cegnek dolgozom abbol is a masodik beosztasban, de nem tudok tole szabadulni
Megvettek a 2010 licenszeket anno, de sose engedtek migralni, aztan megint megvettek a 2013 licenszeket, de azon gondolkodunk, hogy migralunk 07->13-ra es aztan vagy hybird depolyment vagy csak 365 azt is csak azert, mert ingyen kapnak mivel non-profitok.
Viszont igy maradna lehetoseg arra, ha az MS egyszer csak beint, hogy akkor teszem azt jovo honaptol nem lesz ingyenes, meg persze van egy teljes mukodo masolat onsite.
-
gaborbol
őstag
Csinalt mar valaki kozuletek exchange 2013 hybrid deployment-tet?
-
-
bobsys
veterán
Ilyet meg nem lattam.
Windows 7 geprol inditom az ADUC-ot es latok mondjuk 10 child OU-t a Workstation OU alatt
RDP egy Server 2003 DC-re es ADUC-bol latok 4 darab child OU-t ugyanugy a Workstation OU alatt -
gaborbol
őstag
Ezt szoktam hasznalni: kiwi syslog free
-
brd
nagyúr
Akkor másik kérdés: ingyenes syslog server windowsra létezik? Semmi extrát nem kell tudnia, bejön a log, lementi txt-be (esetleg az eszközöket IP/név alapján külön file-ba, de enélkül is ellennék, elég, ha a sor elejére írja).
-
brd
nagyúr
Csinált már innen valaki MS SQL-lel Log Shippinget? Hogyan lehet kikapcsolni az Event Log/Application-ba kerülő, ezzel kapcsolatos bejegyzéseket? A primary oldalon ki tudtam a /T3226 flag-gel, de a a secondary oldalon ettől még jönnek a "Recovery is writing a checkpoint in database 'blabla' (5). This is an informational message only. No user action is required.", "The database 'blabla' is marked RESTORING and is in a state that does not allow recovery to be run.", és "Starting up database 'blabla'."
-
bobsys
veterán
válasz
E.Kaufmann #8240 üzenetére
nem nem, havi 120 000 dollar
-
gaborbol
őstag
-
gaborbol
őstag
válasz
E.Kaufmann #8236 üzenetére
Brutto, ebbol lejon kb 31% es a maradek a nettod, persze fugg meyik allamban vagy, mennyi nyugdijjat raksz meg el, milyen biztositasod van stb...
-
_NCT
addikt
válasz
kraftxld #8230 üzenetére
Amíg nincs cert-em, szerintem felesleges próbálkozni, a legutolsó jött-ment indiai embernek is van már minősítése, szóval azzal pláne nem fognak munkát adni, akinek semmilye nincs.
Ahogy nézem egy server-es melóra jut 50-70 ember. Szerencse kérdése, pedig próbálok gyorsan rárepülni a dolgokra, direkt RSS-t állítottam be.
-
kraftxld
Topikgazda
Van Windows-os is sz@rásig, csak meg kell őket találni, gondolom a linuxos témában kevesebb a helyi erő (mint ahogy nálunk is) meg nincs annyi, hogy mondjuk valakit teljes állásban lehessen foglalkoztatni, így keresnek alkalmi munkást.
Érdemes ráugrani egyszeri fix áras apró melókra is, én annó egy sima BlackBerry időzóna átállításos $10-es fix áras melóból hoztam ki már több ezer dollárt, project melókat meg tök jó kapcsolatot a céggel. -
_NCT
addikt
Odesk-en meg ezeken a külföldi távmunkás oldalakon rengeteg Linux-os rendszergazdát keresnek, főleg Amerikában.
Ez azt jelenti h Microsoft-ból mindenki perfekt és csak a Linux-hoz nem értenek, vagy azt, hogy a Linux beindult és egyre több helyen cserélik a Microsoft szervereket Linux-ra?
-
Sziasztok!
Két kérdésem is lenne így ma reggel:
- Tudtok-e ajánlani olyan szoftvert, amivel - lehetőleg ingyen - lementhető egy fizikai szerver aktuális állapota, leállítás nélkül, akár egy éjjeli időszakra időzítve? Az lenne a célom, hogy minden héten készítsek legalább 1 olyan mentést a kiszolgálóról, ami révén akár néhány órán belül újra működőképessé lehet tenni a rendszert, ha úgy alakul. WS2008 az operációs rendszer.
- Még mindig Windows Server 2008. Azt szeretném, ha az esemény napló szolgáltatás bizonyos bejegyzéseiről emailben kapnék értesítést. Létrehozom a kapcsolódó taskot, ahol be kér egy smtp szervert, de mivel semmilyen egyéb azonosító megadása nem szükséges, úgy sejtem, ez így nem fog működni. IIS nincs telepítve, sem SMTP szolgáltatás. Van valami kerülő út, amivel mégis el lehetne érni, hogy hétvégén is utolérjenek a problémák, ha (ne adja az ég) úgy alakulna?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
shaddam
aktív tag
QEMU-ban járatos valaki? Virtuális gépnek szeretnék adni egy kis ramot pluszba, na de hogyan. Amit találtam az arra érvényes amikor nulláról kezdem a szervert.
-
kraftxld
Topikgazda
Microsoft Azure-t nyomja valaki komolyabban?
Most voltam TechED-en, aztán kb minden erről szólt, és lenne pár ügyfél aki elgondolkodna róla, meg a következő pár hónapban röffentenek be két adatközpontot itt a szomszédban, és az egyik ISP-nél lesz ExpressRoute szolgáltatás is. -
kraftxld
Topikgazda
válasz
sanzi89 #8211 üzenetére
Amikor én csináltam tartományt pár sulinak az elmult években, a vezetéknév.keresztnév kombinációt használtam, abban az 1-2 kivételes esetben amikor egyezett a név akkor egy kettest kapott a neve után és kész.
A második keresztnévvel nem foglalkoztam, mert úgy túl hosszú lett volna.
És még az általános iskolákban se volt gond azzal, hogy megjegyezzék a bejelentkezési infót, 2014-ben nem hinném, hogy olyan nagy elvárás, hogy valaki tudja a nevét meg a hozzá tartozó jelszót. Ha meg a tanári karból nem képes valaki erre, azt jelezni kell a vezérkarnak és aztán belesz@rni, nem a te gondod, hogy funkcionális analfabéta valaki
A jelszó kiütési jogot meg delegáltam pár tanárnak, ők simán megcsinálták a kölköknek ADUC-ból. Saját gépén elindította a konzolt, mivel tartományi tag volt, gond nélkül ment. -
Tonyk
veterán
A fejlesztő befejezte a program további fejlesztését, de az utolsó napokban, ez volt elérhető a honlapján, akkor le is töltöttem gyorsan:
"Activation Code: Active User Manager is now completely free and unlimited to use without any purchase. I am currently working on removing the license activation component from the software but until then please find below an activation code that will unlock the demo version to give you a full version (effectively a site license under the old licensing scheme).
Name: Licensed Full Version
Organisation: Licensed Full Version
Activation Code: GLYQ5 RLR90 TDWUR 2Q7L5 6LR29 "Ide fellőttem, aki kapja marja.
-
E.Kaufmann
veterán
http://gallery.technet.microsoft.com/scriptcenter/PowerShell-Create-Active-7e6a3978
Az előző megoldáshoz segítség powershell alapon. -
Tonyk
veterán
válasz
sanzi89 #8211 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy van egy excel táblám, ide bekerülnek mondjuk év elején a kilencedikesek nevei. Ez a tábla szétkapja Keresztnév és Vezetéknévre a neveket. Ebből generálja a vezetéknév és keresztnév első három betűjéből a felhasználónevet + hozzáteszi a végére a kezdési évet (mikor kezdte a 9. osztályt.).
pl. Kiss Béla 2014-ben kezdett: kisbel14 a usernév. E mellé készül egy oszlopba jelszó egy vb scripttel. Az eredmény (Vez.név, keresztnév,usernév,password) elmentődik egy CSV táblába, azt meg beszippantja a Active User Manager (nem is olyan régen még ingyenesen lehetett regisztrálni, akkor lőttem én is.).Az egész tanévkezdés megvan kb. 3 és fél perc alatt. Ha az egész iskolát kell így megcsinálni ~5 perc.
Ugyanebben a táblában képződik egy nyomtatható lista osztályonként. Egy A4-re ráfér mindenki, ezt felszabdalva megkapja mindenki a nevet, ideiglenes jelszót, és hogy melyik tartományba lép be. Nem szokott gond lenni a név elfelejtéséből. Inkább a passwordéből, de ezt meg alaphelyzetre állítani 5 másodperc. Jön a gyerek, kéri/megcsinálom, elmegy. Ennyi.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
sanzi89 #8211 üzenetére
Már elnézést, de az AD-ban a júzereknek van adatlapjuk.
Namost ha legrosszabb esetben van 10 kispista pkis1 és pkis10 felhasználónevekkel, még akkor se nagy ördöngősség kitalálni ki kicsoda, pl a telefonszám mezőbe kerülne valami egyedi azonosító, diákigazolvány szám, vagy ki tudja, és vannak a teljes névre más mezők is, nem kell a felhasználónévből kideríteni. Most így fejből nem tudom, milyen adatok vannak még ott, de csomó mindent lehet rögzíteni. Ja és az AD felhasználók adminisztrációs felületén be tudod állítani, milyen oszlopok jelenjenek még meg és akkor még csak bele se kell menni egy-egy felhasználó tulajdonságablakába.
Persze, ha mindent parancssorból felügyelsz, akkor biztos macerás, de akkor se lehetetlen szerintem kilistázni a fontos adatokat. -
sanzi89
addikt
És akinek három neve van? Melyiknek legyen az első 4 karaktere? Fix első? Fix második? Volt ebből is kavarodás.
User: Nem enged be a gép. - Hibaleírást már rég nem is kérek -
Én: Hogy hívnak?
User: Kis Pista
Én: - Keresem, nincs ilyen user - Melyik osztályba jársz?
User: 9B.
Én - 9B-ben van egy Kis Pista Bálint - Véletlenül nem Kis Pista Bálintnak hívnak?
User: De, de a harmadik nevét nem használja...Mindegy. Úgy néz ki mindenki így fog belépni, mert ez legalább egységes és egyszerű, még ha sokat is kell gépelni:
Kis aaaaaaaaaaaaa Pista@sajatdomain.hu -
Plero
aktív tag
Nálunk osztály_vezetéknév+keresztnév első betűje a felhasználó név. -> 9b_KissE
-
bon
őstag
válasz
sanzi89 #8206 üzenetére
Ott elemrogyantak dolgozna,k tanulnak? Nálunk a tanulok vezeték és keresztnevének első 4-4 karaktere a felhasználó név egybeírva tanárnál meg teljes neve egybeírva. Tanulóknál a jelszónak min 1 karakter a feltétele. Akadnak problémák, de elenyésző mennyiségben, az is inkább év elején az új tanulókkal. E naplónál meg betű szűm véletlen kombináció a jelszó szintén elenyésző problémával kb 800 felhasználóval.
-
_NCT
addikt
válasz
sanzi89 #8206 üzenetére
Én ezt nem értem, hogy 2014-ben valaki ne tudna felírni egy azonosítót, és a hozzá tartozó jelszavát, illetve legalább ezt az egy dolgot ne tudná megjegyezni.
Ha kisegítő iskolában dolgozol vagy hátrányos helyzetű emberekkel, akkor megértem, de ha ez egy közép- vagy főiskola, akkor ez gáz.
Bezzeg ha a f@szbúkra kellene az embereknek 16jegyű azonosítót számokkal, karakterekkel megjegyezni, azt mindenki kívülről fújná, vagy venné a fáradtságot hogy felírja.
Tényleg sajnállak hogy ilyen hülyeségekkel kell szívnod, irigylem a türelmed.
-
sanzi89
addikt
válasz
kraftxld #8204 üzenetére
Köszi a tippet, de sajna kivitelezhetetlen. A diákok képtelenek lennének megjegyezni - a jelszavukat se tudják, amit ők adnak meg -, a tanárok képtelenek lennének a diákok jelszavát megcsinálni, sőt, igazából nem is feladatuk.
A powershell script jó ötlet, megnézem mit lehet kinyerni az e-naplóból.@InfiniteReality
Domain functional level: Windows Server 2012
Forest functional level: Windows Server 2012 -
kraftxld
Topikgazda
válasz
sanzi89 #8203 üzenetére
t00001 - Tanár szépen sorszámozva
d00001 - Diák szépen sorszámozvaIdióta tanároknak self service plugin amivel a saját jelszavát kiüti, a tanárnak meg delegálni, hogy a diák jelszavát megcsinálja.
Powershell scripttel e-naplóból vagy bármiből kitermelt CSV file-al max 2 óra alatt fel lehet vinni az összes népet -
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #8199 üzenetére
Akkor mondjatok valami tuti megoldást, ami kőbalta egyszerűségű, hogy mi alapján generálódjanak a felhasználónevek. De olyan szintre kell gondolni, hogy napi(!) probléma, hogy az emberek elfelejtik a saját maguk által megadott jelszót! Gondoltam nem bonyolítom a dolgot, 2014-ben csak megoldották a Microsoft legmodernebb szerver rendszerében, hogy ne legyen már ezzel gond... Tévedtem, sokadjára, ezek szerint túl nagy elvárás.
Összesen kb 700 user lesz - jelenleg csak egy évfolyamon megy teszt üzem -. A fő probléma, hogy nincs kapcsolatom a diákokkal - nem is bírnám, se fizikailag se agyilag - a tanárokkal meg ennél sokkal egyszerűbb problémát is gond megértetni - lépjen ki pl a gmail-jából, ha otthagyta a gépet, rendszeresen kitiltják magukat a digitális napló szoftveréből, stb.
-
VeryByte
őstag
válasz
E.Kaufmann #8200 üzenetére
Ez így van. :-)
Nálunk általában egy rövid logon név van ami a vezeték és keresztnévből adódik össza ékezetek és szóköz nélkül.
Más cégnél meg betű és sorszám. Mondjuk azt szerttem, amikor fogalmam nem volt, hogy ki a csoda a b0245-ös felhasználó. :-)Kicsit keresgettem neked, de sokra nem jutottam, valahol a tartomány funkcionális szintjénél lehet mókolni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest