Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Szakbarbár

aktív tag

válasz Gargouille #27860 üzenetére

#27859 pilipi
    Pedig pont így van ahogy írod. Mire felmegyek pár nappal később, hogy összeszedjem a cuccokat, addigra már elvitték a dokkolóját meg az egyik monitort a kilépőnek. Volt, hogy valakinek elromlott a dokkolója, és ahelyett, hogy szólna elvette a másik helyéről.
    #27860 Gargouille
    Sajnos gyakori, hogy egyszerre több dolgot is csinálnom kell mert ugye 300+ emberre is bőven elég az egy fős user supportos "csapat". Ilyenkor csak mondom, hogy tegye le a cuccait az asztalomra és utólag bekönyvelem. Na ez az ami a végén el szokott maradni.
    Csak a viszonyításképp, összesen kb 2000 olyan informatikai eszközről kellene nyilvántartást vezetnem ami valaha is átment az IT osztályon, pl laptop, monitor, telefon, fejhallgató, stb. Állandóan jön a pénzügy, hogy ez a leltári számú eszköz kinél van. Mondanak egy nevet, hogy az ő rendszerükben X.Y. nevén szerepel aki már 5 éve nincs a cégnél.
    A mostani leltárkor kiderült, hogy hiányzik 5-6 laptop, 2-3 monitor, dokkolókból is akad szép számmal. Természetesen senki nem tud róluk semmit. Van olyan gép amit én használtam utoljára, 2 évvel ezelőtt, azóta a szekrényben állt. Azt erősen kétlem, hogy bejönnének az irodába és elvinnék a szekrényből csak úgy. Kidobva biztosan nem lettek. A kollégáimat nem szeretném meggyanúsítani alaptalanul, de akkor valahová el kellett tűnniük a gépeknek.
    Szóval most elindultam az MS Lists vonalon és abban vezetjük az eszközöket illetve a változásokat. Ennek van mobilos alkalmazása ami tud QR kódot is olvasni, és társítható PowerApps-al. Már csak a tárolásra kellene kitalálni valamit, ahol minden eszköznek dedikált helye vam és egyből feltűnő legyen ha hiányzik valami.

Új hozzászólás Aktív témák