Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

Tud valaki valamit arról, hogy az MS kötelezi a felhasználókat az authenticator app használatára két héten belül? Ma az egyik user bejelentkezésénél felugrott ez az értesítés, és rögtön forszolni is akarta az Authenticator letöltését. Magát a kampányt kikapcsoltam az admin felületen, így legalább ezzel nem szórakoztatja majd a usereket, de ettől eltekintve aggaszt a dolog. Tudom, ma már mindenkinek MFA-t kellene használni (sőt, passwordless), de vannak olyan helyzetek, amelyeknél ez nem megoldható. Ezért eddig úgy volt megodlva, hogy peruser ki volt kapcsolva / be volt kapcsolva az MFA attól függően, hogy adott esetben megoldható volt a második faktor, vagy épp nem. az értesítés épp egy olyan usernél ugrott fel, ahol letiltott volt az állapot.

Szóval, tud valaki valamit erről a határidőről, mert én rendszeresen olvasom az M365 app értesítéseit, de ebbe nem futottam még bele. Arról volt szó, hogy lecserélik lassan az elavultabb MFA megoldásokat az Authenticatorra, az nem rémlik, hogy ki is forszolják a tenantokon. Kis cégekről van szó, nem megoldás, hogy vegyünk kiegészítő licencet, és építsünk fel conditional access-t.

Új hozzászólás Aktív témák