Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tud valaki valamit arról, hogy az MS kötelezi a felhasználókat az authenticator app használatára két héten belül? Ma az egyik user bejelentkezésénél felugrott ez az értesítés, és rögtön forszolni is akarta az Authenticator letöltését. Magát a kampányt kikapcsoltam az admin felületen, így legalább ezzel nem szórakoztatja majd a usereket, de ettől eltekintve aggaszt a dolog. Tudom, ma már mindenkinek MFA-t kellene használni (sőt, passwordless), de vannak olyan helyzetek, amelyeknél ez nem megoldható. Ezért eddig úgy volt megodlva, hogy peruser ki volt kapcsolva / be volt kapcsolva az MFA attól függően, hogy adott esetben megoldható volt a második faktor, vagy épp nem. az értesítés épp egy olyan usernél ugrott fel, ahol letiltott volt az állapot.
Szóval, tud valaki valamit erről a határidőről, mert én rendszeresen olvasom az M365 app értesítéseit, de ebbe nem futottam még bele. Arról volt szó, hogy lecserélik lassan az elavultabb MFA megoldásokat az Authenticatorra, az nem rémlik, hogy ki is forszolják a tenantokon. Kis cégekről van szó, nem megoldás, hogy vegyünk kiegészítő licencet, és építsünk fel conditional access-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest