Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz rob210 #86232 üzenetére

    Valószínűleg csak túllihegem a dolgot.
    Most hogy nem kell esküvőt szervezni, lett egy csomó szabadidőm :D
    Az intercoolerig nem bontottam vissza, nem tudom miért nem ugrott ez be. Asszem ezt megteszem, amúgy is, a hűtőket, pontosabban azok közötti területet is szeretném kipucolni.

    A turbót csak nagyon manuális módszerrel néztem meg. Értsd ez alatt, hogy kézzel megmozgattam, tekergettem, csavargattam, ujjbeggyel kitámasztva, de nem éreztem kotyogást. Annyit se amit eddig a kezembe került felújított turbóknál.

    Lassan úgyis megint olajcsere, megy vissza az ELF. Ha azzal nem csinálja, akkor megvan a bűnös. Amúgy is, mindenki azt mondja, hogy az a diesel, ami porszáraz, az legfeljebb a szalonban áll.

    Eladásra, vagy konzerválásra felkészítés van, ez kiderül heteken belül. Jövő héten megy lakatoshoz, fényezőhöz, rendberakja a rányitásos horpadásokat, sarkain a horzsolásokat, lökösökön a lakk leválást, meg a motorháztetőn a kőfelverődéseket. Végre kicserélem a vezető oldali ülés szivacsait, és felmegy a felújított bőr huzat, és az új kormánybőr.

    Két személynek túl nagy, háromnak csak két ajtós, ha meg két felnőtt ül hátra, pláne ha klausztrofóbiás, akkor egy kinzókamra.

    Plusz szerelmesek lettünk mind a ketten a Fiat 500x cabrioba. Annyi kompromisszum van, hogy van B és C oszlop. Meg a robotizált váltó.

    [ Szerkesztve ]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák