- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam keresni válaszokat, de sajnos még nem találtam.
Az alábbi problémában szeretnék segítséget kérni.
Konfig: Gigabyte B450 Aorus M lap, F61a biossal + Ryzen 5 3600.Adott a gépemben 2x8GB G.Skill Aegis F4-3000C16-8GISB ram, XMP profil simán fut, nincs gond. Gondoltam, hogy bővítenék 32GB-re, így vadásztam még 2 ilyen modult. Betettem, és terhelésnél (elindítottam az LR-t, PS-t, AI-t, Chrome-ot, illetve egyszer Aida rendszerstabilitás tesztből a RAM-ra vonatkozót), és MEMORY_MANAGEMENT hibával kifagy.
Nyilván minden driver, bios, stb. frissítettem, hiba marad.
Ha kikapcsolom az XMP profilt biosban, és sima 2133Mhz-ban használom vígan fut, nincs kifagyás. Van esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond? Vagy a lap csak így nem szereti ezt a konfigot? 2x16-ra kellene inkább cserélnem, ha 3000Mhz-en szeretném használni?
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OneOdio OpenRock X - a koncertterem ajtaja nyitva
- Delta Force (2024)
- Amazon Prime Video
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Corsair DOMINATOR TITANIUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7000MHz
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 16GB DDR4 2666MHz CL16 RAM memória modul
- SK Hynix 16GB / 32GB DDR5 5600MHz Laptop RAM!
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 2x8GB (16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória modulok
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 F5-6000J3036F16GX2-TZ5NRW
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest