- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Próbáltam keresni válaszokat, de sajnos még nem találtam.
Az alábbi problémában szeretnék segítséget kérni.
Konfig: Gigabyte B450 Aorus M lap, F61a biossal + Ryzen 5 3600.Adott a gépemben 2x8GB G.Skill Aegis F4-3000C16-8GISB ram, XMP profil simán fut, nincs gond. Gondoltam, hogy bővítenék 32GB-re, így vadásztam még 2 ilyen modult. Betettem, és terhelésnél (elindítottam az LR-t, PS-t, AI-t, Chrome-ot, illetve egyszer Aida rendszerstabilitás tesztből a RAM-ra vonatkozót), és MEMORY_MANAGEMENT hibával kifagy.
Nyilván minden driver, bios, stb. frissítettem, hiba marad.
Ha kikapcsolom az XMP profilt biosban, és sima 2133Mhz-ban használom vígan fut, nincs kifagyás. Van esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond? Vagy a lap csak így nem szereti ezt a konfigot? 2x16-ra kellene inkább cserélnem, ha 3000Mhz-en szeretném használni?
Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tollak, ceruzák - minden, ami íróeszköz
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- G.SKILL FlareX 2x8GB DDR4 3200MHz F4-3200C14D (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- Hyper X 2x8 Gb DDr4
- Patriot Viper Steel 2x8GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- ÚJ BONTATLAN Kingston Client Premier 8GB DDR4 2666MHz KCP426SS8/8 Több darab!
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz keresek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest