Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Delg

csendes tag

Sziasztok.

Vettem egy RAM-ot PCX-en keresztül 2 napja, egy Kingston DDR3 1333mhz 4gb modulról van szó (típus: KVR13N9S8/4). Az alaplapom egy Gigabyte GA-H55M-S2H. 2db memória slot van benne, ezekkel max. 8 GB-ot lehet bővíteni a leírás alapján. Eddig egy 1 gb-os Kingston és egy 2gb-os Kingmax modul volt (sajnos jelenleg is ez van benne) benne. Hazahoztam, áramtalanítás után szakszerűen behelyeztem (pöckök ki, régi kikap, új betesz, pöcök vissza, szigorúan a két végénél fogtam csak meg) és Kékhalál. A BIOS érzékelte a RAM-ot, de a rendszer Windows töltődéskor újraindul, vagy kékhalállal indul újra. Egymagában próbáltam ki tehát kizárt, hogy inkompatibilis lett volna a másik meglévő modulokkal. Mondom oké, akkor visszaviszem van rá cseregari. A kedves eladó úriember nagyon korrekt volt, elkezdett futtatni egy memtestet rajta, nála is be kékezett a modul. Várhattam volna keddig, de kis ráfizetéssel kaptam helyette egy Silicon Power 4gb ddr3 1333mhz-es modult (típus:SP004GBLTU133V01) amin ugyancsak lefutatott egy Memtestet hiba NÉLKÜL. Hazajöttem és ugyanaz a probléma fogadott, kékhalál, újraindulás, a BIOS itt is beérzékelte a modult. Megpróbáltam újratenni a win-t, de nem engedte betölteni, újraindulás, kékhalál. A saját moduljaimmal hibátlanul megy a rendszer, jelenleg is. Mindenféle segítséget szívesen fogadok.

Link az alaplapomról: http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-h55m-s2h_10/specs/
    UI: A tápom 580w-as egy I3-530-as proci és egy Gainward GTS250 van még a konfban.

Tisztelettel: Pista

Új hozzászólás Aktív témák