-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egy hónap alatt kihozzák résszel egyetértek, a visszaküldéssel nem.
Szerencsére ott működik egy olyan dolog hogy vásárlói védelem, azaz nem kötelezhet rá hogy visszaadd a rossz árut még akkor sem ha ezt leírta a vásárlási feltételek közé. Indokolhatod hogy túl sokba kerülne visszaküldeni. Volt pár ilyen esetem és eddig azt tapasztaltam hogy vásárló ott nem járhat rosszul. Ha nagyon gáz van és nem működik együtt az eladó akkor még a paypal biztosítását is igénybe lehet venni. Én már 130 vásárláson vagyok túl és nagyrészt a magyar posta hibájából kellett igénybe vennem a pénzvisszafizetést, csak két eset volt ahol nem volt jó a termék és nem kellett visszaküldenem sőt maga az eladó írta hogy ne küldjem vissza!
Ha meg egy eladó lebonyolított több tízezer üzletet akkor nem egy darab terméken fog fennakadni, ez bele van kalkulálva az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Hobby rádiós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002