Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
sasa134 #10114 üzenetére
Zsákot levenni, felvenni egy kép erejéig... hát az nem jó móka!
Plusz sokszor, ha az ember keskeny párkányon megy, vagy éppen mászik fel, akkor nem is kivitelezhető. De ilyen szitukban engem a halálfélelem kerülgetett, amikor belenéztem a kukucskába, és elvesztettem a talajt. (D60.on nem volt liveview.) Meg tényleg nem mindegy, hogy mennyi idő alatt készül el egy kép. (Kivesz, komponál, kattint, elrak.) Általában megvannak a napi távok, és valamiért ezekbe soha nem kalkulálják bele a fényképezést. Ezért szoktam én lenni a legutolsó.
(#10119) szilu7
+1 Én csak azért nem mertem ezt ajánlani, mert nem tudom mennyire strapabíróak ezek. Ha nem érdekli különösebben a fotózás, "csak" jó képeket akar lőni, akkor egy csúcskompakt a legjobb - amennyiben azok nem kényesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest