Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
Kimmuriel #10094 üzenetére
Pont ezért mondtam a MILC-et.
Nagyzsákos túrán egyrészt kényelmetlen volt még a nagy fotóstáskát is cipelni. Nem is a súlya miatt - a 20+-os zsák mellett már mindegy volt
- hanem a mérete. Ha a mellkasomon hordtam, akkor egyrészt nem láttam hová lépek, másrészt lefegett ha előredőltem. Mondjuk a Lovepro TLZ Pro táskákhoz van heveder - ezért is választottam ilyet - de attól még nem látom hová lépek. Azt mondjuk a csípőhevederre is fel lehet fűzni, de ott meg oldalra nyúlhat ki túlzottan. No meg mindig rohanhatok a többiek után, mert kukucskással nem is olyan egyszerű fotózni, mint zsebből elő a kompakt, katt, vissza, és még csak meg sem állt. A hegyoldalon mondjuk néha veszélyes is volt a kukucska, mert könnyebben kibillentem az egyensúlyból.
Az időjárás állóság nem tudom, hogy mennyire komoly szempont, mennyire mászol szakadó esőben/hóban. Olyankor szerintem úgyis táskában lesz a gép jórészt, azt meg nem hiszem, hogy egy kis eső bármelyik gépben kárt tenne. Ha csak a túrákat szeretnéd megörökíteni, és nem akarsz amúgy "művészkedni", akkor szerintem egy MILC bőven jó. Ha meg tudsz barátkozni a LCD-ről komponálással.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest