Hirdetés
- Bezárta kiterjesztett valósággal foglalkozó részlegét az LG
- Sűrűn visszaküldött figyelmeztetést kapott a Surface Laptop 7 az Amazonon
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Csendben hozza a mobil RTX PRO generációt az NVIDIA
- Otthoni biztonság új szinten – Imilab EC6 IP kamera teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87 #114438 üzenetére
Igen, de fejlesztés, bővítés esetén szükséges lehet a módosításra
-
4Grider
nagyúr
válasz
akaszajanos #114435 üzenetére
Lehet, hogy elfüstölt a feléd néző aau. Ritkán, de előfordul, néhány hét alatt meg szokták oldani a cseréjét.
Vagy elfordították másik irányba, mert arrafelé nagyobb szükség van rá (többen használják). Ezt viszont látod, ha elsétálsz a bázisállomásig. -
Landsmann
addikt
válasz
Teljesítményt nemigen vesznek vissza. Esetleg az antennán állítanak, hogy más s besugárzott irány. Nálunk a Telekom csinált hasonlót, a konyhába rendszeresen VoWiFi-re vált a telefonm és nagyon kicsi térerőt mutat. Nagyjából azóta, mióta az 5G-t bekapcsolták.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Nincs ott hálózat fejlesztés?
akár valamelyik környékbeli helyen. -
akaszajanos
tag
Sziasztok,
Létezik olyan, hogy valahol visszavesz a Yettel a naftából?Több mint egy éve használok yetteles netet otthoninak, eddig nagyon elégedett voltam: tökéletes térerő (5G), 600 megabit letöltés, és a fel is hibátlan volt.
Majd pár hete történt valami, a router pontosan ugyanott van, mint eddig, és kb. használhatatlan lett az egész. A web UI-ban 1 pálcika van 5G-vel, rendszeresen ugrál 4G-re, és a gyakorlatban is naponta többször megesik, hogy percekig alig akar valami betöltődni.
Ugyanezt tapasztalom mobilon is: eddig több mint tökéletes volt, most pedig állandóan küzdeni kell vele. Új épület, akadály nincs egyik irányból sem, és a router mozgatása sem oldotta meg a gondot (csak annyit érek el, hogy végleg megszűnik az 5G).
Ilyet még nem tapasztaltam, nagyon olyan, mintha durván visszavettek volna a teljesítményből. -
martongunar
junior tag
válasz
MadMancs #114433 üzenetére
4G-vel is cellahatáron vagyok, de a mobilnet szerencsére itt nem szükséges. A beszéd is akadozik néha sajnos.
4Grider: itt messze vannak az n78-as bázisok (~1,5km és nincs rálátás), esélytelen a dolog szerintem. Meg akkor gondolom nem 100Mbps körüli letöltéseket mérnék.
-
MadMancs
veterán
válasz
martongunar #114431 üzenetére
Ha néha beszédeleg az azt jelenti teljesen cellahatáron vagy szóval ne várj tőle értelmes sebességet.
Amúgy igen van pár DSS cella, de szerencsére elenyésző.
-
4Grider
nagyúr
válasz
martongunar #114431 üzenetére
Nálunk is sokáig nem volt beltéri 5G lefedettség, majd egyszer csak anélkül, hogy feltettek volna egy újabb aau-t a 400 méterre lévő toronyházra, megjelent beltéren is az N78. Szóval valamit lehet optimalizálni az N78-on is...
-
martongunar
junior tag
Biztos vótmá', a külvárosi ingatlanba néha beszédeleg az 5G. A sebessége hasonló, mint a 4G-é. Elkezdte használni a Yeti is a DSS-t? A környéken vannak n78 cellák, de azok esélytelenek, hogy idáig elérjenek, pláne beltérbe. Cellmapper csak azokat mutatja.
-
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson #114429 üzenetére
Igen mindkettő wifin volt. Közben megnéztem a moto edge 50 neo-t, wifin és yettel mobilneten se jó. Őszintén szólva fogalmam sincs mi vele a hiba de nekem amióta ezek a kuponok vannak sosem ment (a yettel appon belüli kuponokra gondoltam, mármint bármelyikre nem csak a sparosra)
-
pdr755
aktív tag
Na most az A55 telefont újratelepítettem nulláról (nyilván nem a Yettel app és még kevésbé a kuponjai miatt de akkor már miért ne), rátettem a yettel appot, természetesen nem működnek a kuponok. Átváltottam a telefon nyelvét magyarra (angolul szoktam használni) akkor se változott.
Próbaképp feltettem az appot egy IPad-re (ez az egyetlen iOS ami most kéznél volt nekem) ott teljesen jól ment a kuponok rész.
Tehát vagy android hiba, vagy valamilyen készülékfüggő hiba (de akkor miért jelentkezik többféle Samsung és Motorola telefonon is?) -
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
A "szolgáltatások" menüpont másnak sem elérhető jelenleg a Yettel fiókban?
Ha a honapon erre a "Szolgáltatások" menüpontra megyek, folyamatosan az előfizetés beállításai oldalra dob vissza:
A Yettel applikációban pedig semmit nem jelenít meg a szolgáltatásoknál:
Régebben ez működött ugyanezzel az előfizetésemmel (dpi flotta).
Most valamiért mégse jó. Csekkolni szerettem volna hogy mik az aktív és inaktív szolgáltatások, mert ismerősök panaszkodtak hogy nem tudnak elérni, foglaltat jelez, amikor beszélek mással, erre kiderült hogy valahogy magától kikapcsolásra került a hívásvárakoztatás szolgáltatás, pedig ez mindig is engedélyezve volt. Ezt most külön vissza tudtam kapcsolni a *43# kóddal, de jó lenne látni összesítve hogy milyen szolgáltatások aktívak és mik nem jelenleg.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem sem jelenik meg a Spar kupon az appban, de nekem van myspar app, és ott is van joker kupon amit szintén március 21-23 között lehet használni.
-
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson #114413 üzenetére
A kupont látom de ha rámegyek ez történik (a többi kuponnal ugyanez) -
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson #114410 üzenetére
E-mail cím alapján.
-
Landsmann
addikt
20 %-os Spar kupon az appban elérhető, vasárnapig felhasználható 4 termékre.
-
4Grider
nagyúr
válasz
szabonagyur #114403 üzenetére
Ezek wifi4-es eszközök. Wifi6-nál tartunk az 5G eszközökkel...
-
szabonagyur
félisten
válasz
4Grider #114400 üzenetére
TP-Link router a router mellett, és a ház különböző pontjain ilyenek: TL-WA850RE
-
csacsi67
addikt
válasz
Create. #114398 üzenetére
Nekem is van ilyen nem állitottam semmit A tplink lan portjába be dugtam eg utp kábelt az asus wlan portjába a másik végét. Müködik minden annyi hogy más az ssid meg a jelszo a 2 routeren azt meg a csatlakoztotatott eszközön beálllitod többet nem kell vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo NEW 2DS XL CFW okos! karcmentes, doboz, töltő, tok, 128GB SD kártya, gyűjtői állapot!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 32GB 512GB NVMe magyar bill ujjlolv gar
- Steam Deck 512GB karcmentes, 100% akku, dobozában! Mint az új!
- Kingston renegade 1TB bontatlan
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB magyarított vbill IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest