- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
w910i.
Landsmann: mobilemail működik, beállításokat a Pannon küldte le . Más email nincs beállítva . -
Landsmann
addikt
A mobilemailhez szükséges beállítások biztos jók? Mert ha valamit elírtál, akkor attól még lehet, hogy felkcsatlakozik, de nem a mobilemail kontójára, hanem a Start-ra. Nincs beállítva másik mail fiók is, amit a telefon beállítás szerint bizonyos időszakonként megnéz? Mert ez már nem a mobilemail kontójára fog számlázódni.
-
-
tildy
nagyúr
Nos fiúk lányok, levelezést folytatok a pannonnal, ugyanis nem avgyok hajlandó le nem bonyolított internetforgalmat.
Tudni kell, hogy mobilemailem van, (és tudom, hogy mobilemail esetén meg lehetne megfelelő paraméterekkel oldani, hogy ne lehessen wapozni, csak ezt aszolgáltatást használni) + mobil internet startom.
Ez utóbbi amiatt, mert netcsomag nélkül a mobilemail nem működik....
A problémám az alábbi , ez lett elküldve nekik :Az alábbi problémával fordulok önökhöz:
Mobilemail előfizetésem van, és tudomásom szerint nem haladtam meg a havi limitet.
Ennek ellenére a számlámon mégis van wapforgalom, pedig wapot nem használtam (ebben 100%ig biztos vagyok, és ezt támasztja alá az is, hogy rendszeresen 1-2 Kbosak a felcsatlakozások, egy wapoldal, pl. az önöké, pedig ennél nagyobb ) , más program nem használja a wapot, kizárólag az email kliensem a mobilemail csatlakozáshoz, amely az önöktől letöltött beállítás alapján üzemel.
GPRS WAP 05.20. - 06.17. 19 190.00 kB 1.00 20 190.00 38.00 228.00Oké, lehet hogy a készülék hibás , ezt nem tudhatom, de az a levél amit kaptam, eléggé lekezelő volt...
Lényege ennyi:
"Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a levelében reklamált GPRS forgalom díját felülvizsgáltuk a 20/***-****-es GSM szám vonatkozásában, és a számlázási rendszerünkben hibának nyomát nem találtuk.
Nyilvántartásunk szerint, a fenti GSM számon a Mobil Internet Start szolgáltatás aktív, mely hozzáférést biztosít a WAP szolgáltatáshoz, és az internethez.
Az adatbázisunkban regisztrált adatok alapján megállapítottuk, hogy a GPRS forgalmat a Díjszabásnak megfelelően számláztuk, a Mobil Internet Start szolgáltatás díjazási elvei szerint."Értek a waphoz, nekem köszönhető részben a wapoldaluk is, tudom azt, is, hogy egy ilyen wapoldal igen nehézkesen fér bele 1Kb-ba. ÉS 100%is biztos vagyok benne, hogy afenti időszakban nem csatlakoztam fel , csak az emailkliens, és csak mobilemailes levelek letöltéséhez.
Segíteni nem akarnak, azt kiadni se nagyon, hova, miylen Ip-re csatlakozik fel a telefonom.....
Példa forgalomra:
wap 2009.06.22 15:35 2,41 Csúcsidoben 1 20 10 10
wap 2009.06.22 17:36 1,38 Csúcsidoben 1 20 10 10
wap 2009.06.22 17:55 2,48 Csúcsidoben 1 20 10 10
wap 2009.06.23 14:52 1,04 Csúcsidoben 1 20 10 10
wap 2009.06.25 12:03 2,37 Csúcsidoben 1 20 10 10
wap 2009.07.01 20:11 2,41 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.03 15:31 1,08 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.03 15:51 1,12 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.05 9:20 1,2 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.06 20:20 1,58 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.06 21:04 1,1 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.07 12:20 2,41 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4
wap 2009.07.08 19:10 1,1 Csúcsidoben 1,04 25 10,4 10,4 -
törölt tag
válasz
Landsmann
üzenetére
Akkor azt írom, h:
- másfél buszjegy
- olcsóbb helyen egy gyros
- két nagyipari daráltpatkány a mcdo-ban
- egy drága akármilyen sör kocsmában, vagy boltban két jobb minőségűDe ez volt az utolsó hozzászólásom a témában, mert nagyon unom már ezt a 2007-2008 óta tartó "drágaamobilnet" rágódást. A "drága" az egyik leginkább szubjektív fogalom, ergo fölösleges ezen vitatkozni. Nekem pl. "drága" a cigaretta, akármennyibe is kerül, vagy "drága" az 5-600-as sör, viszont "nem drága" a 3900-as 3 gigás mobilnet, vagy a 2000-es 500 megás.
Más ember (nem rád gondolok, csak általánosság) lehet h teleírja a fórumot h "rohadékokdrágaamobilnet", közben a dohány számlája havi 10-20 rongy (akár úgy is h nem éppen kiemelkedő jövedelmű) -
-
Landsmann
addikt
Jó jó, már kezdik az elvárásaimat bevezetni.
(mobilemail, 20 megás net) Csak én azért egy kicsit még soknak tartom a 480 Ft-ot. Ámbár ha a néhai 400-as waphoz képest nézzük, akkor nem is oylan rossz. Igaz, ott nem volt adatforgalmni korlát, viszont bármire nem lehetett használni.Ha meg még az inflációt is hozzá számoljuk, akkor meg tényleg nem olyan rossz. Még a végén nem is drága 480-ért. 
-
AusWolf
őstag
Ez viszont fontos kérdés: A pannonnak szokása SMS-ben értesítést küldeni tarifaváltozásról? Kedvenc piros szolgáltatóm épp az imént vágott meg 25 ezer forinttal, csak mert "elfelejtettek" szólni, hogy az internet május xy-tól kereken tízszer annyiba fáj, mint eddig.

U.I.: A pannonos családi cucc mellett meg akartam tartani a vodás számom is, de sajnos eljátszották a bizalmam.
-
Új akció
Netezz a mobilodon 0 Ft havidíjért!
"Netezz a mobilodon 0 Ft havidíjért az első hónapban az új Pannon Mobil Internet 20 MB csomaggal - akár számlás, akár kártyás előfizetőnk vagy.
A havidíjban foglalt forgalmi keret 20 MB, amely – Opera Mini böngészővel – híroldalak napi böngészésére és e-mailezésre elegendő. (20 MB-ból egy népszerű hírportál főoldala körülbelül 150-szer tölthető le Opera Mini böngészővel.)
A havi kereted 80%-ának illetve 100%-ának elérésekor SMS-ben figyelmeztetünk, így könnyen kézben tarthatod a költségeket. Természetesen a havi keret elhasználása után is internetezhetsz, kedvező forgalmi díj (32 Ft/MB) ellenében."Ne hagyd ki! Az akciós ajánlat 2009. július 1. és szeptember 30. között, a szolgáltatás első alkalommal történő megrendelése esetén érvényes."
-
Landsmann
addikt
PC-ről is lehet. A mobilnet kifejezés nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag mobiltelefonon jelenítheted meg az információkat, hanem azt jelenti, hogy mobilizált az internet hozzáférés. Az tökmindegy, hogy azstali PC-n, laptopon, PDA-n, telefonon netezel, vagy egy USB-s modembe teszed a SIM-et.
-
Landsmann
addikt
válasz
AusWolf
üzenetére
Csörgesd meg a számot. Ha még nem osztották ki, van némi esélyed, hogy a régi számot vissza kaphasd. Csak kérdés, mennyire partbner ebben a Pannon, illetve számol-e fel ezért külön díjat, ha igen akkor mennyit. DE ha a neveden volt korábban és még nem osztották ki, akkor szerintem már csak hogy jobb színben tüntessék fel magukat, visszadhatnák a régi számot.
-
AusWolf
őstag
Ez lehet, hogy hülye kérdés lesz.
Egyszer régen volt egy pannonos számom, de évekkel ezelőtt lemondtam az előfizetést, és átmentem a vodához. Le is tiltották a kártyát, ahogy kell, nem tud hálózatra kapcsolódni az a telefon, amibe beleteszem. Most kénytelen leszek visszatérni a pannonhoz egy egymástingyenhívós dolog miatt (ezt már írtam egy párszor, ha nem itt, akkor máshol). Szerintetek van rá lehetőségem, hogy visszakérjem a régi számomat, vagy azt már kiosztották másnak? 
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Jövőhéten elutazunk, de szükségünk lenne internetre, e-mail-re és egyébre, havidíj nélül.
Én kinéztem már egyet. [link] A lap alján "Mobil Internet 100 MB-os szolgáltatáscsomag üzleti ügyfelek számára" címen.Még nem volt mobilinternetem, úgyhogy megkérdezném, hogy ennél a csomagnál csak mobilon internetezhetek, vagy ha a telefont modemként rákötöm a pc-re, úgy is müködik-e?
Ha tudtok jobb csomagot, szívesen várom. Köszi előre. -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Még Pannon alkalmazottaknak sem léteznek külön "szolgálati" netcsomagok?
-
Csabee.
nagyúr
Help

Kérdésem az lenne, hogy van egy sim kártyám, kb 9-10éve.. de ez a turbo sim-eknél komolyabb gondokat is okozhaz.. nem kezeli stb..Úgy tudom hogy ha bemegyek a bannonhoz és azt mondom hogy szeretnék új sim-kártyát kérni akkor elvileg ingyenesen adnak egyet! Ez tényleg igaz?
valaki csinált már ilyet? -
-
AusWolf
őstag
Sziasztok. Egy gyors kérdés: Lehetséges a pannonnál számlás előfizetéshez mobilinternet csomagot kérni (mondjuk 1 gigásat), ha én nem akarok külön modemet és SIM-et, illetve felváltva szeretnék netezni a telefonon és PC-n (a telefont modemnek használva)?
-
jack982
senior tag
apropó.. mennyi idő amíg elbírálják számhordozhatóságot? eladó a pannon boltjában 8 napon belülit ígért, de pontosat nem tudott mondani.
van erre valami tapasztalat? -
jack982
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Remélhetőleg működni fog gyári kliens programmal, de ha nem, legalább már tudok egy nevet amit fel kell telepítenem :-)
-
-
-
jack982
senior tag
Sziasztok!
Nemsokára pannonos leszek, és igénybe akarom venni a mobile mail szolgáltatást.
Nokia n82 telefonom van, és a kérdés a következő: támogatja a push e-mailt a telefon?
Tehát azonnal megkapom az e-maileket??? -
Szólista
senior tag
Feltöltőkártyásnál mennyi a min összeg amivel lehet telefonálni? 06.18-án a pgsm feltöltött 500ft-t a kártyára,2010.06.19-ig használható.Ennek ellenére nem tudok hivást inditani,még a számlainfót sem.Azt hallom,hogy nincs elég egyenleg vagy lejárt a kártya.

-
Olcsi
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Valóban bosszantó, engem sem értesítettek, a közleményt meg nyilván nem keresi ki mindenki a pannon oldaláról, ráadásul elég sokaknak nincs internet hozzáférésük, illetve nem értenek hozzá.
Ahogy írtad, 100 Ft-os differencia van a két ár között. Azért havonta 100 Ft többletköltség nyilván nem túl megterhelő, tekintve, hogy mi mindenre elmegy naponta oly sok 100 Ft. Ez csak egy a sok közül, és ezért legalább csak havonta egyszer fizetsz ki plusz 100 Ft-ot.
Egyébként értem én a problémádat, sok kicsi sokra megy, mert ugye ez mindent érint (élelmiszer, ruha, stb...), de ezért nem a pannon a felelős, sajnos. -
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Május 29-én volt értesítés. Én egyszer megszívtam vele, azóta szokássá vált, h 2-3 hetente 1-szer ránézek a szolgáltató oldalára. Sajnos ez van.
A másik,h a lezárt csomagokat régebben is emelték, ez max csak egybeesik az áfaemeléssel. pl. a pannon 60 az tényleg csak az áfa mértékével nőtt (+30 Ft kerekítés)
-
wwenigma
Jómunkásember
Nezzetek meg az uj tarifakat. Ja, hogy nem ertesitettek? Aki akar gondolom most lemondhat előfizut barmit?
Az afaemeles miatt az eddigi Pannon 50 tarifacsomagom 1750ft-ról 1850ft-ra emelkedett. De számoljunk utána.
1750ft áváfal, azaz elötte 1458.33ft a nettó ára. Ezt felszorozva 1,25-tel (25% áfa) 1822,91Ft-ot kapunk. Tehát emeltek 27ft-tal azaz 50 filléres percdíjemelés...vagy a kerekitest mindenre ráfoghatják???

ui: ne kössetek bele, hogy ez apropenz. Mostanaba semmi nem apropenz.
-
Boha
tag
aszonták 3 nap a szállítási idő pannnononline-ról, szóval holnap jön a teló
-
Csabee.
nagyúr
válasz
üzenetére
létezik oylan mobilinternet csomag hogy előfizetsz egyszer 500mb-ra és addig használod amíg le nem kegyek az adatmenyiséged?

llletve itt amit linkeltél ott a GPRS-WAP az egyenlő akar lenni a 3g vel?
vagy fejtsd ki amire te gondoltál! a feltöltős internettel kapcsolatban
-
-
krokk
senior tag
srácok kérdésem lenne. régi djuiceos vagyok. főleg sms-t használok, így a feltöltőkártyás megoldás szimpatikusabb. most láttam hogy van már reload basic csomag (sajna már 26 vagyok
) viszont eléggé kusza az ászf meg a weboldal is. ez rendes havidíj nélküli feltöltő kártyás csomag? nem ez előfizetős és kártya kombó hogy x összeget minden hónapban ki kell perkálni és pluszban még tudsz kártyával rátölteni ugye? csak mert ászfben a praktikumnál írja hogy nincs havidíj ennél viszont nem.köszi előre is
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
van egy előfizetésem már jó pár éve és ahhoz szeretnék internet előfizetést, ezt szerinted megtudják oldani?
-
válasz
Csabee.
üzenetére
Mire gondolsz külön internet előfizetés alatt?
Külön SIM-kártyát vehetsz (egy gigabyte adatforgalommal csak hűségszerződéssel, modemmel, öt-tíz gigabyte forgalmikeretes csomagot vehetsz csak kártyát is), bár ennek nem sok értelme van, ha a telefonod szeretnéd telefonálásra is használni, mert így cserélgetned kell a kártyákat.
Szolgáltatásként 100 megabyte, 5/10 gigabyte rendelhető meg -előbbi a kissé "rablásszagú" kétezer forintos áron. -
polonic
félisten
-
Csabee.
nagyúr
pannonnál tényleg 2000ft a legolcsóbb mobilnet? és csak 100mb adatforgalmas?

-
Boha
tag
rendelt már v.ki pannononline-ról ??
mikor várható a teló érkezése ha ma rendeltem délután ??
kb 2 nap ?? -
frankie!
őstag
Sziasztok! Az internet napijegyet hogy lehet legegyszerűben/olcsóbban aktiválni? PannOnlineon teszek pipát mellé, és akkor aznap éjfélig él? Van valami "aktiválódási ideje"? Valami SMS-ebn megrendelést is írnak, de további infó nincs róla...
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
OK, akkor rákérdezek. Köszönöm.
-
Kvasir
tag
Sziasztok!
Kerestem volna a problémámhoz illő fórumot, de nem találtam

Kártyafüggetlen LG Cookie-hoz keresek pannon MMS, WAP beállításokat.
Az ügyfélszolgálat nem ismeri ezt a készüléket mert olyan menüt kerestet velem ami nincs is
-
-
Bagira01
veterán
Ez a pannon mekkora egy sutyernyák. Csomó ideje ott virít az egyedi ajánlatokba a w880i, a listát már frissítették, de egy kibaszott darab nincs belőle

-
Micuir_M
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mégis van benne extra: hiába rendeltem meg 18.-án, nem kaptam sms-t róla és 22.-én is engedte megrendelni, tehát az előző rendelésem eltűnt az éterben...

-
Mcat
csendes tag
Sziasztok! Pannonnál Samsung M8800 Pixon várható? Egyáltalán mi alapján dől el, hogy forgalmaznak-e egy telefont, vagy nem? Előre is köszi

-
válasz
Micuir_M
üzenetére
Micuir_M:
Ebben nincs semmi extra.
A tavalyi 5 perc után 0 forint akció is érvényes volt a speciális csomagokra -a promóció ideje alatt.
Ami most változott, az a havidíj és az elérhetőség. Amennyiben a tarifához megrendelhető a szolgáltatás (a DPI mellé alapból nem, a promóció lejárta után törlésre kerül előfizetésedről), a havidíj 690 forint, illetve mostmár az üzleti szegmensben is megrendelhető a csomag.club1:
Akkor téved a Pannon ÁSzF.
Küldtem/fogadtam már majd' 300 kB méretű MMS-üzenetet több szolgáltató kártyájával/kártyájáról.
A Vodafone és a Pannon hálózata biztosan képes 300 kB méretű multimédia üzenetet küldeni/fogadni, az MMS-szolgáltatást a világon először bevezető T-Mobile pedig 99% valószínűséggel szintén. -
Micuir_M
tag
A Pannon is kitalálta a Jutalmat: július 31.-ig megrendelve az 5 perc után 0 Ft három hónapig havidíjmentes minden előfizetőnek.
És tényleg: DPI-m van és a 1741 engedte megrendelni, míg májusban nem, mert akkor még nem járt a DPI-hez. Most várom a megerősítő sms-t, elvileg 72 órán belül meg kell jönnie. -
club1
veterán
válasz
Killing
üzenetére
A Szolgáltató hálózatán belül legfeljebb 300 kB-os MMS küldhető, de a Vodafone hálózata
nem fogadja a 100 kB-nál nagyobb üzeneteket, a T-Mobile hálózata pedig a 150 kB-ot
meghaladóakat. A T-Mobile és a Vodafone hálózatából érkező MMS-ek maximális mérete
150 kB.
(Copy&Paste from Pannon ÁSZF) -
SpeedR
őstag
válasz
zsákai tibor
üzenetére
Ezt a levelet erre az email címre küldd el:
ugyfelszolgalat@pannon.huEgyébként az 5 GB böngészésre bőven elég egész hónapban, ha nem töltesz le, és youtubot meg ilyesmit csak módjával használsz. Elvileg értesítést is kell, hogy kapjál SMS-ben, ha közel jársz az 5Gb-os határhoz.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A T-mobile-nál 300 Kbyte lehet egy MMS maximális mérete.Pannon-nál ez mennyi?
Tibor:Itt mindenki tegeződik mindenkivel.
-
zsákai tibor
csendes tag
Azzal a kéréssel fordulok önökhöz,hogy 2009.2.24-én vásároltam egy internet 5gb előfizetést.mivel akkor nem volt korlátlan csomag,így ezt a tarifát választottuk,és vártuk hogy a 2éves hűség alatt lesz lehetőségünk átváltani,korlátlanra. Nem igazán merjük használni,nehogy átlépjük a havi keretet. Ha mód van rá hogy átváltsák,akkor vállaljuk a 2éves hűséget. Várom mielőbbi válaszukat. Tisztelettel és köszönettel:Zsákai Tibor
-
törölt tag
Ezeket a cuccokat IMHO auto módon nyomtatja szerintem a számlázóprogramjuk, vagy a vállalatírányítási rendszerük megfelelő modulja, azt megy postára. Gondolom racionalitási okokból cancel-ezni a 6 Ft tartozást macera lenne aztán inkább nem nyúlnak bele.
BTW. legközelebb a személyes adatokat feketítsd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Satechi aluminium for MAC US vezetékes billentyűzet / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(mobilemail, 20 megás net) Csak én azért egy kicsit még soknak tartom a 480 Ft-ot. Ámbár ha a néhai 400-as waphoz képest nézzük, akkor nem is oylan rossz. Igaz, ott nem volt adatforgalmni korlát, viszont bármire nem lehetett használni.Ha meg még az inflációt is hozzá számoljuk, akkor meg tényleg nem olyan rossz. Még a végén nem is drága 480-ért. 

Kártyás internettel sem lehet jobbra járni,mert 45 napig lehet csak felhasználni
honnan tudtad?