-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz
Trailbreaker #115438 üzenetére
A Media Markt árulja sajátmárkásként. A belseje valószínű LG, mert a telóm távirányítója annak ismeri fel.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Trailbreaker #115436 üzenetére
Ilyen [link] TV. Milyen alkalmazás boltot keressek a TV-n?
-
Trailbreaker
tag
válasz
szkaroly #115435 üzenetére
Ha feltudja rá telepíteni a TV-je alkalmazás boltjából, akkor olyan nagy baj nem lehet.
Hivatalosan Yettel oldala szerint.
Milyen eszközökkel nézhetem a Yettel TV-t?
TV Box (tőlünk bérelhető)
Samsung Okos TV-k (2019-es modellévtől kezdve)
LG Okos TV-k (2019-es modellévtől kezdve)
Egyéb Android TV alapú Okos TV-k
Kiskereskedelmi forgalomban kapható, Google által bevizsgált Android TV alapú box (9-es vagy annál újabb verziók)
Android mobil és tablet (9-es vagy annál újabb verziók)
Apple iPhone és iPad (iOS 14 és iPadOS 14 vagy annál újabb verziók)
Web böngésző: Chrome, Microsoft Edge és Apple Safari) -
szkaroly
senior tag
válasz
Trailbreaker #115434 üzenetére
Szóval ha a TV valamiért nem kompatibilis, akkor kisnyúl.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Trailbreaker #115429 üzenetére
Faternak valamilyen OK okostévéje van, halvány fogalmam sincs hogy mit tud és mit nem. Az a 500 forint nem volna nagy érvágás.
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok yettelnél hordozható wifi routereket függetlenül lehet kapni? feltöltőkártyásba vennék.
-
szkaroly
senior tag
válasz
donjohnson #115427 üzenetére
Köszi. Itt csak a határozatlan idejű szerződést írja. Ha valaki hűséget vállal, akkor mennyi? Amúgy a szolgáltatás megbízhatósága milyen? A net elég stabil egyébként 230-300/20-50.
-
donjohnson
addikt
válasz
szkaroly #115426 üzenetére
https://www.yettel.hu/tv/tvbox
és itt említi ezt:
TV Box eszközbérleti tájékoztató
− Első TV Box: 490 Ft
− Második TV Box: 490 Ft
− Harmadik TV Box: 490 Ft -
szkaroly
senior tag
Sziasztok. A Yettel TV megrendelésén gondolkodom. Egy csomagot már kinéztem, de azt nem találom sehol hogy a TV BOX bérlése mennyibe kerül? Előre is köszi az infót (vagy linket)!
-
akaszajanos
tag
válasz
aprokaroka87 #115419 üzenetére
Alsóváros, még a Szivárvány utca környékén.
-
4Grider
nagyúr
válasz
SztiviVander #115421 üzenetére
A keretes nálam anno 20 MHz vagy annál kevesebb 5G frekit jelentett.
-
tomp
félisten
Érdekesség, hogy a Yettel is elkezdte adni B3-on az 5G infót:
torrente777
Szerintem ettől változott meg nálad az ikon. -
SztiviVander
addikt
válasz
torrente777 #115415 üzenetére
A teli 5g ikon azt jelenti hogy 5g nsa-n van, a keretes 5g meg azt hogy bar elerheto az 5g halozat de nem csatlakozik ra es 4g-t hasznal.
-
CellWalker
tag
válasz
akaszajanos #115412 üzenetére
Ezt tényleg érdemes bejelenteni, simán lehet egy véletlenül elbaltázott konfiguráció, amiről maguk sem tudnak.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Szeged melyik része?
-
CellWalker
tag
válasz
Válaszd a Kapcsolatok -> Mobilhálózatok -> Hálózat mód menüpontban az "5G az elsődleges" helyett az "LTE az elsődleges" lehetőséget. Úgy elvileg NSA módban marad, már ha a hálózat ezt engedi. Siker?
-
zzola
titán
válasz
A készüléked használati útmutatójában kellene megnézni, melyik ikon mit jelent.
Tegyél fel appot, amivel látod mikor melyik hálózatot használja.
Az alsó az biztosan 5G-re csatlakozik, az első 5G NSA (LTE-n keresztül), de ez közel sem biztos, csak találgatok, nem ismerem a Csamcsung ikonjait. -
trec12
addikt
válasz
Indítsd újra a telót. Nekem akkor volt ilyen mikor valami gáz volt jó pár óráig yetteléknél. A teljes újra indítás után lett jó minden a repülő mód nem segített.
-
torrente777
tag
Üdv mi lehet a probléma?Ma reggeltől megváltozott at 5G ikonom (a 2 képen látszik milyen volt és milyen lett )és a le és feltöltés is elromlott és ezeket a számokat hozza.Ha repülő módba teszem a telót akkor kb 5 percig jó.Samsung S25 Ultra .
-
donjohnson
addikt
válasz
kérdezd meg a form-on a yettel-t, hogy hova lett az 5g, ha eddig hónapokig volt: [link]
-
4Grider
nagyúr
válasz
Ilyen olyankor szokott lenni, ha új helyre költöztetik a környéken a bázisállomást. Mondjuk a néhány hét kicsit necces, menni szokott a dolog 1-2 héten belül.
-
akaszajanos
tag
Néhány hete írtam, hogy Szeged egy pontján váratlanul megszűnt az 5G – és úgy tűnik, nem egyedi hibáról van szó. Elég szomorú, hogy a betonstabil technológiát csak úgy áthúzhatja egy szolgáltató, hogy visszaállítson a területen valami sokkal rosszabbat.
2024 eleje óta használtam elégedetten az 5G-t, ami az egész lakásban tökéletes térerővel jött mindig, és 5-600 megabitet simán el lehetett érni vele. Ez persze egy picit overkill volt, de már a felétől is nagyon boldog lettem volna.
Nos, mára már csak sima LTE van (LTE+ sincs), ami jobb pillanataiban is csak kb. 10 megabitet produkál. Próbáltam több eszközben is (ZTE router, iPad, iPhone, Magic7 Pro) is, de mindegyik csak LTE-t talál már. A város más részein továbbra is működik az 5G, itt valamiért nem érezték fontosnak, hogy megmaradjon.
Ilyen is van. Kár. -
slice14
veterán
Nálatok megy a VoWiFi?
Pár napja vettem észre hogy nincs kijelezve a szolgáltató név mögött, valamint *#*#4636#*#* menüben is LTE a hang szolgáltatás típusa.
Természetesen WiFi preferált van beállítva.
Yettel Otthon Net (TP Link N510v) valamint Pixel 9. -
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87 #115395 üzenetére
Nekem is 5G-t ír, pedig garantáltan nincs, csak 4G+.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest