Hirdetés
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltaneger
tag
válasz
remetelvtars
üzenetére
Nem tudom, lényeg, hogy nem veszett el a számom.
-
zoltaneger
tag
Időközben magától átcserélődött a telefonszám.
Reggel fél 8 után már jó volt.
Ilyenkor ezt automata csinálja, vagy vakakinek feltünt a központból és rendbe rakta manuálisan? -
zoltaneger
tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Ha mégsem megy végbe, és a régi számomat senki nem tudja hívni, mi történik utána?
Ez a szám vokt már a Yettelnél, de elvittem, most visszahoznám. Ez bezavarhat esetleg?
Ha nem megy át a régi szám, azt látja a Yettel holnap reggel anélkül, hogy jelezném nekik, esetleg korrigálják maguktól?
-
zoltaneger
tag
Sziasztok!
Mára van egy számhordozásom. Az ideiglenes számom meg mindig él, viszont a hordozni kívánt szám 1,5 órája nem.működik. A hívott számon előfizető illetve szolgáltatás nem kapcsolható szöveget mond be. Ez egy 30-as szám amit a Telekom elengedett, de nem aktiválódik.a Yettelnél.Régen már volt a Yettelnél a szám, viszont elvittem, de most újra visszahoznám.
Mi lehet a probléma? -
zoltaneger
tag
Sziasztok!
Mitől lehet a következő jelenség?
Amikor kikapcsolom a tv-t majd legközelebb be, akkor mindig a google háttérképek jönnek be, és a box távirányítójának a TV gomb megnyomásával tudom elkezdeni a tv nézést.
Képernyőkímélő ki van kapcsolva ez 100%.
Köszi a segítséget.
-
zoltaneger
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Tuti, hogy lehet rá váltani mert ha egy Yettel full csomagot állítasz össze, akkor is felhozza ezt az új tarifát. Én rákérdeztem az ügyfélszolgálaton, és azt mondták hogy akinel kevés net kell azoknak van fenntartva, viszont nem publikálják, de elérhető.
Azt, hogy milyen csatornán lehet váltani erre nem tudom, én flottás. -
-
zoltaneger
tag
Köszönöm mindenkinek. Este ránézek a szerződésre. Esetleg ha valaki itt a Yetteltől lenne szivesen fogadnám a véleményét.
-
zoltaneger
tag
Sziasztok!
2024 december 30-án kötöttem egy 24 hónapos szerződést otthonnet szolgáltatásra amihez ZTE G5B routert kaptam.
Időközben bevezették nálunk az optikát és felbontottam hűség alatt a szerződést 2025 február 20-án.
Most a számlában van egy olyan tétel, hogy:
Eszköz bérlet kedvezmény miatti hűség korai felmondási díja 48.000 Ft. Ezt az összeget hogyan számolta ki a Yettel? 1,5 hónapig használtam a szolgáltatást, én úgy tudom csak az elhasznált hónapok után kell fizetni. -
zoltaneger
tag
Yettel otthonneten keresztül tp link wifis kamerákat szeretnék használni lakás megfigyelésére. Mennyire megbízható ilyen téren az otthonnet? Kábeles netünk nincsen, csak rendelni tudnánk ha nem éri meg a yetteles megoldás. Szakadásoktól mentes netre lenne szükségünk.
. -
zoltaneger
tag
Yettel otthon nethez egy ZTE G5B routert kaptam. Ennek van 2 LAN csatlakozója. Szeretnék 3 kamerát hozzá csatlakoztatni LAN-on keresztül. Hogyan tudom ezt kivitelezni?
-
zoltaneger
tag
OtthonNet+Yettel TV előfizunk van. Több alkalommal amikor bekapcsoltuk a tv-t nem a csatorna jött be hanem valamilyen számunkra ismeretlen háttérképek és a jobb alsó sarokban az van kiírva, hogy Google kiemelt fotók. Ezt hogyan lehet kiiktatni, hogy ne jelenjen meg?
-
zoltaneger
tag
Nálunk csak kamerák vannak hozzá csatlakoztatva ami 2,4 g-n megy, semmi és senki másnem használja. Ezért keresném ezt a beállítást, hogy 5G-n ne szórja a jelet.
-
zoltaneger
tag
Sziasztok! Otthonnet szolgáltatásunk van mától. ZTE routert kaptunk, ehhez kérnék segítséget.
Hol tudom beállítani azt, higy a router csak 2,4 ghz-en szórja a wifit és 5G-n ne?
-
zoltaneger
tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Engedi igen, csak mégsem kellett a kártya így megszakítottam.
-
zoltaneger
tag
Sziasztok! Egyik este online regisztrálni akartam egy expressz kártyát,adataimat mindent megadtam de az aktiválás előtt meggondoltam magam, mégsem kell új kártya és bezártam az ablakot. Ilyen esetben ha nem megy végbe egy kártya regisztráció azt látja monitorozza a szolgáltató?
-
zoltaneger
tag
Sziasztok! Lehet buta kérdés, de miért akarják a Yettel üzletben a feltöltőkártyásokat előfizetésre terelni? Pénteken voltam a veszprémi Yettelnél és feltöltőkártyás ügyet intéztem, ekkor kérdezte az ügyintéző, hogy nem akarok e előfizus lenni. De ismerőseim körében mással is megtörtént, másik üzletben.
-
zoltaneger
tag
Sziasztok!
Számlázással kapcsolatban lenne kérdésem.
Megszüntettem az előfizetésemet (számhordozással) hűségidőn belül.
Megkaptam a számlámat és egy dologgal nem vagyok képben a számlán.Elszámolási információ
Megnevezés Idõpont Összesen Ft
Egyenleg az utolsó számlázáskor (számlaszám: ******** ) 2024.07.xx. xxxx,00
Elõleg jóváírás 2024.07.xx. -9999,00
Pénzügyi rendezések
Befizetés 2024.07.26. -xxxx,00
Fennmaradó egyenleg -9999,00
Jelenlegi számla egyenlege 5960,00
Záróegyenleg -5555,00Elnézést a kicsillagozott részért, de így látom helyesnek.
Amit szeretnék kérdezni, az lenne, hogy a jelenlegi számla összegét elutaltam, de van egy záróegyenleg, (persze kevesebb attól ami itt látható), az túlfizetés lenne vagy én tartozom még? Mínuszosan van megjelölve.
Azt értem, hogy az 5960 ft-ot azt utalom, de a minuszos összeg az mi lenne?Nagyon köszönöm a segítséget.
-
zoltaneger
tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Köszi szépen. Érdekes, nekem semmit nem hoz elő, eltűnt.
Egy ideje már feltöltőkártyát használok a Yettelnél, de valahogy itt nem sikerül spórolni a hívás költségekkel még a hangjegy opcióval sem. Pedig sokkal szimpatikusabb a Yettel mint ahol először voltam a Telekom. -
zoltaneger
tag
Kártyásként több hete az applikációban a szolgáltatások->ajánlataid menüben nem jelenik meg semmi. Eddig mindig megjelentek az egyedi kedvezmények. Esetleg itt kártyás előfizetést használ valaki? Érdekelne másnál működik-e az egyedi ajánlat.
Telefonálási szokásaim nem változtak. -
zoltaneger
tag
Sziasztok!
Kinek milyen tapasztalata van a feltöltőkártyásoknak szóló egyedi ajánlatokról amik időről-időre változnak?Mondjuk én egy időben kaptam folyamatosan, de egyszer csak megszűnt felém az ajánlatuk.
-
zoltaneger
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Valamiért nem akarták. Először azt mondták ők nem tudnak azonnal kikapcsolni hanem továbbítaniuk kell a központ felé. Utána mondta a hölgy, hogy hívjam a call centert es visszaadta az igazolványomat.
-
zoltaneger
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Teljesen szeretném megszüntetni. Az üzletben nem vettek fel végül semmi igényt, ott azt momdták jelszavam ismeretében hivjam az ügyfélszolgálatot és itt megszüntetik.
Ahhoz képest, hogy nem jutottam semmire sem az üzletben, küldtek egy sms-t hogy szánjak rájuk pár percet egy kérdőív erejéig. -
zoltaneger
tag
Bár jobban szeretem az ilyen dolgokat személyesen intézni, de ha más megoldás nincs marad ez. Köszi szépen.
Egyébként abból lehet problémám,hogy ilyen hamar bontok szerződést?
Esetleg a nevem mellett rögzíthetnek valamilyen negatív infót emiatt? Vagy bármi ehhez hasonlót? -
zoltaneger
tag
Segítséget szeretnék kérni az alábbiakban.
Történt egy feltöltőkártyáról előfizetésre való váltás 2 héten belül. Amikor a váltás megtörtént, úgy nézett ki kell az előfizetői kártya, de nem sokkal később kiderült mégsem kell. Igaz hűség van rajta (készülék nincs), de nem probléma.
Szeretném ezt az új számot megszüntetni, ezt jeleztem is személyesrn Yettel üzletben. Láthatóan nem tetszett az ügyintézőnek és azt mondta,ők nem tudnak azonnal kikapcsolni kártyát,csak igényt rögzíteni.
Azt mondta hívjam fel az ügyfélszolgálatot jelszavammal együtt és visszaadta a személyi igazolványom.
Van esetleg valakinek tapasztalata hívószám kikapcsolással kapcsolatban? Miért nem tetszett az ügyintézőnek, hogy kérem a kikapcsolást? Lehetséges,hogy azért mert még csak mostanában lett átváltva a kártya? A hívószám egyébként a legkisebb csomagban van Yettel Start-ban.Köszi a segítséget.
-
zoltaneger
tag
Sziasztok! Yettel applikációban a feltöltőkártyámra a szolgáltatásokat nem tudom megrendelni 20%-os kedvezménnyel ugyanis ott teljes árat mutat. Teljesen új hívószámról van szó. Jelszóval van hozzáadva a fiókhoz. Mi lehet a probléma?
Ugyanazon ügyfélszámon még egy előfizus szám szerepel. -
zoltaneger
tag
Valóban érdekes. Sőt az is, hogy ha valaki jelszót szeretne megadni, akkor be kell mennie egy üzletbe meet online aktiváláskor nem lehet megadni.
-
zoltaneger
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen Expressz kártyák. 4-5 évvel ezelőtt is voltak feltöltőkártyáim (csak közben Telekomra váltottam) illetve előfizetésem is volt, de az már nagyon-nagyon régen, akkor is mindig más-más azonosító alatt voltak. Az elképzelhető, hogy pl. a jelenlegi azonosítóim alatt voltak már régen hívószámaim? Vagy mindig teljesen új azonosítót ad a rendszer?
-
zoltaneger
tag
Köszi a válaszokat. Lenne még egy kérdésem, hogy 3 feltöltőkártya van a nevemen, és mind a 3 különböző Yettel azonosító alatt. Ennek így mi értekme van? Miért van minden egyes regisztráció után új azonosító szám?
-
zoltaneger
tag
Igazából csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy ilyeneket nyilvántart-e ha nem kerül megrendelésre csak elkezdi valaki.
-
zoltaneger
tag
Ha elkezdek egy rendelést sim kártyára az appon keresztül, vagy a Yettel fiókba belépve, de meggondolom magam és megszakítom az egész folyamatot ezt látja a Yettel? Monitorozza ezeket a megszakított rendeléseket? A másik kérdésem pedig, ha üzletben átváltok kártyásról számlás előfizetésre és esetleg meggondolom magam és megszüntetem teljesen az előfizut akkor erröl az az ügyintéző akinél a szerződést kötöttem fog róla értesülni? Nyíregyházán lakom itt kötöm meg a szerződést, de Pécsen szüntetem meg.
Köszi a segítséget. -
zoltaneger
tag
Korlátlan csomag 8990 Ft megemelt sávszélességgel és hozzá kérhető lebeszélhető percek. Csak appban intézhető. Én így tudom. De ha tévedek, akkor elnézést kérek.
-
zoltaneger
tag
Mit lehet tudni az adatforradakomról?
-
zoltaneger
tag
Igen ezt ismerem. Én esetleg új tarifacsomagot várnék, vagy esetleg egy olyan opciót, hogy kártyások ingyen beszélhetnek egymással mint anno.
-
zoltaneger
tag
Sziaaztok!
Dominóról váltanék Yettel kártyás csomagra. Látom az app-ban, hogy vannak egyedi ajánlatok perc lebeszélhetőségben. Ezekről van valakinek tapasztalata? Folyamatosan igénybe lehet venni?
Próbának megrendeltem egy 35 perces hangjegyet és utána felajánlott a rendszer 70 percet 630 ft-ért. Ezek folyamatosan fognak növekedni? Vagy a legkisebb csomag a 35 perc az elfog tűnni és csak a nagyobb perceket lehet csak megrendelni?Minden tapasztalatot örömmel fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tessék itt lesz.