- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
Donki Hóte #112398 üzenetére
Mobilhálózaton megy minden.
-
szaboi6512
őstag
válasz
Donki Hóte #112398 üzenetére
A TV Streaminghez nem szükséges Yettel hálózat annyi biztos.
-
Elnézést kérek, ha hülyeséget kérdezek, de a Yettel szolgáltatóval (Pannon GSM, Telenor, stb) még sosem volt kapcsolatom. A kérdés az, hogy a Yettel full csomagban kínált internet/TV/streaming szolgáltatások kábelen jönnek, vagy mobilinternet hálózaton?
A hozzáférés földrajzilag korlátlan, vagy helyfüggő
-
zoli62
addikt
válasz
donjohnson #112395 üzenetére
Nem, egy sima volt KÜF flotta tarifám van, ami tartalmaz némi adatkeretet.(4 GB, inkább wifin használom) Én írtam azt is, hogy a lakásban 10/1-2 Mbs a legyakrabban elérhető sávszélesség LTE-n, közel három éve. Kilépek a házból van 5G, de mióta iPhone 15 Plust használok közel fél éve, a városban több helyen látok 5G-t, de a feltöltése ennyire gyér, mint amit írtam. (1-2 Mbs)
-
rin33
senior tag
Az új ,,Valódi 5G élmény..” reklám az SA 5G bevezetésére utal? Úgy tudom azt mondták hogy az év végéig lesz SA mindenkinek…
-
zoli62
addikt
válasz
donjohnson #112390 üzenetére
Persze ez alkalmanként megvolt.
-
zoli62
addikt
Mostanában ahol járok a városban, és van %G llefedettség, roppant asszinkron a le- és feltöltési sávszélesség. Míg lefelé gyakran 500 Mbs, a feltöltés 1-2 Mbs. Más is tapasztal ilyet?
-
Ricsxx
tag
válasz
SztiviVander #112383 üzenetére
Nyilván, mert ettől függetlenül nem próbálhattam őket hívni és személyesen is bemenni…De jól levontad a tanulságot
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander #112383 üzenetére
Mindegy, inkább kussolok.
-
Ricsxx
tag
Sziasztok!
Dolgozói flottásként kértem visszahívást készülékvásárlás miatt. Jellemzően mennyi idő amíg jelentkezik a Yettel-es flottás ügyintéző? Már lassan letelik a 30 nap... -
Dave1984
őstag
Upload rekord .Mit állíthattak?.eddig max 90 körül mértem bármikor...
Otthonet
4G B3
5G N78
[kép] -
rin33
senior tag
válasz
bociusz #112365 üzenetére
A környékemen van B28 továbbra is, nem tudom miért tűnt el több állomáson a Cellmapper szerint.
Megfigyeltem hogy pl. Vodánál távolabb a toronytól sokkal erősebb lesz a B20 mint magasabb sávok.. főleg beltéren... A Yettel-nél kb. mindig egyforma erős a 4 saját sáv, ha beltéren gyenge a B1, B3 akkor átvált B8-ra ami kb. ugyanolyan gyenge lesz csak picit stabilabb, ezután vált sokszor B20-ra ami már sokkal erősebb kb ugyanolyan távolságból.. De a B28 is olyan ,,gyenge" mint pl. a B1 ugyan arról a toronyról.
Sztem az új antennák laposabban sugároznak vagy le van szabályozba a low band.. -
Tigerclaw
nagyúr
A Yettelnél továbbra sincs Apple Watch támogatás?
-
donjohnson
addikt
válasz
bucihost #112367 üzenetére
ezt csak azt jelzi, hogy lte és lte+ között váltogat, amit az is befolyásol hogy milyen intenzíven használod a netet. kezdj el letölteni egy linux iso-t és akkor folyamatosan lte+ lesz: [link]
ha véget ér a letöltés akkor visszamegy lte-re lte+-ról.
hova raktad egyébként a routert? megpróbálhatod átrakni egyik ablakból a másikba, hátha javul valamit a térerő. -
bucihost
senior tag
válasz
donjohnson #112364 üzenetére
Szia!
Köszi. tp-link van, de nem hiszem, hogy eszköz probléma lenne mivel a telefonokon is hasonló a helyzet. Szerintem leghamarabb valamelyik bázis állomással lesz a gond.
Próbaképp már kivittem kültérre is a routert de ott se képes rendes kapcsolatra. 5G-t kint sem talál, pedig ~ 9 hónapig tökéletes volt az 5G és 99%-ban csak azon lógott.
Már küldtem ezzel kapcsolatban emailt az üfsz-nek csatolva a router naplót is amiből látszik, hogy sokszor 10 másodpercenként dobál a hálózat típusok közt.
De mindig a sablon szöveg jön, hogy nincs a környéken sem leállás sem karbantartás.
-
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Otthon net + TV-t sikerült e már valakinek hűség alatt bontani?
Lassan 1 éve van meg. Eddig nem volt különösebb gond vele, pár belassulást kivéve. 1 hónapja viszont a sebesség eltűnt. 15-50 közt ugrál. 5G-re fel sem csatlakozik, vagy 4G vagy 4G+ van csak. Üfsz szerint semmi gond nincs náluk, cseréltessek eszközt + sim-t.
Megtörtént, ugyan az a felállás. 1 hete már 4G+ sincs.
Ma ismét hívtam őket, mert kemény 3/0,5-ös sebességeket mérek. a csúcs talán 15/10 volt, de az is kb 30 mérésből 1x sikerült. Így a tv is akadozik. A válasz ismét eszköz + sim csere volt... Az ügyintéző nem érti meg, hogy a háztartásban lévő 3 telefonon is ugyan olyan gyenge a sebesség, erősködik nincs hálózati gond.Hogyan tovább? Ezért nem akarok 12+-t fizetni havonta...
-
szkaroly
senior tag
válasz
donjohnson #112361 üzenetére
Nincs 5G de nem is fontos, úgy örülök ennek is mintha már Karácsony lenne és a Télapó elnézte a naptárt.
Nézegettem korábban a listát, de akárhányszor volt Békéscsaba kiírva soha nem történt semmi. 2-3 hónapja még az ügyfélszolgálattal is leveleztem bizonyos anomáliák miatt, akkor azt az infót adták hogy nincs hálózatfejlesztés tervezve a környékre. Meg is lepődtem.
-
szkaroly
senior tag
Csoda történt ma, elérte az én lakhelyemet is a hálózatfejlesztés. Többéves kínlódás után (15/5 mbit/s sebesség, gyenge 4G térerő) ma amikor hazaértem 100/50 megabites sebességet mértem. Kicsit úgy vagyok vele, mint amikor egy Rejtő regényben Wágner úr nem hiszi el hogy 100 font összeg is létezik és bizonygatja szerencsétlen amatőr útonállónak hogy bizony az csak 10 font lesz.
A tisztesség arra kötelez, hogy a sok rinyálás után a dicséret se maradjon el: Köszönöm Yettel!
-
bociusz
aktív tag
válasz
optimuslg #112357 üzenetére
"A válaszok eltérőek voltak: a Yettel és a Telekom azt mondta lapunknak, hogy bár az Apple megteremtette a platformok közti üzenetküldés technikai alapjait, ahhoz, hogy a szolgáltatás valóban elérhető legyen, a hazai telekommunikációs szolgáltatókra is további fejlesztési feladatok hárulnak. Ezzel szemben a Vodafone mást közölt lapunkkal:
Az Apple iOS 18 operációs rendszer új megoldása, az RCS-üzenetküldés és a frissítés elérhetősége az egyes piacokon az Apple döntésének függvénye. A Vodafone Magyarország legfrissebb információi szerint az Apple a kisebb piacokon – így Magyarországon is – 2025 január végéig vezeti be a frissítést" (24.hu) -
optimuslg
tag
Üdv! Van vmi infó hogy Rcs támogatás mikortól lesz iPhonera? Ios18 már tudja
-
rin33
senior tag
válasz
bociusz #112349 üzenetére
Van pár helyszín ahol a Cellmapperen eltűnt a B28 pl. Csanádpalotánál ma ahogy arra jártam, eltűnt de Szeged mellett is látok ilyen állomásokat. B28-ra eddig se csatlakozott, B8 után mindig B20-ra áll a telefon és CA-ba is nagyon ritkán kerül bele a B28.
Ez lenne majd az SA az N78-al együtt? -
SztiviVander
addikt
Rányomtam, villogott mint a karácsonyfa (10x önmagára átirányítás ugye) majd hibaüzenet. Jót nevettem és el is engedtem. Nem is értem minek ezen pörögni, úgyse nyertek semmit
Viszont majd pár hónap múlva jönnek ide az "én nem is adtam semmiféle hozzájárulást hogy hívogassanak marketing ajánlatokkal" kommentek, pedig az ilyen játékokkal pont de. Csak ugye writeonlyországban senki nem olvassa el mire is nyom rá
Mert biztos pusztán terézanyaságból csinálnak ilyen nyereményjátékokat...
-
Zol01
tag
Sziasztok! A nyereményjáték regisztrációra nekem sem működött sem ios-en, sem pedig androidon. Az applikáció újratelepítése megoldotta a problémát. Ha van még valaki akinek nem működik az tegyen egy próbát.
-
Ret2
lelkes újonc
Ahogy nézem Tatabányán is van egy n28.
-
bociusz
aktív tag
válasz
szabonagyur #112348 üzenetére
Igen. Nem véletlenül az Otthonnet és Irodanet előfizetésekkel kezdték az SA éles üzemét, itt ugyanis még nincsenek se hanghívások (VoNR), a ill. a fix telepítés (az előfizető eszköze nem mozog) miatt a handover (cellák és/vagy tornyok közti átadás) se kritikus.
-
Landsmann
addikt
válasz
l1k3_1t #112342 üzenetére
Biztos hogy függ. Már csak azért is, mert ugyanolyan beállítás mellett a Snapdragonos ezt mutatja:
Jól látszik, hogy Yetetles kapcsolatnál nem ír Bandet, míg a Telekomnál hűségesen igen, holott nincs is másik kártya benne.
Mediatekes meg rendesen mutatja az SA hálózatokat.
Még csak a helyszínt sem teszi mellé, pedig az adatbázis át lett téve. -
bociusz
aktív tag
válasz
SztiviVander #112345 üzenetére
Nem tudom, ezt a helyszínen kéne megnézni valakinek, ha arra jár. Ami a Cellmapperen felbukkant, az SA kiépítést jelent, ettől függetlenül működhet NSA-ban is.
Ami még kérdés, hogy osztozik-e DSS-ben a freki, vagy azt lekapcsolták. Az utolsó 4G-s 700 MHz mérés Sopronban júliusi. -
l1k3_1t
tag
válasz
SztiviVander #112345 üzenetére
Öröm lenne nagy távolságban rendes 5G-t is látni ami nem 4G adóról menne.
-
l1k3_1t
tag
Ki használ Yettel-t a telekomos T Phone 2 valamelyikével? Szeretném tudni hogy az egyébként is ilyen kártyafüggetlen mobilok mennyire használhatóak Yettel-el is. Érdemes-e venni egy (leendő) Yettelesnek olyan mobilt?
-
Piftuka
veterán
válasz
bozont #112331 üzenetére
"Mondjuk gratulálok a cégnek. Próbáltam pc-ről, de csak yettel appból lehet jelentkezni, ami átirányít böngészőbe.
"
Én nem használok mobil alkalmazást; mindig a számítógépemen nyitom meg a Yettel weboldalát és a profilomat. Ezért az említett Yettel nyereményjátékra is az aktuális számlám befizetésekor, a Yettel főoldalon figyeltem fel, természetesen a számítógépemen futó böngészőből.
Rákattintottam a "Részt veszek" interaktív gombra, ami pár másodpercnyi oldal újratöltést követően visszadobott a főoldalra.
Két kísérlet utána rájöttem, hogy nem az én készülékemben van a hiba.
Nem tudták volna úgy leprogramozni, hogy csak mobilról látszódjon ez a reklám/számítógépről ne legyen aktív a nyomógomb? Vagy esetleg annyit odaírni, hogy "Figyelem! Az ajánlat csak mobiltelefonról megnyitva elérhető"...?
Vagy valami ilyesmi...
Azért a korban, amelyben a Marsra robotot küldtünk és a Földről irányítottuk nem gondolom kivitelezhetetlen feladatnak a fentieket... -
bociusz
aktív tag
válasz
Landsmann #112338 üzenetére
Egyelőre nincs új hír arról, hogy mikor indul az SA az okostelefonos tarifákon (korábban év vége előtt ígérték). Egyébként pont tegnap volt 1 éve a publikus rajt.
-
válasz
Viktor0610 #112330 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget.
-
Landsmann
addikt
válasz
l1k3_1t #112335 üzenetére
Szerintem készülékfüggő is. Két, különböző típusú Xiaomi telefonnal egymás mellett az egyik amint lát NSA 5G-t, rá is cuppan. (Redmi Note 10 5G) A másik (Redmi Note 13 Pro 5G) meg csak 1-2 cellára, miközben az előző vagy 30 cellát is bejárt. Még érdekesebb a helyzet ha NR Only-ban van. Kilistázza ugyan a látott cellákat, de frekvenciát, bandet sem ír hozzá, miközben a Telekomos cellák szépen sorakoznak a listában, pedig Yettel kártya van a készülékben. Eközben a másik NR Onlyban szépen hozza az 5G-s SA cellákat. Igaz, hogy csatlakozni nem tud rá, de a listába minden adatával berakja a Netmonster. A processzor eltérő a két telefonban. A Snapdargonoson a Cell Info Network is esetlegesen megy, míg a Mediatekes csont nélkül. Az is igaz, a Note 13 sokkal kevesebbszer vált cellát mint a Note 10. Ennek az okát nem igazán értem, hiszen egymás mellett van a két készülék.
-
bociusz
aktív tag
Sopronban elindultak az első 700 MHz-es (N28) 5G helyszínek a Yettelnél is.
-
l1k3_1t
tag
válasz
wolf88 #112290 üzenetére
Valószinűleg a szolgáltató és adótornyai dönti el a Non Standalone 5G (tehát 4g hálózat alatt működő 5G) végett hogy csatlakozol-e az 5G-re vagy sem, ahogy kedve tartja és/vagy attól függ hogy hol vagy. Előfordult velem hogy az NR-re (az volna a Standalone 5G amire nem enged fel a yettel) aztán a NR/4G-re erőltetem (android rejtett beálítási lehetőség) hogy legyen 5G.
-
l1k3_1t
tag
Engem a számhordozás megtörténte után megszívatott a Yettel és a Yeppesített yettel app. Nem tudtam egyből hozzáférni a yepp előfizetésem kezeléséhez. Most már tudom kezelni a számhordozott yettel yeppes számot.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
donjohnson #112316 üzenetére
Chrome 131.0.6778.40
Ez az alapértelmezett. Mobilneten sem megy.
-
-
-
Sziasztok!
Van egy számlás előfizetésem, amihez tartozik 1,5GB-os havi adatkeret. Ha ehhez rendelek 1 napos korlátlan mobilnet szolgáltatást, akkor először a számlás csomagban foglalt keretet fogja felhasználni és utána a korlátlant, vagy ha már él a korlátlan szolgáltatás, akkor a havi keret nem fog fogyni?
Nem szeretnék úgy járni, hogy megrendelem az 1 napos korlátlant és először a havi mobilnet keretemet fogyasztanám le nullára..
Köszönöm a segítséget
.
-
szkaroly
senior tag
válasz
donjohnson #112324 üzenetére
Mobilneten sem megy. Céges wifin sem ment délután. Opera legfrissebb verziója van fent. Biztonsági frissítés október 1.
-
osonte
őstag
válasz
Landsmann #112325 üzenetére
Nem tudjuk a probléma pontos okát (szerintem nem is nagyon javítanak semmit, mert a hibára sablon választ kaptam, telepítsem újra az appot, jelentkezek be újra stb...=nem foglalkoztak/nak vele), de kettönknek is segített a Wifi helyett a mobilnet használata, ezért egy próbát megér, akinek nem működik. Több telefonon, több böngészővel sem tudtam regisztrálni, viszont mobilneten azonnal, már vissza is igazolták emailben, hogy részt veszek a sorsoláson.
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #112324 üzenetére
Én wifin csináltam, szóval nem azzal van a baj.
-
-
donjohnson
addikt
válasz
osonte #112320 üzenetére
akkor írj a yettel-nek, hogy tegyenek bele a játékba (hátha elfogadják így), mert a hiba miatt nem tudtál jelentkezni, képet is feltölthetsz: [link]
szerintem ez valami programhiba lesz akkor, ha másik böngészővel is ilyen. nekem elsőre böngészőhibának tűnt a szöveg miatt. -
osonte
őstag
válasz
donjohnson #112318 üzenetére
Köszönöm, kipróbáltam brave-vel alapértelmezett böngészővé téve és a Xiaomi 13-al is, ugyanaz a hiba. Megint a fiókomnál lesz valami elb..., mindegy, akkor erről is lemaradok.
-
Landsmann
addikt
Nekem Chrome az alapértelmezett és simán ment vele.
-
osonte
őstag
válasz
donjohnson #112316 üzenetére
A Chrome az alapértelmezett böngészőm és a legfrissebb verzió 1-2 napja talán frissült is. Mindenem októberi biztonsági szinten van. Minden nap mindent manuálisan frissítek, ha talál persze valamit. Feleségemnek a telefonjával is megpróbálom (Xiaomi 13, szintén minden friss és alapértelmezett Chrome).
-
donjohnson
addikt
válasz
Oldman2 #112310 üzenetére
milyen verziójú webböngészőt használsz?
az oldal abban nyílna meg a hibaüzenet szerint és túl régi az alapértelmezettként beállított webböngésződ verziója.osonte: amint látjátok ez egy beágyazott weboldal ami az alpértelmezett böngészőt használná.
chrome, brave, opera vagy mi van beállítva telefonon nálatok alapértelmezett böngészőnek? -
osonte
őstag
válasz
Oldman2 #112310 üzenetére
Ugyanez: [kép] .
Mondjuk egy hónap alatt volt 6 hibalapom, ezzel kezdtem az új Yettel-es előfizetésem. A szerződésem csak postán küldik, sosem töltik fel elektronikusan (kérdeztem, hogy azt nem a számítógépből nyomtatját?) és az is más telefonszámra szól, plusz kézzel kókányoltan ráírták a saját számom is.A Telekom nem tud utalni a bankszámlámra, mivel tartoznak, de nem szolgálnak ki, egy olyan tartozásra hivatkoznak, amit soha nem küldtek számlában, azt hogyan fizessem be? Három hangfelvételem van, hogy fizetni szeretnék, de nem küldik a kötbért, amikor felmondtam a szerződésem (elég terhelő felvételeim vannak, ezért az informatikai rendszerben magasabb szinten ki vagyok OFF-olva, még az ügyintézők sem láttak ilyet).
A Vodafone oldala meg úgy általában nem működik, van olyan rendelésem amit állítólag nem vettem át, de azt soha nem rendeltem (legyen mire fogni, hogy nem tudok rendelni).
Szóval egy kutya mind!
-
Oldman2
nagyúr
Kaptam ma egy emailt, hogy a Yettel app-ban Nyereményjáték indul...
Részletek az app főoldalán.
Megtaláltam, az oldal az app-ban indult el, legfelül az "Ön webböngészője elavult" üzenettel.A Nyereményjáték Részt veszek linkjére kattintva meg
A weboldal nem érhető el
A(z) intent://mobil.yettel.hu/app#Intent;pack...
webhelyen található oldal betöltése nem sikerült:net::ERR_UNKNOWN_URL_SCHEME
Én vagyok csak megáldva az ilyenekkel, vagy ezzel mindenkit szivatnak?
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Az alkalmazásban automatikusan fog a kártyás --> számlás módosítás után a szám átállni? Egyelőre kártyásként szerepel.
-
blueboy77
csendes tag
válasz
csaszi75 #112304 üzenetére
Megnéztem a cellmapper.net-en, 2 db 5G-s adó van a közelünkben. De mint írtam, légvonalban kb 100 méterre vagyunk egymástól, jó eséllyel ugyanazt az adót használnánk mindkét címen, ennek ellénére azt állították a shop-ban, hogy nem fog menni, ezt pedig nem nagyon tudom elhinni... Ezért kéne valami bennfentestől info...
-
blueboy77
csendes tag
Sziasztok!
Bennfentes, vagy hozzáértő segítségét kérném...
Sógorom előfizetett Yettel OtthonNet+TV -re, és mivel jók a tapaszatlatok, szüleimnél is gondolkoznánk ugyanebben, mivel kizárólag ősrégi VDSL érhető el, semmi más.
A Yettel oldalon szüleim címe nem választható ki, de egy 100 méterrel arrébb lévő cím igen (illetve az én címem is, kb 200-300 méterre a szülőktől). Ezt akartam tisztázni egy Yettel shop-ban, ahol az eladó hölgy azt mondta, NEM tud adni a szüleim címére szolgáltatást.
Bekérdeztem, hogy mi lenne, ha én előfizetnék az én címemen, aztán a modemet felvinném hozzájuk és mindenki happy. Erre azt mondta, hogy az nem fog menni, mert csak és kizárólag a szerződött címen fog működni.
Ezt viszont nem értem, mert mindkét címen ugyanarra a toronyra csatlakoznánk, ugyanaz a cella. Azt nyilván tudtam, hogy egy adott toronyra/cellára van korlátozva a szolgáltatás, de az új, hogy 200 méterrel arrébb (ugyanabban a cellában) nem megy, ez érthetetlen...
Ez valóban így van, vagy a hölgy be akart vinni az erdőbe?Köszi!
-
Landsmann
addikt
válasz
Herpike #112300 üzenetére
Akkor az nem Flotta Flexi. De gyanítom ott is valami hasonló lehet a helyzet. Elképzelhető, hogy ott is van egy SIm Only verzió, aminek alacsonyabb a havi díja, de készülékvásárlásra nem jogosít. Ügyfélszolgálatos meg tudja mondani telefonon, ha nem flottakezelőn keresztül tudsz intézkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest