Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skod
aktív tag
Kb 4 éve tökéletes volt. Gondoltam átmeneti problema lesz. Elvileg volt is rá igéret, hogy megoldódik... nem így történt. Az út túloldalán felújítottak egy épületet ami tele volt antennákkal, én ezzel kötöttem össze a probléma forrását. Az épület 2 éve kész van az antenna tartó rudak ott állnak üresen azóta is. Valamiért a Wifi hívás sem oldja meg a problémát lakáson belül.
Bocsi nem így akartam
-
4Grider
nagyúr
Előtte jobb volt? Mert nem egy helyen látom, hogy a yettel fejlesztések eredményeképpen megjelenik a B8 olyan helyeken, ahol eddig a telekom szolgálta ki B20-al - igaz nem túl nagy sebességgel - a yetteleseket, de a B8 ilyen helyeken csak bekavar, mert rossz térerőre és kis sávszélességre kerülnek a yettelesek...
-
4Grider
nagyúr
Ha csak a B8 jut el hozzád ilyen térerővel, másik szolgáltatót kell választani. Jól látható, hogy a Telekom bázisállomására sokkal jobban rálátsz.
Hozzám legközelebb a voda van, de olyan régi bázisállomással, hogy a 300 méterrel távolabb lévő yettel és telekom bázisoktól nagyságrenddel gyorsabb netet kapok. Nagyjából ugyanez van a munkahelyemen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest