- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaszajanos
tag
Magam is meglepődtem, de ma reggel Gyulán, a vasútállomáson felvillant az 5G az i13-ason, és sikerült is mérni vele egy 490/4,67-et. Utóbbi egyébként meglepően alacsony érték.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért a város szélére került 5G , de hátha javul majd idővel.
Egyébként, így is a Yeti a legjobb a városban. Az LTE-vel is rendre 130 megabit körüli tempót diktálnak szinte mindenhol, március óta nagyon jók.
M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
Az egyébként olyan érdekes, hogy nem olyan rég 2G/EDGE hálózaton - ha kissé szenvedősen is-, de be lehetett tölteni egy basic szöveges weboldalt, valamint lehetett üzeneteket küldeni-fogadni Messengeren mondjuk. Átment, ha nem is szélsebesen.
Most meg, ha elszáll valahol a 4G, de mondjuk az EDGE szinte full térerőt mutat, nem történik semmi. Egy régi basic HTML oldal sem kezd el tölteni, szöveges üzenet sem megy át soha, sehol.
Csináltak valamit, hogy adatforgalmat érdemben már nem lehet bonyolítani rajtuk?
M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
válasz barnibooo #93881 üzenetére
Bocs, de ez baromság. Egy Yettel és egy T SIM van a telefonomban, utóbbi a privát, mert akartam egy sajátot, ami nem függ egy cégtől.
Ezerszer megbántam, hogy a Telekomhoz jöttem. Lehet, hogy ingyen van valami, de nagyvárosok belső részein is annyira terhelt a hálózat, hogy használhatatlan. Egy sz”r.
A Yettel az elmúlt egy évben irgalmatlan sokat fejlődött, látszik, hogy rengeteget költöztek modernizációra.
Nem mindegy, hogy Gyulán, a belvárosban EDGE van (T) vagy 170 megára képes LTE… ugyanabban a telefonban.
-
akaszajanos
tag
Kicsit off leszek, de lehet valahol követni, hogy hol milyen fejlesztések zajlanak épp? Tudom, van egy weboldal, ahol a karbantartásokat listázzák, de ott nem minden esetben zajlik épp nagyobb fejlesztés.
Plusz esetleg azt lehet tudni, hogy a végső cél mi? Hogy amint lezárul ez a dolog, mindenhol alakítanak valamit (plusz sávok, 5G), vagy azért kisebb falvakban nem érdemes csodákat várni?M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
válasz Landsmann #94127 üzenetére
Mondjuk Gyulán pont a Yettel a legjobb, mióta márciusban csodát tettek a Törökzugi lakótelepen (és környékén). LTE-vel a 180 megabit is simán elérhető, de csúcsidőben is bőven 100 megabit felett marad. A vasútállomás környékén pedig 5G is van, igaz, csak a letöltés erős (500 megabit körül szokott lenni), fel csak pár megabit csordogál.
De emiatt is bizakodtam. Szüleimnél, Kunszentmártonban elég pocsék a Yettel házon belül, 2-3 megabit szokott lenni, az is beszakad néha. Pedig a térerő fullon van, szóval túlterhelt... pár éve egy ismerősöm Galaxyja még 120 megabitet mért ugyanott Telenorral.
Jó, a Telekomot ne is említsük... az a fő, saját kártyám, és agyinfarktust kapok tőle, annyira szemét az egész LTE hálózatuk már. Lassan nincs olyan cellájuk az országban, ami ne lenne rommá terhelve. Fejleszteni meg csesznek...M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
Sziasztok,
A Yettel által árusított 4G mobil wifik függetlenek, vagy más szolgáltató kártyáját nem eszik meg? Most akarok egyet elhozni, igazából előfizetés nélkül. Jelenleg mindenképpen yetis kártya lenne benne, de hosszútávon ez még változhat.
[ Szerkesztve ]
-
akaszajanos
tag
válasz EA's hit #94547 üzenetére
Köszi! Gyakorlatilag csak a készüléket venném, illetve egy prepaid kártyát, hogy valamivel olcsóbb legyen. De voltaképpen ott helyben ki fogom fizetni, szóval jó lenne, ha nem lenne szolgáltatóhoz kötve - bár kétlem, hogy az évek alatt jobb lenne majd a T hálózata a Yetinél.
-
akaszajanos
tag
válasz Landsmann #96005 üzenetére
Gyulán valóban sokkal több helyen van már 5G, a sportcsarnok / új körforgalom környékéig kitart a vasútállomástól, ahol eddig nem volt.
A vár környéke is le van fedve már, eddig szintén nem lehetett ott 5G-vel hasítani, de a Pósteleki utcáig is elér jobb napokon az állomás irányából.
De a 4G is nagyon baba egész Gyulán a Yetinél, simán mérek azzal is sok helyen 180 megabit körül.
-
akaszajanos
tag
Sziasztok!
Tudom, ez inkább eszközkérdés, de ti itt sokat foglalkoztok ilyesmivel: ez a router mennyire jó a sávok összefogásában? Ahol lakunk, kifejezetten jó már a Yettel (180 megabitet mér az iPhone 13 minim 4G-n), és már az is jó lenne, ha ennek a felét tudná hozni egy ilyen mifi.
Kicsit felszaladt bennem a pumpa a DIGI folyamatos áremelései miatt, és van egy korlátlan yetteles kártyám, egy rövid, átmeneti időre (költözés lesz) átállnánk erre, hogy ne a 4iG-s horrorförtelmet kelljen tovább fizetni.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
Ez az 1TB/hó minden korlátlan csomagra érvényes? Mi történik, ha valaki átlépi? Egyes munkakörökben nem lehetetlen leforgalmazni.
(#98466 aprokaroka87-nak címeztem, csak véletlen az újra nyomtam )
[ Szerkesztve ]
-
akaszajanos
tag
Vajon mikor kezdi el a Yettel is bekapcsolni az 5G-t a modernizált részeken? Itt, nálunk Gyulán rendkívül jó lett a 4G is a tavalyi felújítás után, ahol lakunk, a 180 megabit is simán megvan 4G-n. 5G viszont még nincs itt.
Pedig gondolom, a modernizációval 5G-képessé is tették az állomást. Előtte borzalom volt, max térerővel is 2-4 megabit volt a legjobb érték.
Vagy ők is megvárják, amíg X százalékig eljutnak a modernizációval, és majd egyszerre?
-
akaszajanos
tag
Sziasztok,
Van valakinek információja arról, hogy korlátlan vállalati kártyával – én annyit látok, hogy Megújuló Vállalati Mobilnet – van-e valami felső határ, aminél már korlátoz a Yettel? Lenne egy időszak, amit lehet, hogy egy 4/5G-s routerbe rakva vészelne át ez a SIM, és mivel otthonról dolgozom és fogyasztok minden tartalmat, jó eséllyel tekintélyes fogyasztás jönne össze havi szinten.
Olyasmi rémlik, hogy a lakossági csomagoknál egy ponton túl szólhatnak, nem tudom, vállalati előfizetésnél mi a helyzet.
Köszi előre is.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
Sziasztok!
Mivel látom, hogy itt sokan nagyon jól értik ezeket a dolgokat, ezért itt kérdezném, hogy ezzel a routerrel nagyjából milyen sebességet várhatok majd ott, ahol az iPhone 13 minim 120-190 megabit között mozog 4G-n a Yettellel.
Természetesen arra gondolok, hogy a mobilhoz képest ez a típus mennyire fogja össze ügyesen a sávokat. Alapvetően az 5G-képes ZTE routerrel szemezgettem, de mivel az sokkal drágább független helyeken, és itt, nálunk egy éve a Yeti elképesztően sokat fejlesztett a 4G-jén, ez is bőven elég lenne.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
válasz 4Grider #99539 üzenetére
Köszi! És a Yettel kínálatában lévő 4G-s routerek közül melyik a legjobb, ill. az mennyire van még mindig lemaradásban az iPhone-tól?
Kicsit szomorú vagyok, hogy 4G-s routert elhozhatok bárhogy, de 5G-set nem árulnak.
-
akaszajanos
tag
-
akaszajanos
tag
válasz Katicza #99750 üzenetére
Ez csak az én tippem, de a fejlesztések zárásaként szerintem (szinte) az egész országban megnyomják majd az 5G-gombot. Mármint, érdemi 5G-t, nem a Telekom-féle, átmatricázott, teljesen értelmetlen 3G-t, amit most annyira reklámoznak.
(van yetteles és telekomos korlátlan SIM is a telefonomban, és azt kell mondjam, az ország legtöbb pontján már most behozhatatlan előnyben van a Yettel-féle 4G, a Telekom világos magentával jelölt 5G-s sávjaihoz képest is).
És a legjobb: Gyulán, a lakásunkban a Telekom EDGE-et tud, míg a Yettel vette a fáradtságot, és normálisan lefedte a lakótelepet 4G-vel, 180 megabit körül alakul a letöltés, míg a konkurenciánál ki se csöng a hívás, ha nincs hozzá VoWiFi.
[ Szerkesztve ]
-
akaszajanos
tag
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján azt tudom mondani, hogy tényleg óriási az előrelépés. Sokkal jobb a 4G, mint korábban, és ezt már számos helyen tapasztaltam (az északi országrészekről és a dunántúlról nem tudok nyilatkozni). Viszont ahol eddig jártam, ott mindig jobb volt a Yettel, mint a Telekom – utóbbi "5G"-jénél is jobb a legtöbb esetben a Yettel 4G-je.
Sok helyen a korábbi, 3-4 megabites letöltést is nehézkesen hozó hálózat óriási lendületet vett 100 megabit feletti értékekkel, ez tényleg nagyon jó. Ahol pedig beröffentették az 5G-t, ott értelme is van, nem a 3G van átmatricázva (heló, Telekom!).
Nem vagyok géniusz, nem nézek cellákat meg miegyebeket, csak használom, és néha ránézek Speedtesttel. De egyszerű böngészésnél is sok helyen érezni az előrelépést.
Jó látni, hogy van még itthon egy olyan szolgáltató, amelyik látható fejlesztést hoz, és nem csak foltokban, lokálisan. Én drukkolok nekik.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
válasz Tutu7030 #99842 üzenetére
Vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy ugyanabban a mobilban van egy telekomos és egy yetteles korlátlan kártyám – persze, nem vagyok mazochista, az egyiket fizetem csak én, a másik céges.
Mióta tudom, figyelgetem, hogyan alakul a "verseny", és jelen állás szerint nagyon határozottan a Yettelt érzem erősebbnek. Abban igazat adok, hogy a semmi közepén talán a Yetinél többször látni EDGE-et, de én úgy látom, ritka a nagyobb folt utazás közben is.
Sajnos – vagy sem – a Telekom nagyon nagy lemaradásban van. Sok helyen hiába van akár full térerő, annyira irgalmatlanul le van terhelve a hálózatuk, hogy néhol csak 1-2 megabit csordogál, de olyan is rendszeresen volt, hogy Gyula belvárosában sétálva nem indult el a podcast. Mert 0,2 megabit jött, amit gyorsan eldobott a Speedtest is. És rá is néztem ismerős nem iPhone telefonján, szintén Telekomnál: tényleg ennyire rossz a helyzet.
Ott most lett "5G", de annyit sikerült csak elérni, hogy azzal már 10 megabit alá ritkán megy a letöltés. Ismétlem: full térerő mellett, adott esetben. Eközben itt a Yettel akkorát fejlesztett, hogy a lakásunkban 180 megabitet is simán mérek a Yetivel, 4G-n. De mint már az téma volt néhányszor, Gyula egyes részein 5G-t is indítottak, bár érezhető, hogy nem optika megy a toronyhoz. Ellenben jobb a 4G-nél, tehát tényleg hozott valamekkora előrelépést, és nem csak alap egy marketingkampányhoz.
Na jó, nem nyújtom tovább, ez csak az én szubjektív meglátásom.
[ Szerkesztve ]
-
akaszajanos
tag
válasz Mostvid #99856 üzenetére
Abban egyetértek, hogy a fővárosban kicsivel jobb a Telekom, mert ott jellemzően nem a csapnivaló, értelmetlen 5G-t kapcsolták be, hanem többnyire 1000 megabitet (vagy többet) is hozó sávok működnek. Ott azért a Yettel kevésbé jeleskedik, de nem érzem problémának, hogy ugyanott "csak" 500 megabit jön a Yetinél.
Összességében igyekeztem tapasztalatokat gyűjteni, és én úgy látom, a modernizációval el fog húzni a Yettel. Az idő majd persze eldönti, még simán lehet, hogy pár év múlva fordul a kocka.
Most azonban azt fontolgatom, hogy a privát számomat is áthozom majd ide, mert olcsóbb is, és jobb is szerintem (a korlátlan csomagért most 14 600-at fizetek a Telekomnál, mivel sajnos nincs Magenta 1-re lehetőségem).M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
Eközben egy problémába is belefutottam: egy új, 5G-s, celluar iPad Air 5 csak 3G-t lát, miközben ugyanitt az iPhone max térerős 4G-t tud, nagyon jó letöltéssel. Ez mi lehet?
-
akaszajanos
tag
válasz donjohnson #99879 üzenetére
Köszi, ezt az IPv6-os dolgot még kipróbálom! Most úgy tűnik, megoldódott: magától felment 4G-re, és hozza is azt a sebességet, amit az iPhone.
Csak elég fura, mert akármit csináltam, csak 3G-t mutatott egy ideig. De közben volt annyi eszem, hogy rákerestem a fórumban az iPadre, és látom, hogy nem csak én tapasztalom ezt mostanában. Érdekes jelenség. (Telekommal nem tudom kipróbálni a cuccot, mert az már e-SIM, és nem egyszerű mozgatni).M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
válasz donjohnson #99879 üzenetére
Ezer hála! Ha valakinek gondja lenne az iPad beállításaival, az IPv6-ot tiltsa le. Mielőtt telepítettem a hivatkozott profilt, minden egyes alkalommal 30 perc volt, mire felállt a 4G kapcsolat, de azóta elsőre megtörténik mindig.
Jó lenne valami megoldás erre szolgáltatói oldalról is, de ez most jól megy így.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
Úgy látom a frissült térképen, hogy Gyulán is érezhetően megnőtt az 5G-vel lefedett területek aránya. Bízom benne, hogy nem állnak meg ennyinél.
-
akaszajanos
tag
Valaki korábban linkelt itt egy csomó 5G-s routert forgalmazó áruházat, de már nem találom. El tudná valaki küldeni újból, pls?
-
akaszajanos
tag
válasz DrBubo77 #100384 üzenetére
Az mondjuk nagyon fura nekem, hogy hasonló konstrukciókat akarnak hozni. Nem látom, miként lehetne variálni rajtuk... az egyetlen elképzelésem, hogy a kínált sávszélességet fogják lépcsőzetesen korlátozni. Ez egyfelől fáj, másfelől érthető, ha nem akarják, hogy a felújított hálózatuk is összeroskadjon néhány éven belül.
-
akaszajanos
tag
válasz simpley #100534 üzenetére
Kizárt, hogy az állam jobban beszálljon a mobilos telkópiacba. Azt viszont nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valahogyan magyar cég kezébe kerül idővel.
[ Szerkesztve ]
-
akaszajanos
tag
Sziasztok,
A minden földi jóval ellátott, felújított állomások, amelyeken a 4G eszméletlen jó lett, elő van készítve az 5G, vagy ilyesmit nem érdemes várni hosszabb távon sem? Nálunk, Gyulán, a Törökzugban nagyon patika lett a 4G, még tavaly februárban csinálták meg.
Egy rossz szavam nincs rá, nem csúcsidőben a 200 megabit is megvan, csak kíváncsi vagyok, gondoltak-e már az 5G-re is egy ekkora felújítás során.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
válasz domper2015 #100855 üzenetére
Nem a szolgáltatók erőltetik, mint tudjuk.
-
akaszajanos
tag
Haló,
Nem először jövök már hasonló kérdésekkel, de egyszer még szeretném a segítségeteket kérni.
A digis hűség leteltével (optika, de nincs kihasználva) szeretném dobni a szolgáltatót, és yetteles mobilnetre váltanék.
Ehhez azonban szeretnék egy jobb LTE routert. Azt már sokszor kiveséztétek, hogy egy mobillal szemben (főleg egy 5G-s flagshiphez mérve) aligha fogja hozni egy router a sebességet. 5G-s routert az ára miatt nem tervezek venni, bármennyire is hívogató.
Látok viszont használtan profinak tűnő, Cat12-es routereket itt a Hardveraprón is, amelyek azért lényegesen jobbnak tűnnek, mint a Yettel által is forgalmazott Cat6-os társaik.
Ezek már valamelyest meg tudják közelíteni azt, amit mondjuk az iPadem, iPhone-om hoz itt? 5G nincs, de van egy igazán kiváló modernizált bázis nem messze tőlünk, és jellemzően a 200 megabites letöltés is megvan, de csúcsidőben sincs 120 megabit alatt.
Ezzel már el tudnék lenni, próbaképp többször is dolgoztam már egész napokat ezt megosztva, és még a válaszidő sem tűnt sokkal rosszabbnak. (nálunk valamiért 12ms körül jár a digis optika, más helyen ez korábban 1-2 volt, na, az feltűnően jó volt)
Mivel van egy céges, ingyenes yetis simem, tök jó lenne. De a Cat6-os routerektől féltem, mint mondtátok is, az nem igazán tudja kiaknázni azt, amit a Yettel tud.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
Sziasztok,
Van egy céges yetteles kártyám, ami immáron több hónapja folyamatosan egy iPadben van. Ez ugyebár SMS-t és hívást sem tud küldeni/fogadni.
Most viszont, hogy külföldön voltam, figyeltem néha a roamingkeretemet, és közben egy érdekességre bukkantam: az előfizetésről ebben a hónapban az app szerint eddig 12 hívást indítottam. Ami ugyebár lehetetlen.
Ennyire pontatlan lehet az app? Vagy máshol lehet a hiba?
-
akaszajanos
tag
válasz 4Grider #101217 üzenetére
Hupsz, megfeledkeztem erről, elnézést: a modernizációs táblázat szerint B28 + B8 került a környékünkre a tavaly februári modernizációkor. Lazán megvan legtöbbször a 200 megabit iPhone-on és iPaden is, azért gondoltam, hogy a céges SIM-mel akár már egy Cat12-es router is elég lehet általánosabb célokra.
-
akaszajanos
tag
Én nem egészen értem a Yettel logikáját. Rendszeresen ránézek, hogy a címünkön van-e már OtthonNet, de hiába fejezték be nálunk a modernizációt már 2022 februárjában – az egész legelején –, és van 200 megabit letöltés beltéren, még ma is csak a Basic érhető el hivatalosan.
Dobálom a kérdőjeleket.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
Sziasztok,
Félig-meddig off: sikerült beszereznem egy olyan ZTE 5G-s routert, amit a Yettel is ad. Így nem kell bérelnem.Viszont az antennával bajban vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy a Yettel milyet adott korábban? Főleg a fúrás nélkül használható érdekelne, amit valahogy az ablakba ki lehet helyezni, és a lapos kábel is fontos lenne. Sajnos nem igazán találtam eddig ilyet a neten. :/
Köszi előre is!M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
Bár sajnos holnap el kell költöznöm innen, de még előtte meg kell emeljem a kalapom a Yettel előtt: Gyulán a 4G-vel is elképesztő szintre húzták a hálózatot.
Az OtthonNethez is adott 5G-s ZTE routerrel kizárólag a 4G-t használtam napok óta, és bár ez lett volna a vezetékes net utódja, sajnos az élet közbeszólt.
Simán elindul az LG TV-n a 4K-s Apple TV-s streaming pár pillanat alatt tűéles képpel, és közben még rajta van a wifin több más eszköz is – de ezek sem lassulnak be közben, meg se kottyan neki a dolog.
Ha ezt szinte mindenhol meg tudnák ugrani, nem is vágynék az 5G-re. Ja, és a nap 24 órájában hibátlan, csúcsidő alatt is.
Zseniális.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
válasz SztiviVander #103419 üzenetére
Vagy pénzügyileg tudatos, ha már egy drága portékát vesz. Egy kamatmentes hitel 2 éves periódusra ilyen inflációs környezetben sokkal jobb deal, mint most, egyben megvenni.
Szívesen. Reflexből fikázás helyett.
-
akaszajanos
tag
Sziasztok,
Rövidesen szeretném áthozni a telekomos számomat a Yettelhez – már csak a hűség tart ott. A folyamatot online szeretném elvégezni, meg is találtam ehhez a kapcsolódó aloldalt a Yettelnél.
Igen ám, de én e-SIM-et szeretnék majd kérni, arról pedig nem találok infót. Lehet, hogy mégis inkább üzletben kell elvégezni a folyamatot, ha nem fizikai kártyát szeretnék majd a Yettelnél?
Nem repdesnék a boldogságtól.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
válasz Renwick #104199 üzenetére
Ezek azok a dolgok, amelyek miatt a hűségidő leteltével jövök át a Yettelhez. Annyira siralmas a Telekom agyonterhelt 4G-je, meg a legtöbb esetben annál is lassabb 5G-je, hogy én nem finanszírozom őket tovább. Fogom a számom, és jövök a Yetihez nyáron.
Mivel van egy céges Yettel-számom, van viszonyítási alapom, és ég és föld a két szolgáltató már az ország legtöbb pontján. Talán a fővárosban van még előnyben a Telekom, ott érezhetően ellőttek minden puskaport az 5G kapcsán is, de amúgy...M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
akaszajanos
tag
válasz kammler #104223 üzenetére
Azért a dolog egy kicsit bonyolultabb ennél, de igen, bőven benne van a politika is. De ha az ember ismeri a kínai berendezkedést, azért megért néhány dolgot... de ez már rettentően off itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs